Teenage Mutant Ninja Turtles
released on March 06, 2026!

Order now on CardKingdom Order now on TcgPlayer

Teenage Mutant Ninja Turtles
released on March 06, 2026!

Order now on CardKingdom Order now on TcgPlayer
8 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply
Posts [ 1 to 8 ]
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 16-Mar-2012 10:48
Multa lume zice ca acuma e cel mai fain standard de mult timp incoace.
Lumea joaca tot felu de deck-uri cum ar fi si asta cu:

Omniscience
Door to nothingness

http://www.channelfireball.com/articles/channel-lsv-omnidoor-daily-event/
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 03-Sep-2010 10:37
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 30-May-2010 16:01
Am stiut eu ceva cand am facut deck-ul din septembrie care castiga cu Door to Nothingness si cu Chromatic Lantern. Ideea mea era sa folosesc cartile intr-un artifact deck care folosea in primul rand Trading Post pentru a rezista pana pe late si pentru a aduce din grave carti precum Door to Nothingness si Chromatic Lantern, carti care in early game sa le arunc fie cu self-mill, fie cu faithless looting. Ce-i drept, Omnidoor Thragtusk e un deck foarte competent si sper sa ramana in meta inca o perioada.
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Foarte frumos deck-ul!

Am o nelămurire: video-ul 2, minutul 5:10, are pe masă 3 Rhox Faithmender și joacă Thragtusk. Care e calculul exact și de ce câștigă 40 viață?
Trade score 117 (100%)
Community Admins
Registered: 28-Aug-2012 13:29
every rox da x2 asa ca e 2^3 x 5 = 40
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 16-Sep-2009 11:18
Rarres wrote:Foarte frumos deck-ul!

Am o nelămurire: video-ul 2, minutul 5:10, are pe masă 3 Rhox Faithmender și joacă Thragtusk. Care e calculul exact și de ce câștigă 40 viață?

Ca sa explicam in termeni MTG si nu pur matematici :

Rhox creeaza un replacement effect, care zice ca dc ai castiga x viata ...castigi 2x. Daca sutn 3 rhoxi se intampla urmatoarele :

1. Thragtusk ti-ar da 5 viata (x).
2. Rhoxii vad asta si apar 3 replacement effects :. Tualegi ince ordine le aplici (desi nu conteaza aici, deoarece sutn toate la fel, e bine de stiut. Dupa ce aplici unul dintre ele, jocul verifica daca le poti aplica pe urmatoarele, etc). Astfel :
3. Aplici primul repalcement effect : x - > 2x : deci ar terbui sa castigi 10 viata. (x acum e 10).
4. Aplici al doilea efect x->2x : deci din 10 se fac 20. (x acum e 20)
5. Aplici al treilea efect x->2x : deci din 20 se fac 40.

Si tot asa. Pt edh un rite of replication pe rhox ti-ar da 6 rhox(dc originalul e al tau) si la urmatorul gain life .... ar fi : 2^6 * x. Adica 64x. Arunca si un beacon of immortality si iti vei multiplica viata de 64 de ori.

Am pus Beacon pt ca in mtg orice modificare a life total este gain sau los of life. (deci tree of redemption works)
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2009 06:57
punand la o parte faptul ca imi place mult de LSV, deckul e super fain... chiar ceva distractiv sa joci. Iar faptul ca deckul in mare este alcatuit de carti pe care lumea le considera standard unplayable e un bonus frumos. :)
Trade score 0 (100%)
Community Admins
Registered: 11-Jun-2010 15:37
Posts [ 1 to 8 ]
8 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply