176

(29 replies, posted in Taverna)

Get in line tongue

Question: Why did you choose flashback over unearth? It seems like unearth is even more horror themed.

MaRo: Later in the block, we... oh, I can't tell you about this yet. Never mind. Um, this is awkward. Don't worry, you'll see what I'm talking about later in the block.

Question: Why are the double-faced cards only creatures turning into creatures?

MaRo: There are more double-faced cards coming in the block, and not all of them will be creatures transforming into creatures.

Interesting, poate se intoarce unearth.

178

(29 replies, posted in Taverna)

Intrebare retorica: Garruk, Primal Hunter Homeless Hope Hero si Garruk Relentless are cineva de la noi? Preferabil de dat tongue

It would be cool when making a trade for deckbox to save the card values at that moment in time. It's cool that you can see the current value, but having the value of the cards at that time is sometimes helpful smile

180

(20 replies, posted in Evenimente)

Tu ce crezi? lol Can't wait, sincer, multe carti faine.

Si serios, da-l naibii de extended, mai bine ne-am concentra pe standard si modern. Asta daca nu ne-ar mai bana toate cartile in modern... nici valakut nu poti juca tongue

181

(20 replies, posted in Evenimente)

No da-l incolo de extended, si-asa ii format mort tongue

182

(9 replies, posted in Noutăți)

Bleh, confirmat ca informatie eronata cica. O sa fie locatie noua.

183

(340 replies, posted in Noutăți)

Silviu wrote:

Gresesti putin aici...desi nu a scos aceleasi performante precum cawblade, tot e un deck important in metagameul actual. Uite la ultimele eventuri de la SCG..apar cel putin 1 deck Monored...lumea s'a adaptat si la timely

Io stiu ce vrei sa zici, dar asta-i inainte sa piarda carti multe si sa castige putine... om vedea...

184

(340 replies, posted in Noutăți)

Rarres wrote:

Am jucat cu roșu vs WU Stalker Blade, inclusiv forțând cu numărul de creaturi ca să-și dea SINGUR DoJ pe Stalker și tot n-am făcut față. Menționez că aveam în side 4 Shatter dar tot ți-e FOARTE greu, mult mai greu ca și cu Hawk. Nu-l poți bloca și nu poți răspunde la equip cu spot removal și de fiecare dată card advantage-ul dat de 2 atacuri trece cu mult de 4 vulturi amărâți. Mass removalul trebuie să se rezolve, nu uitați că jucați vs albastru, deci dacă joacă inteligent va avea aproape tot timpul counter. Asta înseamnă că va trebui să-ți cheltui 2 cărți să scapi de el. După care joacă Sun Titan și n-ai rezolvat nimic. Sau joacă alt Stalker. Deci serios, în vremurile de glorie absolută a Caw-bladeului (cu Stoneforge și Jace) nu aveam emoții cu RDW. Acum e bubă MARE, MARE DE TOT! Vă aduc aminte că are și pe popă (Geist) și pe nenea Crusader de alb. 2 bucăți din fiecare.

Amu scuza-ma rares, da rdw oricum nu prea ii in forma lately, mai ales cu timely reinforcements in preajma, si are si cele mai putine solutii. U/B de exemplu are bsz si edicte cat incape, si adevaru ii ca deck-urile alea doua ale lui tudor par mai solide decat 4 stalkeri si 3-4 sabii intr-un deck fara tutori. Om vedea, cine stie, poate hexproof blade chiar ii un deck viabil (eu sper ca nu tongue).

185

(340 replies, posted in Noutăți)

fistyke wrote:

Yeapp, se vedea de la o posta ca se va juca "stalker-blade". Si chiar, Stalker cu Curiosity e... ouch!! Chiar ce poti sa faci la o creatura care are si hexproof si e si unblockable? Pune o sabie pe el (of whichever color is needed)+ Curiosity, si ce faci? Shake hands and byebye!

