releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
8 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply
Posts [ 1 to 8 ]
Trade score 14 (100%)
Members
Registered: 23-Oct-2013 07:58
Bun, inca o nelamurire si doresc confirmare :)

Sa spunem ca eu am pe battlefield o creatura. Adversarul casteaza Chandra's Outrage in raspuns castez Gods Willing targetand aceeasi creatura.

Acum intrebarea mea e cei 2 damage spre mine (2 damage to that creature's controller) se rezolva?
Trade score 117 (100%)
Community Admins
Registered: 28-Aug-2012 13:29
Nope, in momentul in care spell-ul nu mai are legal target e countered, efectul de 2 damage to the creatures controler fiind pe and nu se mai rezolva.
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
Interesant de notat este ca asta nu se intampla si in cazul lui Cone of Flame, fiindca acolo sunt target-uri diferite, si daca unul sau 2 target-uri dispar, damage-ul se da la restul target-urilor care mai sunt valide.
Trade score 14 (100%)
Members
In cazul Cone of Flame daca primul target este Diffusion Sliver sa spunem si nu ai sa platesti cei 2 mana, atunci se mai rezolva celelalte 2 targets?
Trade score 13 (100%)
Members
darkyndy wrote:In cazul Cone of Flame daca primul target este Diffusion Sliver sa spunem si nu ai sa platesti cei 2 mana, atunci se mai rezolva celelalte 2 targets?

Nu se rezolva. In cazul acesta, toate target-urile sunt legale, dar se declanseaza abilitatea de la Diffusion Sliver care counter-este toata vraja.

In discutia de dinainte, era vorba de target-uri care devin ilegale. Daca una sau mai multe target-uri devin ilegale, vraja se rezolva pentru restul target-urilor care mai sunt legale. Daca vraja nu mai are nici un target legal, se counter-uieste (de catre reguli).
Trade score 13 (100%)
Members
O carte care face interactiuni interesante este Glimpse the Sun God. Sa spunem ca adversarul are pe masa un Silent Artisan si un Traveling Philosopher. Si vedem 3 scenarii:

1) Joci Glimpse the Sun God cu X=2 si target-uiesti ambele creaturi. Adversarul, in raspuns, da Gods Willing pe Silent Artisan si numeste alb. Efectul este ca vraja ta se rezolva, dar numai Traveling Philosopher se tapeaza. Apoi faci Scry 1.

2) Joci Glimpse the Sun God cu X=1 si target-uiesti Silent Artisan. Adversarul, in raspuns, da Gods Willing pe Silent Artisan si numeste alb. Cum vraja ta nu mai are niciun target legal, se counter-uieste. Ca efect nu se tapeaza nicio creatura si NU faci Scry 1.

3) Joci Glimpse the Sun God cu X=0. Nu ai nevoie de niciun target. Efectul este ca faci Scry 1.
Trade score 14 (100%)
Members
vikirosen wrote:O carte care face interactiuni interesante este Glimpse the Sun God. Sa spunem ca adversarul are pe masa un Silent Artisan si un Traveling Philosopher. Si vedem 3 scenarii:

1) Joci Glimpse the Sun God cu X=2 si target-uiesti ambele creaturi. Adversarul, in raspuns, da Gods Willing pe Silent Artisan si numeste alb. Efectul este ca vraja ta se rezolva, dar numai Traveling Philosopher se tapeaza. Apoi faci Scry 1.

2) Joci Glimpse the Sun God cu X=1 si target-uiesti Silent Artisan. Adversarul, in raspuns, da Gods Willing pe Silent Artisan si numeste alb. Cum vraja ta nu mai are niciun target legal, se counter-uieste. Ca efect nu se tapeaza nicio creatura si NU faci Scry 1.

3) Joci Glimpse the Sun God cu X=0. Nu ai nevoie de niciun target. Efectul este ca faci Scry 1.

Pot sa spun doar Like, super explicat. Merci.
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 01-Dec-2010 00:41
21-Aug-2014 13:25 (Last edited: 21-Aug-2014 14:53)
8
Din cate stiu, la scenariul 1, se tapeaza ambele creaturi daca doar una din creaturi primeste protectie la alb pentru ca ai un singur "target" scris pe Glimpse of the Sun God, iar efectul se face pentru toate creaturile targetate in prealabil. Din cate stiu eu, ambele creaturi se vor tapa cand se rezolva spellul.

PS: E posibil sa ma insel. Caut pe net sa vad unde naiba am citit acum vreo 2-3 ani de chestia asta.

LE: Nu am gasit inca, dar am gasit la Sudden Storm ca daca unul din cele doua targeturi devine ilegal, nu se mai tapeaza targetul ilegal. Scenariul 1 este OK! Totusi, o sa caut in continuare articolul respectiv.
Posts [ 1 to 8 ]
8 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply