Nimic wrote:cristi84 wrote:Nu ma ajuta si pe mine cineva cu 2x Sea Gate Oracle pentru joi si un Mana Leak
Iti aduc eu.
Mersi mult , raman dator
Nimic wrote:cristi84 wrote:Nu ma ajuta si pe mine cineva cu 2x Sea Gate Oracle pentru joi si un Mana Leak
Iti aduc eu.
Nimic wrote:ciobiti wrote:Bun....as vrea sa particip si eu joi la o carte.Daca ma puteti ajute sa-mi fac dekcu asta http://deckbox.org/sets/63695 as fi recunoscator.
Mersi
Pot sa iti aduc lynx, vault skirge (cred ca am 4 da' nu is sigur, oricum nu ar trebui sa fie mare lucru sa gasesti), wall, hero, sun titan, 1 grave, doom blade si go for the throat si firewalker (cred ca numai 3). Pot sa aduc si cate 1 sword din fiecare (si eventual si un of war and peace daca vrei) daca mi le aduce benczi.
Rarres wrote:Ciobi, am așa pentru tine: 4 Arid Mesa, 4 Tectonic, 1 Grave (complimente lui Mihai), 1 Sun Titan și 4 Terramorphic Expanse. Fă un trade ca să nu uit și eu îi dau cancel după ce pun cărțile. Vezi că Grave nu îl am în inventar că-i de la Mihai deci scrie-mi în chat box.
ciobiti wrote:Nimic wrote:ciobiti wrote:Bun....as vrea sa particip si eu joi la o carte.Daca ma puteti ajute sa-mi fac dekcu asta http://deckbox.org/sets/63695 as fi recunoscator.
Mersi
Pot sa iti aduc lynx, vault skirge (cred ca am 4 da' nu is sigur, oricum nu ar trebui sa fie mare lucru sa gasesti), wall, hero, sun titan, 1 grave, doom blade si go for the throat si firewalker (cred ca numai 3). Pot sa aduc si cate 1 sword din fiecare (si eventual si un of war and peace daca vrei) daca mi le aduce benczi.
mersi fain...also,restul lucrurrilor ma poate ajuta si altcineva...mai un grave titan,la landuri...daca nu fechland macar terramorphic si evolving...ah,si inca un rand de sabii din fiecare
Nimic wrote:Am pentru tine așa:
Si acum ce mi-ar trebui mie :D
1 X Dispatch
2 X Glint Hawk
1 X Vault Skirge
1 X Mox Opal
2 X Signal Pest
4 X Steel Overseer
ciobiti wrote:Ok....deci imi mai trebuie:Uf. Mai îți pot da așa:
4x Vault skyrge
4x Vampire nighthawk
4x Marh flats sau evolving
1x Wall of omens
1x Sword of body and mind
1X Sword of feast andfamine
3x Kor sanctifier
4x leonin arbiter
1x kor firewalker
Rarres wrote:ciobiti wrote:Ok....deci imi mai trebuie:Uf. Mai îți pot da așa:
4x Vault skyrge
4x Vampire nighthawk
4x Marh flats sau evolving
1x Wall of omens
1x Sword of body and mind
1X Sword of feast andfamine
3x Kor sanctifier
4x leonin arbiter
1x kor firewalker
2 Evolving
1 Wall
1 Firewalker
Pune-le în listă.
Rarres wrote:Nimic wrote:Am pentru tine așa:
Si acum ce mi-ar trebui mie :D
1 X Dispatch
2 X Glint Hawk
1 X Vault Skirge
1 X Mox Opal
2 X Signal Pest
4 X Steel Overseer
1 Dispatch
2 Glint
2 Signal
2 Seer
Dacă le vrei, faci un trade ca să nu le uit că deja pe mâine aduc cărți la 4 oameni și nu puține. Posibil la 5 oameni.
missao wrote:Ba da' aveti si voi niste cereri :lol:..stai sa vezi cand voi scrie eu :P haha.. si acum la modul serios, are cineva gideoni (adica mai multi?)
benczi wrote:Hello,
poate sa-mi aduca cineva
1xChandra, the Firebrand
si 1xEmrakul, the Aeons Torn
si 2xInferno Titan
si 4xDismember
si 1xGeosurge
si 3xSpellskite
Nimic wrote:Hai ca Mox Opal si chiar si Dispatch mai inteleg, da' chiar nu are nimeni sa-mi deie 1 Vault Skirge? :lol:
benczi wrote:Nimic wrote:Hai ca Mox Opal si chiar si Dispatch mai inteleg, da' chiar nu are nimeni sa-mi deie 1 Vault Skirge? :lol:
da, iti aduc, sabiile, vault skirge si mox opal ;)
Ionut wrote:As vrea sa stiu daca am dat cuiva 2 ratchet bomb ca nu le mai gasesc acasa.
Din cate tin minte, parca i le-am imprumutat cuiva, posibil lui Benczi, dar nu sunt sigur.
Danke