Creatura ii supraestimata, si mult mai limitata in utilitate ca si squadron hawk... eu unul is happy ca nu mai is acestral recall birds in standard.  Da, pare mai greu de omorat, dar mass removal de calitate este, echipamentul si aurele n-au hexproof, si mai ales nu ofera card advantage masiv cand intra in joc. Mai problematic chiar mi se pare instant-ul ala de pune 2 tokeni cu flying (mai ales ca in late game poate ii reciclat cu snapcaster)... pe tura oponentului stai cu counter, daca n-ai counter-uit nimic eot 2 tokeni, echipezi unul cu sabie si ataci. Cumva cumva pare mai reliable decat turn 2 stalker.

186

(13 replies, posted in GameFlux)

fistyke wrote:

Punand deoparte acest trade oferit de benczi, as intreba in ce consta un trade fair? Te uiti la pretul unei carti si faci trade ca sa fie exact la pret schimbul? Sa zicem ca as fi schimbat cu tine (missao) intro packul acela care am castigat la game day. Tu ai deschis un titan eu un fauna shaman. Poate nu ma crezi, dar eu as fi schimbat cu tine pentru motivul simplu ca mie mi-a trebuit elful iar tie titanul. Sunt prost? Se poate. Dar daca nu facem niciodata chestii ca astea, atunci preturile cartilor vor fi numai in crestere.

Cheers!

Magic are o piata secundara imensa, cam aiurea sa o ignori.

187

(283 replies, posted in Noutăți)

Bloodcrazed neonate si Curse of the bloody tome ca si gateway promos:
http://i.imgur.com/pNLqy.jpg

188

(32 replies, posted in Noutăți)

Well nu fi, banari inseamna ca o facut ceva gresit in prima faza tongue

Ii funny, o facut mental misstep ca sa incerce sa faca legacy mai divers, si o iesit exact invers...

189

(32 replies, posted in Noutăți)

Awesome, au tinut cont de faptul ca era combo fest... formatul s-a dovedit a fi o bataie intre cele mai bune combo-uri din ultimii ani, si atat.

Gsz probabil din cauza primeval sau zoo ii banat... interesanta alegere oricum tongue

Lista completa pentru modern:
    Ancestral Vision
    Artifact lands
    Bitterblossom
    Blazing Shoal (effective October 1, 2011)
    Chrome Mox
    Cloudpost (effective October 1, 2011)
    Dark Depths
    Dread Return
    Glimpse of Nature
    Golgari Grave-Troll
    Green Sun's Zenith (effective October 1, 2011)
    Hypergenesis
    Jace, the Mind Sculptor
    Mental Misstep
    Ponder (effective October 1, 2011)
    Preordain (effective October 1, 2011)
    Rite of Flame (effective October 1, 2011)
    Sensei's Divining Top
    Stoneforge Mystic
    Skullclamp
    Sword of the Meek
    Umezawa's Jitte
    Valakut, the Molten Pinnacle

Vad ca-s foarte agresivi cu banlist-ul, si zic ca la un format cu atatea carti asa si trebuie. Probabil o sa o tina tot asa pana afla si ei ce-i prea bun si ce nu...

190

(340 replies, posted in Noutăți)

Setul pare superb, dar sper sa prinda si in constructed, ca momentan pare mai scump la mana ca scars.

191

(340 replies, posted in Noutăți)

Pe parcursul spoiling-ului, de la pax incoace, wizards o tot ascuns scrisori de-astea. De exemplu mergeti la articolul asta: http://www.wizards.com/Magic/Magazine/A … ily/mm/160 si duceti mouse-ul pe zgarietura aia de pe usa din art-ul de la cellar door, sau era ceva adresa unde daca trimiteai un mail primeai raspuns scrisori de-astea. Multe is doar pentru flavor, dar erau si aluzii la tot felul de carti... cine stie, poate la final este un mesaj ascuns (poate chiar preview din setul urmator, sau dracu stie tongue).

