Nu ca mill ar fi fost teroarea magic-ului fara ei... practic singurul mill care-l stiu sa fi functionat competitiv o fost turbo-fog, si ala o fost foarte dependent de metagame.
Posts [ 211 to 240 of 409 ]
Ma, daca o sa fie carti de mill in seturile astea urmatoare... I WILL MILL YOU ALL!!!
24-Jun-2011 07:20
(Last edited: 24-Jun-2011 07:22)
213
toate bune si frumoase.. si poate o sa joc si eu mill de 2-3 ori daca asta poate jace3
numai daca nu il desenau asa urat... damn
o sa imi fac rost de playset si o sa ii desenez o punga peste fatza
LE: si in video zicea ca o sa fie toti pw noi in m12.. abia astept sa vedem cum arata verde si rosu :D
numai daca nu il desenau asa urat... damn
o sa imi fac rost de playset si o sa ii desenez o punga peste fatza
LE: si in video zicea ca o sa fie toti pw noi in m12.. abia astept sa vedem cum arata verde si rosu :D
Pai toti nu pot fi noi ca Gideon si Sorin e deja confirmat, nu?
da.
probabil ca "noi" = pw care nu au mai fost in core-set pana acum :)
probabil ca "noi" = pw care nu au mai fost in core-set pana acum :)
LOL
imi place cum ii sta cu paiul ala in gura :))
imi place cum ii sta cu paiul ala in gura :))
Good one, Mr. Burzo!
Ba, cartea asta nu-i la misto?
scrie MOCKUP în subsolul cărţii
Vlad wrote:scrie MOCKUP în subsolul cărţiiziceau aia pe forum ca a aparut la Attack of the Show
24-Jun-2011 11:08
(Last edited: 24-Jun-2011 11:09)
223
Zgarbas wrote:Ba, cartea asta nu-i la misto?
Nu cred, daca te uiti la video,... nu mi se pare fake. Remember, si la Karn oamenii au zis ca naaaa, nu va fi restart the game, si BANG!
http://forums.mtgsalvation.com/showthread.php?t=333618
e cu mockup in imaginea aia pt nu este decat un screen capture din video... dar cartea e destul de reala
e cu mockup in imaginea aia pt nu este decat un screen capture din video... dar cartea e destul de reala
24-Jun-2011 11:19
(Last edited: 24-Jun-2011 11:21)
225
Dar simbolul ala nu e de M12, e la misto.
Si come on, e mult prea pe fata la misto.
Si de ce ar fi 3 jace cand restul o sa fie doar reprintat acelasi planeswalker?=/
Si de ce ar fi 3 jace cand restul o sa fie doar reprintat acelasi planeswalker?=/
Zgarbas wrote:Dar simbolul ala nu e de M12, e la misto.
Daca iti amintesti, aproape toate cartile din NPH (inainte de leakul mare) au avut acel simbol de patrat. Deci asta nu e indiciu ca e fake.
dubios.
Ala ii mockup, dupa imaginea asta:

Jace-ul sigur nu-i la misto.

Jace-ul sigur nu-i la misto.
25-Jun-2011 20:22
(Last edited: 25-Jun-2011 20:25)
229

