Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
68 total results       Previous Page 2 of 3 Next
You must login or register to post a new reply
Posts [ 31 to 60 of 68 ]
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Ce dramatic esti ovi :P.

Aaanyway, daca vreodata vedem ca Exsanguinate devine un fel de sway the stars lite, mai se poate discuta.
Trade score 6 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 18:15
Nu's dramatic, ma distram si eu :P
Recunosc ca o carte ca si kokusho, si doar sti ce mult as vrea sa o joc, e prea porcoasa pe multiplayer, dar exsanguinate e o carte tare de multi si atat. Nu vreau sa ajungem sa banam toate cartile tari de multi ca daca e asa incep cu o lista taaaare lunga: o gramada de artefacte si de enchanturi, ca deh...cu negru nu le pot sparge :D
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
Vreau sa sar in apararea lui Iona, Shield of Emeria. Poate ca ar fi ok banat ca si general sau in 1vs1, dar in multiplayer, exista si intrebarea "ce culoare numesti?" Cand ai 4 alti jucatori la masa, degeaba blochezi 2 dintre ei, sau 1 100% si alti doi 50%, ca tot este un 7/7 cu flying si ceilalti nu o sa stea pe cur si o sa se uite frumos la tine.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 07-Apr-2010 12:35
Argumentul ca nu e 1 vs 1 e invalid cand vorbim de Iona pentru ca la un moment dat chiar o sa ajunga 1 vs 1. Besides, it's just a goddamn creature on white, o zburatoare de alb, care are zeci de zburatori mari. Ca jucator de alb nu pierzi nimic ca nu joci o Iona, dar cine primeste Iona in moaca pur si simplu poa' sa nu mai joace. Si nimeni nu o sa scoata Iona din joc ca sa il ajute pe altul, cu atat mai mult daca o joci intr-un deck verde alb, unde e foarte usor de reciclat.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 31-Mar-2010 21:08
Eu nu am nimic împotriva Iona în multi. Aşa şi la alte cărţi se poate spune că în momenutul în care se ajunge la 1v1 sunt mai periculoase. Iona pur şi simplu e un pic MAI periculoasă.
Trade score 1 (100%)
Members
Of of... da, Iona in multi nu-i fara raspuns. Da, nu blocheaza toti jucatorii de la o masa. Dar pentru dinamica unei mese, ii o carte foarte proasta. Aia care pot sa scape de ea nu au motiv sa scape, aia care nu pot sa scape de ea trebuie sa stea la mila celorlalti. Da, poate genera un pic de politica la faze de-astea si aia-i fun, dar cat de des ati vazut voi pe cineva sa scape de ceva de pe masa care nu-i un threat pentru acea persoana?
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Nu scapa pentru ca nu-s politicieni buni :D
Trade score 6 (100%)
Members
Nu scapa pentru ca la noi lumea inca nu stie sa joace multiplayer. Ei inca mai tin resentimente din jocurile de standard si nu sunt curiosi de ce se intampla pe masa: pot sa il fac sa sufere pe Sergiu care m-a batut de fiecare data cu Jund, apoi cum dreq sa nu i-o platesc!, chiar daca e posibil sa fie singurul care poate sa mai echilibreze masa :)
Trade score 0 (100%)
Members
Eh nu e vorba doar de asta, poate pentru unii da, dar ideea e ca daca cineva il blocheaza pe Sergiu eu nu am de gand sa scot Iona atata timp cat mie nu imi blocheaza nicio culoare, dar in schimb blocheaza un jucator care s-ar putea sa fie o problema pentru mine. Argumente si contra-argumente se pot aduce cat carul, problema adevarata e ca Iona pur si simplu nu e FUN.

Si cat de periculoase is alte carti 1 on 1 e discutabil, niciuna nu face ce face Iona, te blocheaza fara raspuns daca joci mono. I don't get it why people want Iona, it's just ONE freaking card, ONE creature.
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 16-Sep-2009 11:18
missao wrote:Eh nu e vorba doar de asta, poate pentru unii da, dar ideea e ca daca cineva il blocheaza pe Sergiu eu nu am de gand sa scot Iona atata timp cat mie nu imi blocheaza nicio culoare, dar in schimb blocheaza un jucator care s-ar putea sa fie o problema pentru mine. Argumente si contra-argumente se pot aduce cat carul, problema adevarata e ca Iona pur si simplu nu e FUN.

Si cat de periculoase is alte carti 1 on 1 e discutabil, niciuna nu face ce face Iona, te blocheaza fara raspuns daca joci mono. I don't get it why people want Iona, it's just ONE freaking card, ONE creature.

iona are raspuns pe orice culoare dar si pe artifact (oblivion stone, nevyniral disk, brittle efigy, all is dust, +alte efecte care pot fi deja pe masa : mgus of the disk, avatar of woe, visara, grave pact, anowon etc).