192

(340 replies, posted in Noutăți)

Pacat doar ca n-au flying numa tokenii... de avea si monk-ul parca parca ar fi adus a Cloudgoat Ranger

193

(340 replies, posted in Noutăți)

http://www.wizards.com/Magic/Magazine/A … ily/ld/160 :

Speaking of Draft, I have one final note before I sign off. We've decided to make a small change to the rules we announced for drafting with double-faced cards. When you pick a double-faced card, you will be required to place the card on top of your pile of other cards, and you will not be allowed to conceal it in any way until you pick your next card. While this will reveal information to other players, it also removes the need to worry about the manual dexterity required to hide a card quickly after taking it. Now, you will simply need to take into account the information you will be providing before picking a double-faced card.

As a side note, some of you have expressed worry about the danger of providing information to your neighbors about what you're drafting. I have found that early in the draft, that information being public is actually beneficial to me. If I open a Garruk Relentless, it's going to take a lot to get me to not play it, so I don't mind showing everyone what I have. If that keeps the people around me out of green, so much the better!

http://i.imgur.com/oIGTU.jpghttp://i.imgur.com/NzqyL.jpghttp://i.imgur.com/8bwix.pnghttp://i.imgur.com/OANSQ.jpghttp://i.imgur.com/tIwdR.jpg

194

(340 replies, posted in Noutăți)

Ai uitat fix cartea mai interesanta:
http://i.imgur.com/ypG2i.jpg
brusc zombie tribal pare mai promitator...

195

(340 replies, posted in Noutăți)

Silence of Stone 1w
Enchantment (R)
Artifact abilities cannot be activated.
Illus. Wayne England
36/264

Breathless Horde
http://i.imgur.com/V7nOx.jpg
"this comes into play with +1/+1 counters equal to the number of other zombies you control plus the number of zombie cards in your graveyard"
"If damage is going to be dealt to this, prevent that damage and remove a +1/+1 counter from it"

Faine carti, prima probabil o sa fie in jumate sideboard-urile, a doua ii clar cu ce merge tongue

196

(340 replies, posted in Noutăți)

Se poate pastra forever daca se activeaza sundial cu delayed trigger-ul de la Geist pe stack (ala de exile). Daca se activeaza sundial inainte de asta, trigger-ul va avea loc la urmatorul end of combat phase.

197

(340 replies, posted in Noutăți)

ca bine zici tongue Oricum, eu zic ca merita 2 in orice deck care produce rosu si negru... late game, de bine de rau, iti poate castiga meciul, sau da ceva de facut cand te temi de countere. Om vedea tongue

198

(340 replies, posted in Noutăți)

La 5 mana, la 5 mana tongue

Is probleme cu Witchbane Orb fata deleyline of sanctity, care oricum n-o distrus rdw: intra mai incet de multe ori si ii mult mai usor de distrus pentru rosu... asa ca m-as mira ca deck-urile care o sa aiba nevoie de carti anti-rosu o sa se foloseasca de cartea asta. Mult mai mari sanse ca timely reinforcements sa fie moartea rdw in standardul nou.

199

(340 replies, posted in Noutăți)

Apoi daca rdw nu poate juca artifact removal... tongue Oricum, la ce carti apar si pe negru, poate toata lumea o sa joace b/r mai nou...

200

(340 replies, posted in Noutăți)

Di ce? Doubling Season ii decent, si asta ii mai ieftin...

http://i.imgur.com/pnllx.jpghttp://i.imgur.com/kcbGZ.jpghttp://i.imgur.com/rapef.jpghttp://i.imgur.com/ABj3B.jpghttp://i.imgur.com/1fXGy.jpg


Also, un land awesome:
http://i.imgur.com/M4ReE.jpg
tap:1 mana colorless
3 colorless 1 rosu 1 negru : 2 damage la target player