GameMaster wrote:
Lands mechanic! Ramp Ramp will be back. Maybe. Borborygmos e un fatty foarte interesant de castat.
GameMaster wrote:
TudorGrigoroaia wrote:GameMaster wrote:
Lands mechanic! Ramp Ramp will be back. Maybe. Borborygmos e un fatty foarte interesant de castat.
Flobo wrote:TudorGrigoroaia wrote:
Eu joc in modern dar e tier 2 at best. Insa poate fi un adevarat blowout daca vin cum trebuie.
unde joci modern? si da doamne ca raspunsul nu e online..... :P
cat referitor la cartea noua....cum a zis si Viki...channel... cam aiurea...macar in forma de creatura de avea trample si la 3 sa dea doar pump-ul. sunt curios cum vor fi celelate carti cu abilitatea asta. poate dau ceva ce sa dea o revenire deckului de Seismi Assault/Swans o revenire in modern....daca tot e legat de lanturi
GameMaster wrote:In final ceva mai decent pentru ghilda mea.
Bogdish wrote:Da ai vazut tu restul spoilerelor sa'ti dai seama ca asta e mai decent?:)GameMaster wrote:In final ceva mai decent pentru ghilda mea.
Silviu wrote:O ai uitat de Aurelia care sta cu Gideon langa eaBogdish wrote:Da ai vazut tu restul spoilerelor sa'ti dai seama ca asta e mai decent?:)GameMaster wrote:In final ceva mai decent pentru ghilda mea.
oscarv221 wrote:Pai da...Aurelia aia de comuna de 2centi :(Silviu wrote:O ai uitat de Aurelia care sta cu Gideon langa eaBogdish wrote: In final ceva mai decent pentru ghilda mea.Da ai vazut tu restul spoilerelor sa'ti dai seama ca asta e mai decent?:)
GameMaster wrote:Carte pe care o vreau in deckul meu de EDH!
GameMaster wrote:I like it:D
fistyke wrote:Da' astia's deja spoilere reale, nu ceva fake stuff? Just asking...
singerete wrote:Extort aia mi se pare foarte slaba. Mi se pare doar sau chiar asa e?
singerete wrote:Extort aia mi se pare foarte slaba. Mi se pare doar sau chiar asa e?
Lajos wrote:Un removal la finalul turei, plus inca 3 mana sau 4 si deja sa schimbat destul de mult jocul, sau mi se pare numai mie ca e destul de adaptabil si frumos abilitatea asta, pur si simplu faptul ca oponentul cand vede ca ai deja 4 sau 5 landuri joaca cumva in jurul abilitatea astasingerete wrote:Extort aia mi se pare foarte slaba. Mi se pare doar sau chiar asa e?
Nu stiu ce sa zic, mi se pare destul de fain, posobolitatea sa dai dmg peste gard e fain, mai ales daca ai mai multa mana ma gandesc ca poti sa paltesti de mai multe ori dupa un singur spell, nu??
Lajos wrote:Lajos wrote:Un removal la finalul turei, plus inca 3 mana sau 4 si deja sa schimbat destul de mult jocul, sau mi se pare numai mie ca e destul de adaptabil si frumos abilitatea asta, pur si simplu faptul ca oponentul cand vede ca ai deja 4 sau 5 landuri joaca cumva in jurul abilitatea astasingerete wrote:Extort aia mi se pare foarte slaba. Mi se pare doar sau chiar asa e?
Nu stiu ce sa zic, mi se pare destul de fain, posobolitatea sa dai dmg peste gard e fain, mai ales daca ai mai multa mana ma gandesc ca poti sa paltesti de mai multe ori dupa un singur spell, nu??
vikirosen wrote:E foarte slaba viki. kalastria avea cu totul alta mecanica. Sa dai o mana in plus pentru negru sau alb pentru un swing de 2 e useless in cele mai multe situatii...singerete wrote:Extort aia mi se pare foarte slaba. Mi se pare doar sau chiar asa e?
Ti se pare doar. Tii minte ce tare a fost Kalastria Highborn?
Lajos wrote:na eu nu inteleg, daca castezi 1 spell, si ai 1 creatura cu extort numai 1 poti sa platesti ? de ce nu 3 sau 4 sau cata mana ai? sau e asa si eu nu inteleg bine? heeeeeeeeeeeeeeeeelp