07-Jun-2011 17:42
(Last edited: 07-Jun-2011 17:43)
91
No bine no, pune tokenii end of turn :P Sau reprinteaza Honden of Infinite Rage :P Ce-am invatat pana amu ii ca in perioada rotatiei nu poti evalua cartile in vid oricat ai incerca, asa ca D-zeu stie... ce-i clar totusi ii ca lordul asta n-o sa straluceasca cat Vampire Nocturnus... carti care nu merg bine de sine statatoare nu prea au succes.
Eh, o fi ce-o fi... poate vampirii astia n-o sa fie trib dominant si-atunci nimanui nu-i pasa... bloodthirst ii o mecanica faina ca si flavor si choice factor, dar ca si gameplay ii destul de straightforward, asa ca m-as mira sa defineasca urmatorul standard. Si nu stiu... wizards impinge el mono-black, dar dracu stie ce fel de mono-black, ca-i in toate directiile.
Eh, o fi ce-o fi... poate vampirii astia n-o sa fie trib dominant si-atunci nimanui nu-i pasa... bloodthirst ii o mecanica faina ca si flavor si choice factor, dar ca si gameplay ii destul de straightforward, asa ca m-as mira sa defineasca urmatorul standard. Si nu stiu... wizards impinge el mono-black, dar dracu stie ce fel de mono-black, ca-i in toate directiile.