11-Apr-2013 12:53
(Last edited: 11-Apr-2013 12:53)
181
Mirko Vosk, Mind Drinker :-) Mill Baby, mill :-)
Silviu wrote:May I budge in and say it's kinda shit? Stats foarte proaste sau costul ridicat, iar abilitatea ma cam lasa rece( e extrem de slow)...
Nu'mi dau seama ce mizerie au Wizards cu Dimirul...
Silviu wrote:Nu'mi dau seama ce mizerie au Wizards cu Dimirul...Yup :( why? :(
m0nstersnatch wrote:..daca Bred for the Hunt era in Gatecrash, Simic era probabil la fel de bun ca si orzhov. damn you wizards !Ce a fost interesant in comunitatea mea, e ca toata lumea drafta boros sau orzhov. Daca vroiai simic, aveai toate bunataturile din lume (faceau ture de masa carti ca si 3/1 fly trample sau altele de genul) si tot nu prea a reusit sa castige turnee cei care se indurau si alegeau simic :)
toranaga wrote:Exava.Just your finisher.Sau varowtr de la Golgari.Sunt la limita playabilty-uluim0nstersnatch wrote:..daca Bred for the Hunt era in Gatecrash, Simic era probabil la fel de bun ca si orzhov. damn you wizards !Ce a fost interesant in comunitatea mea, e ca toata lumea drafta boros sau orzhov. Daca vroiai simic, aveai toate bunataturile din lume (faceau ture de masa carti ca si 3/1 fly trample sau altele de genul) si tot nu prea a reusit sa castige turnee cei care se indurau si alegeau simic :)
Cred ca si daca ar fi fost cartea asta, tot nu ar fi echilibrat lucrurile
Pe de alta parte, mi se pare mie sau si setul asta e doar pentru limited, fara carti interesante pentru constructed?
toranaga wrote:m0nstersnatch wrote:..daca Bred for the Hunt era in Gatecrash, Simic era probabil la fel de bun ca si orzhov. damn you wizards !Ce a fost interesant in comunitatea mea, e ca toata lumea drafta boros sau orzhov. Daca vroiai simic, aveai toate bunataturile din lume (faceau ture de masa carti ca si 3/1 fly trample sau altele de genul) si tot nu prea a reusit sa castige turnee cei care se indurau si alegeau simic :)
Pe de alta parte, mi se pare mie sau si setul asta e doar pentru limited, fara carti interesante pentru constructed?
toranaga wrote:m0nstersnatch wrote:..daca Bred for the Hunt era in Gatecrash, Simic era probabil la fel de bun ca si orzhov. damn you wizards !Ce a fost interesant in comunitatea mea, e ca toata lumea drafta boros sau orzhov. Daca vroiai simic, aveai toate bunataturile din lume (faceau ture de masa carti ca si 3/1 fly trample sau altele de genul) si tot nu prea a reusit sa castige turnee cei care se indurau si alegeau simic :)
fistyke wrote:
Jeeesus that selesnya mythic!!!
TehAuthor wrote:Ok so what would you name? In afara de trolling la Sphinx's Rev, ofc...fistyke wrote:
Jesus that azorius mythic
Silviu wrote:TehAuthor wrote:Ok so what would you name? In afara de trolling la Sphinx's Rev, ofc...fistyke wrote:
TehAuthor wrote:Silviu wrote:TehAuthor wrote:Ok so what would you name? In afara de trolling la Sphinx's Rev, ofc...
Pai supreme verdict for example, removal
vs aggro e cam iffy but it's good vs control :)
benczi wrote:I think i will stay with naming Revelation. Revelation once, revelation twice, revelation thrice, SOLD!
TehAuthor wrote:Silviu wrote: Ok so what would you name? In afara de trolling la Sphinx's Rev, ofc...
Pai supreme verdict for example, removal
vs aggro e cam iffy but it's good vs control :)
Bogdish wrote:http://forums.mtgsalvation.com/attachment.php?attachmentid=141258&d=1365739313 .Ati zis ca setul e numai pt limited?Ei bine Resurgence asta cred ca isi face o aparitie in multe deckuri.
benczi wrote:Pe la pretul asta se invarte o mitica ok-ish in ziua de azi? Jizas...Bogdish wrote:http://forums.mtgsalvation.com/attachment.php?attachmentid=141258&d=1365739313 .Ati zis ca setul e numai pt limited?Ei bine Resurgence asta cred ca isi face o aparitie in multe deckuri.
e ok-ish, ..., pt. o mitica. dar nu cred ca o sa coste mai mult de $30-$40.
Trickster wrote:benczi wrote:Pe la pretul asta se invarte o mitica ok-ish in ziua de azi? Jizas...Bogdish wrote:http://forums.mtgsalvation.com/attachment.php?attachmentid=141258&d=1365739313 .Ati zis ca setul e numai pt limited?Ei bine Resurgence asta cred ca isi face o aparitie in multe deckuri.
e ok-ish, ..., pt. o mitica. dar nu cred ca o sa coste mai mult de $30-$40.
fistyke wrote:..un fel de Plagiarize on a stick, dar nu vad rostul cartii decat impotriva la Revelation, altfel chiar bleh :P
At first I thought, wow, nice anti-revelation card, then I saw the draw step condition. Bleh :(