Plus ca in MP e vorba si de diplomatie, astfel ca te poti intelege, sau forma o alianta cu cineva ca sa iti rezolva iona. In general la 9 mana ceilalti au destule chestii pe masa. Cel mai probabil o sainchida pe albastru ca ala are multe instante sau negru ca are mult removal, dar depinde oricum de economia jocului.

E banat painter servant care activa combouri degenrate atat cu grind stone cat si cu iona.
Trade score 0 (100%)
Members
Yeah nu stiu cati chiar au cartile alea de care zici tu. Teoriile is teorii, realitatea e ca noi jucam EDH de foarte putin timp si nici nu avem multa experienta si nici multe carti staple.
Trade score 6 (100%)
Members
Eu joc alb/negru (am cele mai multe solutii impotriva Io(a)nei), dar nu cred ca e fun cartea si de aceea as dori-o banata in comunitatea noastra. Acelasi argument si pentru cartile insirate de Trick. Nu e vorba ca nu sunt destule solutii impotriva unui 7/7 fly (desi pot fi destule momente cand nu mai poti sa faci nimic), ci ca nu e fun.

Tin minte ca am fost odata la Sergiu, juca edh pe mtgo: el un negru/verde, unul ceva alb/albastru, si inca unul negru/x. Al patrulea de la masa, parca pilota un wrg, joaca destul de rapid iona, numind negru si blocandu-l pe sergiu aproape total, iar pe jucatorul negru/x cred ... la fel. Vine tura celui cu negru/x si da un all is dust (daca tin bine minte), insa jucatorul de alb/albastru da counter, ca deh...pe el nu il deranja ca ceilalti doi nu puteau juca mai nimic. In momentul respectiv, jucatorul negru/x a iesit din joc, sergiu nu mai putea sa joace nimic si jucatorul cu iona a castigat detasat meciul. Eu momente de genul acesta vreau sa impiedic intr-un format care oricum nu strange foarte multi oameni si nu se tine saptamana de saptamana.

Da, missao, sunt multe momente cand e ok sa nu scoti Iona de pe masa pentru ca te ajuta, dar e foarte usor de scapat momentul cand trebuie exilata/omorata si cartea are potential de a strica total deckuri. Daca reuseste sa si-o apere cum trebuie, deja nu mai vad bine situatia de la masa si foarte probabil vreo 2 din jucatorii de la masa vor pleca sa joace impreuna :)

Parerea mea...
Trade score 2 (100%)
Members
La multiplayer este oricum ideea de casual fun. Si pe aceasta idee trebuie sa se mearga , astfel incat jocul sa dureze cat mai mult si cat mai fun.

La competitive multiplayer oricum o sa se vina in gaming team si indiferent ce banezi se vor gasi 2 insi la o masa ca sa se ajute sa avanseze impreuna.
Banind carti care nu afecteaza jocul atat de mult, nu va rezolva aceasta situatie.

Plus ca fiind si o comunitate relativ noua in edh, oamenii nu prea vin cand sunt mutle carti banate.
Ca o idee, ar fi sa vb cu omul respectiv sa nu joace iona decat in multiplayer competitive.
Trade score 0 (100%)
Members
Care multe carti banate? Pana acuma is 2. Si alea nu is banate pentru ca nu ne "plac" noua, ci is banate tocmai de dragul jocului, astea o fost mereu cele mai puternice argumente, and that's the point of this discussion, sa banam carti care strica placerea jocului in mod nenecesar. Is chiar convinsa ca cineva nu o sa vina la EDH din cauza ca tanti Iona o fost banata. Mai mari is sansele sa nu vina cineva din cauza ca are deck monocolor. Si competitiv multiplayer EDH sper sa nu se joace vreodata la noi.
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
pe langa Iona si Ulamog, is de acord si cu Knowledge Pool sa dispara dintre cartile pe care le permitem pe plan local.

Exsanguinate - nu cred ca trebuie eliminat... cel putin nu inca :)

Oricum, lista asta locala pe care o facem acum nu e batuta in cuie. se va adapta in functie de ce joaca lumea.
daca vedem ca apare cartea X sau Y si e enervanta pt 90% din cei care sunt la masa de joc, in randuri repetate, mi se pare firesc sa ajung pe ban-list.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2009 06:57
si propun ca sa nu banam carti, inainte ca ele sa fie jucate minim la 2 evenimente EDH ;)
Trade score 0 (100%)
Members
Knowledge Pool din cate stiu o fost jucat o singura data si in afara de Benczi, care o jucat cartea, din cate imi amintesc toata lumea era enervata. De ce am mai juca inca o data? Ma rog, daca se joaca sa ziceti macar sa imi aduc o carte de acasa, ca timp de citit clar o sa am. Singura chestie amuzanta la Knowledge Pool e ca lumea e un pic reticenta sa scape de carte din cauza ca ceilalti de dupa el nu o sa mai sufere.

