Ce dramatic esti ovi :P.
Aaanyway, daca vreodata vedem ca Exsanguinate devine un fel de sway the stars lite, mai se poate discuta.
Aaanyway, daca vreodata vedem ca Exsanguinate devine un fel de sway the stars lite, mai se poate discuta.
missao wrote:Eh nu e vorba doar de asta, poate pentru unii da, dar ideea e ca daca cineva il blocheaza pe Sergiu eu nu am de gand sa scot Iona atata timp cat mie nu imi blocheaza nicio culoare, dar in schimb blocheaza un jucator care s-ar putea sa fie o problema pentru mine. Argumente si contra-argumente se pot aduce cat carul, problema adevarata e ca Iona pur si simplu nu e FUN.
Si cat de periculoase is alte carti 1 on 1 e discutabil, niciuna nu face ce face Iona, te blocheaza fara raspuns daca joci mono. I don't get it why people want Iona, it's just ONE freaking card, ONE creature.
Trickster wrote:Oricum, eu prevad multe schimbari dupa launch party de commander.
singerete wrote:Cand o sa apara asa carti in comunitate, atunci putem sa ne gandim, dar pana atunci eu zic sa ne rezumam la ce avem.
Desi Obliterate am vazut la Viki, iar Lifeforce la Laura (Bulinutza).
Obliterate nu-i asa rau. Curata masa tuturor, nu doar oponentilor. Treaba ta daca poti sa-ti revi mai repede ca ceilalti.
Trickster wrote:Scorpse, incercam si noi sa gasim ce se aplica la comunitatea noastra pentru o experienta sanatoasa si placuta, si probabil ca nu o sa se aplice la nici o alta comunitate. Banuiesc ca din afara ii greu sa vezi de ce discutam despre unele din cartile enumerate, dar pentru comunitatea noastra impactul lor e altul. Si in nici un caz nu vrem sa banam in prostie, nu? :P
Spoook, n-are rost sa facem tot felul de reguli in jurul banning-urilor, jucam si vedem :P
Oricum, eu prevad multe schimbari dupa launch party de commander.
toranaga wrote: Vine tura celui cu negru/x si da un all is dust (daca tin bine minte), insa jucatorul de alb/albastru da counter, ca deh...pe el nu il deranja ca ceilalti doi nu puteau juca mai nimic.
Trickster wrote: Spoook, n-are rost sa facem tot felul de reguli in jurul banning-urilor, jucam si vedem :P
Oricum, eu prevad multe schimbari dupa launch party de commander.
vikirosen wrote:Si eu ce fac daca se fac greseli de genul la noi? Imi iau cartile si plec sa ma joc cu altcineva, nu? Oricum, eu ti-am zis ca am cele mai multe raspunsuri impotriva Iona, dar tot nu sunt de acord cu ea. E muult mai bine in comunitate fara ea. Tu inca nu ai fost la nici un multiplayer, din cate stiu, deci nu prea ai vazut stilul jucatorilor de la noi. Da, te astepti ca x sa faca un lucru, pentru ca poate asa e normal, dar de cele mai multe ori nu e asa.toranaga wrote: Vine tura celui cu negru/x si da un all is dust (daca tin bine minte), insa jucatorul de alb/albastru da counter, ca deh...pe el nu il deranja ca ceilalti doi nu puteau juca mai nimic.
Aici e clar vorba de un play de prost gust din partea jucatorului care a dat coutner. La urma urmei, nu cartile strica distractia, ci jucatorii. Daca jucatorii joaca de fun, atunci si cu Iona, Shield of Emeria, si cu Knowledge Pool si cu de toate se poate distra TOATA LUMEA, nu numai cel care le joaca. Daca cel care piloteaza cartile cu putere mai ridicata sau ceva mai enervante este un douchbag, atunci degeaba banezi, ca tot o sa gaseasca o modalitate ca sa-ti faca zilele acre.
Flobo wrote: On Topic:
1. La EDH, pe multi, la cate poison-countere mori?
2. In functie de raspunsul de mai sus - e ok Skithiryx, the Blight Dragon ca general? intreb ca idee ca fiind general poti sa-l rejoci de mult ori si cu treaba buna sa infectezi lumea din jurul tau