Nu e confirmat si unii spun ca e fake.
Dacă așa o să arate Chandra, vă urez tuturor shopping plăcut pentru Celestial Purge. 4 bucăți. Iar, dacă Purge nu va mai fi în standard din toamnă, am un singur lucru de zis: RED IS BACK, baby, red IS back!
lvalics wrote:
Nu e confirmat si unii spun ca e fake.
Par foarte reale. M-am tot uitat sa vad daca nu cumva gasesc ceva neregularitate. Au avut grija sa ascunda cu mare grija collector number-ul. Singurul lucru care pe mine ma deranjeaza este numele "Garruk Predator", care eu personal as fi scris "Garruk, Predator", dar daca nu e fake, cei dela Wzards stiu mai multa engleza ca si mine.
Ciudat ca are minusul asa de mare Garruk, dat fiind ca e un efect destul de usor de gasit pe verde. Dar e simpatic cum minusul lui ar fi fix un Green Sun's Zenith de 4.
Si Chandra e <3.
Dar...de ce sunt amandoi asa de naspa desenati >.<
Si Chandra e <3.
Dar...de ce sunt amandoi asa de naspa desenati >.<
Daca sunt reale Garruk si Chandra, atunci nu sunt atat de tari, dar tot folosibili. Nu sunt expert in MTG, dar chiar daca mana cost este mic la Chandra, e si ff usor de scos.
Daca il ai in opening hand, e OK, cu goblin guide (cat mai tine) sau alti goblinasi micuti la mana cost (1,2) poti face relativ multe lucruri (acum poate va fi tare Kuldota sa aduca goblini).
Daca insa il aduci mai tarziu, e foarte usor ca la 3 viata sa poata fi scos, deci e useless. Nici macar -X nu ajuta, creatures you control, red never was good sa aiba multe creaturi, sau chiar daca are, de control si mici.
Partea de minus, e tare, insa cat il poti tine la minus daca nu ii dai si un plus? Proliferate? Volt Charge? Ai 4 in deck, nu ajuta ff mult.
La Garruk, +2 e OK, il aduce la 6 viata si nu e usor de omorit si mai da la o creatura +3/+3 care stim ca oricum are creaturi mari si cu trample chiar e OK abilitatea de +3. Poti folosi la infinit in fiecare tura ca merge OK.
Cu -X la a doua tura aduci creatura cu 6 mana, e super OK, Green Sun fara sa folosesti mana si nu e greu sa il duci nici la +8 sau +10 si creaturile mari pot sosi.
Destroy target artefact or enchantment, cred ca e super OK, o sa fie o gramada in deckuri. Daca te intalnesti cu vampiri, mergi pe primele doua abilitati, dar daca gasesti artefact sau enchantment e OK zic eu.
Sunt ff curios daca sunt fake sau nu, eu sper ca da :)
Daca il ai in opening hand, e OK, cu goblin guide (cat mai tine) sau alti goblinasi micuti la mana cost (1,2) poti face relativ multe lucruri (acum poate va fi tare Kuldota sa aduca goblini).
Daca insa il aduci mai tarziu, e foarte usor ca la 3 viata sa poata fi scos, deci e useless. Nici macar -X nu ajuta, creatures you control, red never was good sa aiba multe creaturi, sau chiar daca are, de control si mici.
Partea de minus, e tare, insa cat il poti tine la minus daca nu ii dai si un plus? Proliferate? Volt Charge? Ai 4 in deck, nu ajuta ff mult.
La Garruk, +2 e OK, il aduce la 6 viata si nu e usor de omorit si mai da la o creatura +3/+3 care stim ca oricum are creaturi mari si cu trample chiar e OK abilitatea de +3. Poti folosi la infinit in fiecare tura ca merge OK.
Cu -X la a doua tura aduci creatura cu 6 mana, e super OK, Green Sun fara sa folosesti mana si nu e greu sa il duci nici la +8 sau +10 si creaturile mari pot sosi.
Destroy target artefact or enchantment, cred ca e super OK, o sa fie o gramada in deckuri. Daca te intalnesti cu vampiri, mergi pe primele doua abilitati, dar daca gasesti artefact sau enchantment e OK zic eu.
Sunt ff curios daca sunt fake sau nu, eu sper ca da :)
lvalics wrote:La Garruk, +2 e OK, il aduce la 6 viata si nu e usor de omorit si mai da la o creatura +3/+3 care stim ca oricum are creaturi mari si cu trample chiar e OK abilitatea de +3. Poti folosi la infinit in fiecare tura ca merge OK.
Ce icare tin minte vremea cand Elspeth, Knight-Errant domina, stiu ca abilitatea de a da +X/+X si o abilitate de... de... (imi vine sa zic evaziune, dar mi-a atras atentia Gabi ca nu inseamna ceea ce inseamna in engleza) hai sa-i spunem "strecurare", este una foarte puternica pe un planeswalker. In acelasi sens, hai sa-i dam +2 in prima tura cand intra, apoi in tura urmatoare pentru 6 mana jucam un Primeval Titan si pentru -6 mai punem unul pe masa.
26-Jun-2011 17:35
(Last edited: 26-Jun-2011 17:36)
235
Fake .
Motivele sunt insirate pe 15 pag de pe MTGSalvation.
@Viki: Na, ca nu doar procentele sunt inventate , ci si numere oarecare:))
Motivele sunt insirate pe 15 pag de pe MTGSalvation.
@Viki: Na, ca nu doar procentele sunt inventate , ci si numere oarecare:))
De pe Daily Magic
http://www.wizards.com/magic/magazine/default.aspx
Faraonul răzbunător!

Hidra primordială!
http://www.wizards.com/magic/magazine/default.aspx
Faraonul răzbunător!

Hidra primordială!

Astea de unde-s?
No pai Skinshifter-ul ala-i bestial. Me want play set for sure.
Posts [ 211 to 240 of 409 ]