Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
7 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply
Posts [ 1 to 7 ]
Trade score 3 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 08:56

Probabil ca unii dintre voi au mai auzit de proiectul celor de la Wizards si Sony de a scoate un joc de strategie pentru PC inspirat de jocul de carti. Azi noapte am gasit urmatorul articol, unde este un trailer si cateva poze:

http://www.shacknews.com/onearticle.x/64357

Idea e interesanta, dar ma duce cu gandul la seria Heroes si in plus as zice ca arata mai rau. Aruncati si voi cu privirea si dati cu parerea.
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Arata chiar slabut... sters si uratel. Sper ca-i doar din cauza ca-i work in progress...
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Chiar nu e nevoie de altă mașinărie de stors bani. Serios.
Dacă e să rămână acest joc la actualul nivel grafic, atunci nu-l văd deloc bine. Singura explicație pe care o găsesc este faptul că se va juca onlain și de aia arată de căcat, că tre să ducă serverele. Față de artwork-ul de pe cărțile de magic, ce ne arată ei este muuuuuuuuuuuuuuuuult sub. Seria Heroes este una de super-succes, iar ultimul lansat, #5, este foarte bun și grafic și ca gameplay, aproape de legendarul #3. N-o să pupe wizards cu Tactics până-i cucu faima Heroes. N-au cum și, sincer, nici de ce. La ce prețuri bagă deja pe cărți, pot liniștit să scoată seturile mai rar.
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Dragutz... mie imi place cum arata, desi prea multe nu s-au vazut din trailerul asta. Astept sa apara free trial-ul sa vedem cum se misca si ce poate.
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Rarres wrote:Chiar nu e nevoie de altă mașinărie de stors bani. Serios.
Ei hai, ca nu-i ca si cum wizards ne obliga sa cumparam tot ce scoate :P. Din punctul meu de vedere sa scoata cat mai multe, sa am de unde alege...

Rarres wrote:Singura explicație pe care o găsesc este faptul că se va juca onlain și de aia arată de căcat, că tre să ducă serverele.
Eh, n-are a face calitatea grafica cu viteza online... ii incompetenta lor de vina daca o sa arate asa produsul final. Bleah :|

Rarres wrote:La ce prețuri bagă deja pe cărți, pot liniștit să scoată seturile mai rar.
Wizards saracul n-are nimic de-a face nici cu piata secundara, baneslayer & jace costa cat costa din cauza jucatorilor nebuni :lol: . Cata vreme cineva o sa plateasca cat se cere, o sa se vanda la pretul ala...
Trade score 11 (92%)
Members
Registered: 20-Mar-2010 11:39
E slabut jocul si seamana cu Battlegrounds daca voiau sa faca ceva fain trebuia ceva gen Red Dead Redemption al e beton jocu
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2009 06:57
mi se pare prea fortat jocul si cam slab, dar e de aprociat faptul ca vor sa faca si un alt tip de joc bazat pe magic decat ce este acum pe piata
Posts [ 1 to 7 ]
7 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply