lol. as vrea sa vad asta si la un "paper-draft" :D
Posts [ 391 to 409 of 409 ]
Nu e draft. E sealed. Am uitat sa mentionez.
TudorGrigoroaia wrote:Fain site. N-am ce zice.
3 X Mind Control
2 X Jace
1 X Sutured Ghoul
Chiar ca fain site-ul. O singura data am reusit sa dau sa-mi deschida 6 boostere, din care a picat o Chandra, the Firebrand(Doamne da), apoi nu s-a mai incarcat site-ul ca e Too Busy serverul. Se pare ca sunt multi care nu mai pot astepta pana sambata...
am reusit sa deschid Chandra + Gideon in aceasi timp, iar in cealalta Sorin + Pharaonul..
dar va arat aici un deck total diferit... stiu ca la Sergiu o sa placa :)

Uploaded with ImageShack.us
dar va arat aici un deck total diferit... stiu ca la Sergiu o sa placa :)

Nice milling tech for limited :)
THAT'S..JUST...WTF?
Avem si faq-ul daca vreti sa va pregatiti pentru maine :P
http://www.wizards.com/magic/magazine/article.aspx?x=mtg/faq/m12
http://www.wizards.com/magic/magazine/article.aspx?x=mtg/faq/m12
Ce distractiv e sa construieti deck-uri UG si sa ai si un card pool bun.
Asa deck as vrea si maine. Nu are nevoie de bombe mitice ca sa fie bun:

De asemenea deck-urile UR pot fi foarte fun de construit daca ai parte de urmatoarele carti:

Bafta tuturor maine :)
Asa deck as vrea si maine. Nu are nevoie de bombe mitice ca sa fie bun:

De asemenea deck-urile UR pot fi foarte fun de construit daca ai parte de urmatoarele carti:

Bafta tuturor maine :)
si primesti bataie de la acest pool simplist.... average as zice eu... chiar foarte probabil si des intalnit

Si avem confirmarea si event-deck-urilor:

Unul e mono-black si altu' mono blue, iar numele ar fi Illusory Might si Vampire Carnage.
Unul e mono-black si altu' mono blue, iar numele ar fi Illusory Might si Vampire Carnage.
Nais!
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D
Admiral Ackbar queue: "IT'S A TRAP!!!"
Eu zic sa nu luati event deckurile, ca sigur dau BAN la iluzii si/sau la vampiri
:lol:
Eu zic sa nu luati event deckurile, ca sigur dau BAN la iluzii si/sau la vampiri
Ionut wrote:Admiral Ackbar queue: "IT'S A TRAP!!!"Hehe. Ban Phantasmal Bear! Ban the shit outta it, it is killing us!!!
ban target Phantasmal Bear ! :P
nu o sa dea ban.. o sa adauge "whenever Phantasmal Bear comes into play it becomes the target of itself"...no ban needed :)
Errata: iluziile nu mai dau damage.
20-Jul-2011 09:56
(Last edited: 20-Jul-2011 09:56)
408
Sau schimba textul la Lord Of The Unreal: When Lord Of The Unreal enters the battlefield, any number of target illusions gain Hexproof :lol: :lol: :lol: :lol:
Creaturile de iluzii, vor crea "iluzii". "When the target creature wake up, will do a harakiri. That creature will also do damage equal with his power to creature control." :-))
Posts [ 391 to 409 of 409 ]