Daca nu vine ionut (zice ca n-are chef) iti aduc eu 2 nephalia.
Barzoon wrote:Daca nu vine ionut (zice ca n-are chef) iti aduc eu 2 nephalia.
Aveti de adus si 1 sau 2 frost titans?
Barzoon wrote:Daca nu vine ionut (zice ca n-are chef) iti aduc eu 2 nephalia.
babyfreak wrote:Hello, ma poate ajuta cineva cu urmatoarele pe joi va rog?Alea de sus le am. Ți le aduc.
2 x Putrefax
2 x Rampant Growth (de asta e posibil sa fac rost din alta parte, but better safe than sorry)
I shall return the cards at the end of Thursday's competition.
Va multumesc anticipat.
btchard wrote:are cine cumva sa aduca pe maine ( joi ) :
2x silver-inlaid dagger - ar trebui să fie la CutiaMileiISD, vezi de vorbește cu Silviu
1 xblightened agent
1x invisible stalker
4x Volt Charge - ar trebui să fie, din nou, la CutiaMileiSOM, vezi de vorbește cu Cristi
1 x Thrummingbird
Sunt in ordine . Prima e ea mai importanta :))
Rarres wrote:babyfreak wrote:Hello, ma poate ajuta cineva cu urmatoarele pe joi va rog?Alea de sus le am. Ți le aduc.
2 x Putrefax
2 x Rampant Growth (de asta e posibil sa fac rost din alta parte, but better safe than sorry)
I shall return the cards at the end of Thursday's competition.
Va multumesc anticipat.
sambuca wrote:mie mi-ar trebui:
3x Travel Preparations
4x Sunpetal Grove
1 sau 2x Gavony Township
2x Tezzeret's Gambit
pt maine, daca aveti careva si puteti da imprumut. thanks! :)
Silviu wrote:Daca nu gresesc am la benczi un crusader...:-?
O sa ma uit azi prin cutia milei sa vad ce carti de innistrad pot aduce si va anunt pana in 4
babyfreak wrote:Silviu wrote:Daca nu gresesc am la benczi un crusader...:-?
O sa ma uit azi prin cutia milei sa vad ce carti de innistrad pot aduce si va anunt pana in 4
Hmmm... vbisem cu el si de Crusader n-a zis nimic. Posibil sa-l joace in seara asta ... No idea.
benczi wrote:babyfreak wrote:Silviu wrote:Daca nu gresesc am la benczi un crusader...:-?
Hmmm... vbisem cu el si de Crusader n-a zis nimic. Posibil sa-l joace in seara asta ... No idea.
Am uitat :(
babyfreak wrote:benczi wrote:babyfreak wrote:
Ah, pai daca il ai please please bring :(
Si 1 e bun :)
benczi wrote:Ah ok, am inteles. Nah asta e :) Multumesc oricum.babyfreak wrote:benczi wrote:
Ah, pai daca il ai please please bring :(
Si 1 e bun :)
^vin direct de la servici, ieri seara am bagat cartile pt. tine.
babyfreak wrote: Banuiesc ca nu e voie cu proxies, right?Cu proxy e ”voie” doar dacă e FNM și acel cineva care trebuia să-ți aducă anumite cărți cheie nu mai ajunge și nu a anunțat. Acum nu-i cazul de așa ceva, deci dacă n-ai deckul complet va trebui să faci altceva.
Rarres wrote:Hmm... kinda hard tinand cont ca voi veni direct de la work. Dar mai am eu ceva carti prin deckbox. I'll see what can be done :)babyfreak wrote: Banuiesc ca nu e voie cu proxies, right?Cu proxy e ”voie” doar dacă e FNM și acel cineva care trebuia să-ți aducă anumite cărți cheie nu mai ajunge și nu a anunțat. Acum nu-i cazul de așa ceva, deci dacă n-ai deckul complet va trebui să faci altceva.
Silviu wrote:cum am zis..o sa ma uit prin cutia milei si o sa aduc ce gasesc...brb in 30 minAdumi si mie vreo 5 swampuri din cutie ;).
benczi wrote:Eu sunt deacord sa fie cu proxyuri.Poți fi de acord să fie cu proxy la tine acasă, când faci testing. Se mai întâmplă cazuri din alea excepționale și atunci ok, 1 carte punem proxy și jucăm la evenimente din astea oficiale. Cât o fi el de FNM, tot e oficial și n-o să admitem proxy-uri, mai ales anunțate.