And Mihai has a good point, lista nu e batuta in cuie, deci daca intr-o zi cineva o sa vrea sa se arunce de pe balcon ca nu poate juca Iona, ma gandesc ca ne-om indura sa o scoatem de pe ban list.
Trade score 1 (100%)
Members
Scorpse, incercam si noi sa gasim ce se aplica la comunitatea noastra pentru o experienta sanatoasa si placuta, si probabil ca nu o sa se aplice la nici o alta comunitate. Banuiesc ca din afara ii greu sa vezi de ce discutam despre unele din cartile enumerate, dar pentru comunitatea noastra impactul lor e altul. Si in nici un caz nu vrem sa banam in prostie, nu? :P

Spoook, n-are rost sa facem tot felul de reguli in jurul banning-urilor, jucam si vedem :P

Oricum, eu prevad multe schimbari dupa launch party de commander.
Trade score 4 (100%)
Administrators
Trickster wrote:Oricum, eu prevad multe schimbari dupa launch party de commander.

can't wait ! :D
Trade score 8 (100%)
Administrators
Registered: 28-May-2009 20:27
31-May-2011 11:19 (Last edited: 31-May-2011 11:21)
50
singerete wrote:Cand o sa apara asa carti in comunitate, atunci putem sa ne gandim, dar pana atunci eu zic sa ne rezumam la ce avem.

Desi Obliterate am vazut la Viki, iar Lifeforce la Laura (Bulinutza).

Obliterate nu-i asa rau. Curata masa tuturor, nu doar oponentilor. Treaba ta daca poti sa-ti revi mai repede ca ceilalti.

CE? eu nu joc Lifeforce!
Oricum, mă bucur că v-ați hotărât în sfârșit să banați Ulamog, paleta mare. Eu am zis de multe ori că mă ridic de la masă dacă vine cineva cu el.
Trade score 2 (100%)
Members
Trickster wrote:Scorpse, incercam si noi sa gasim ce se aplica la comunitatea noastra pentru o experienta sanatoasa si placuta, si probabil ca nu o sa se aplice la nici o alta comunitate. Banuiesc ca din afara ii greu sa vezi de ce discutam despre unele din cartile enumerate, dar pentru comunitatea noastra impactul lor e altul. Si in nici un caz nu vrem sa banam in prostie, nu? :P

Spoook, n-are rost sa facem tot felul de reguli in jurul banning-urilor, jucam si vedem :P

Ineleg perfect.
Eu incercam sa aduc ceva din experienta mea de banari (ex card tester pe elderdragonhighlander si mtgs) si cum se discuta cartea.

oricum...se preconizeaza a se tine un turneu f mare de edh in bucuresti undeva in toamna, cu premii pe masura.
ar fi binevenit un pre-feedback.
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
toranaga wrote: Vine tura celui cu negru/x si da un all is dust (daca tin bine minte), insa jucatorul de alb/albastru da counter, ca deh...pe el nu il deranja ca ceilalti doi nu puteau juca mai nimic.

Aici e clar vorba de un play de prost gust din partea jucatorului care a dat coutner. La urma urmei, nu cartile strica distractia, ci jucatorii. Daca jucatorii joaca de fun, atunci si cu Iona, Shield of Emeria, si cu Knowledge Pool si cu de toate se poate distra TOATA LUMEA, nu numai cel care le joaca. Daca cel care piloteaza cartile cu putere mai ridicata sau ceva mai enervante este un douchbag, atunci degeaba banezi, ca tot o sa gaseasca o modalitate ca sa-ti faca zilele acre.
Trade score 0 (100%)
Members
31-May-2011 18:51 (Last edited: 31-May-2011 18:52)
53
Trickster wrote: Spoook, n-are rost sa facem tot felul de reguli in jurul banning-urilor, jucam si vedem :P

eu doar ziceam sa nu banam carti ca in teorie sunt urate, sau dupa o singura experienta cu ea... ca poate la prima experienta nu erai pregatit, sau nu ai mai auzit de cartea sau nu stiu ce... prima impresia poate sa fie gresita

presupun ca nici o carte din deckuri precomandate de EDH nu vor fi banate....macar de bun simt... deci nu vad de ce ar schimba banlistul ?!
Trade score 1 (100%)
Members
Nu-i vorba de banat carti din deck-urile alea, ci ca precon-urile nu o sa aduca numai carti tari, ci si tot felul de solutii pentru diversele carti problem. Plus tot felul de staple-uri de edh, plus ca o sa faca unele carti vechi mult mai accesibile, deci probabil ca unele din cartile care ne deranjeaza o sa fie eclipsate... om vedea :P
Trade score 6 (100%)
Members
vikirosen wrote:
toranaga wrote: Vine tura celui cu negru/x si da un all is dust (daca tin bine minte), insa jucatorul de alb/albastru da counter, ca deh...pe el nu il deranja ca ceilalti doi nu puteau juca mai nimic.

Aici e clar vorba de un play de prost gust din partea jucatorului care a dat coutner. La urma urmei, nu cartile strica distractia, ci jucatorii. Daca jucatorii joaca de fun, atunci si cu Iona, Shield of Emeria, si cu Knowledge Pool si cu de toate se poate distra TOATA LUMEA, nu numai cel care le joaca. Daca cel care piloteaza cartile cu putere mai ridicata sau ceva mai enervante este un douchbag, atunci degeaba banezi, ca tot o sa gaseasca o modalitate ca sa-ti faca zilele acre.
Si eu ce fac daca se fac greseli de genul la noi? Imi iau cartile si plec sa ma joc cu altcineva, nu? Oricum, eu ti-am zis ca am cele mai multe raspunsuri impotriva Iona, dar tot nu sunt de acord cu ea. E muult mai bine in comunitate fara ea. Tu inca nu ai fost la nici un multiplayer, din cate stiu, deci nu prea ai vazut stilul jucatorilor de la noi. Da, te astepti ca x sa faca un lucru, pentru ca poate asa e normal, dar de cele mai multe ori nu e asa.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 31-Mar-2010 21:08
Trade score 0 (100%)
Members
Eh mai, acuma sa fim seriosi, o fi casual, dar vrei sa castigi. Cand o sa joci Iona o sa o joci in felul cel mai eficient si felul ala probabil nu o sa li se para prea amuzant la jumate de masa. Si mie nu mi se pare chestie de prost gust (prost gust? really? la Magic?) sa dai counter pe All is Dust daca inseamna ca o sa castigi. Acuma o sa jucam infranati, nu o sa jucam cartile pe care le putem juca si pe care e logic sa le jucam ca sa ce? Se termina meicul, castiga cel care a dat counterul sau cel cu Iona si bam, meci nou. Big deal.

Faptul ca nu este experienta la noi in comunitate cand vine vorba de EDH si multiplayer (cred ca e mai mult vorba de multi aici) e oarecum interesant, ca o sa vedem treptat cum toata lumea o sa joace mai bine si o sa ne obisnuim toti cu politica si cu smecheriile de multi and then we'll actually have some fun. Oricum, se mai pot da sfaturi si live, in timp ce jucam. Nu cred ca ar trebui sa ne ferim sa discutam cat de proaste sau bune is deckurile de EDH la fata locului.
Trade score 3 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 08:56
I don't want to be the party pooper.... dar nu trecem iar la propuneri de carti ce le vrem banate sau la argumente mai exacte despre cele care au fost deja amintite (Iona, Ulamog, Knowledge Pool etc.) Ca din treaba asta cum joaca X sau Y la multiplayer sau ca are sau nu experienta, nu cred ca ajungem undeva.

On Topic:
1. La EDH, pe multi, la cate poison-countere mori?
2. In functie de raspunsul de mai sus - e ok Skithiryx, the Blight Dragon ca general? intreb ca idee ca fiind general poti sa-l rejoci de mult ori si cu treaba buna sa infectezi lumea din jurul tau
Trade score 0 (100%)
Members
01-Jun-2011 11:15 (Last edited: 01-Jun-2011 11:16)
59
in Commander official e inca 10... dar presupun ca putem sa punem house rules de 20 (mai ales daca joaca mai mult decat un jucator poison)

iar Skithiryx nu cred ca conteaza foarte mult ca are poison cand e general, incat damage de la general te ucide oricum tot pe acolo (tinand cont de house rules de 20 la poison)
Trade score 4 (100%)
Administrators
Flobo wrote: On Topic:
1. La EDH, pe multi, la cate poison-countere mori?
2. In functie de raspunsul de mai sus - e ok Skithiryx, the Blight Dragon ca general? intreb ca idee ca fiind general poti sa-l rejoci de mult ori si cu treaba buna sa infectezi lumea din jurul tau

1. oficial e 10 poison
2. da. dar daca descoperim ca e broken il banam :P
Posts [ 31 to 60 of 68 ]
68 total results       Previous Page 2 of 3 Next
You must login or register to post a new reply