ludovicus23 wrote:As avea nevoie de 3 x Whipflare, si 3 x Tezzeret's Gambit pe sambata:D MERSIII:D3 x Tezzeret's Gambit cineva?:(
Posts [ 451 to 480 of 1474 ]
cine ma poate ajuta pe maine cu:
2x Invisible Stalker
2x Mirran Crusader
4x Oblivion Ring
4x Glacial Fortress
thanks!
2x Invisible Stalker
2x Mirran Crusader
4x Oblivion Ring
4x Glacial Fortress
thanks!
sambuca wrote:cine ma poate ajuta pe maine cu:Teoretic le am eu pe toate, practic Crusaderu, Oblivionu și Fortresu mi-s la Cristi. Te anunț dacă le recuperez în timp util și ți le aduc. Altfel, dacă vrei, deckul de Tempered e disponibil.
2x Invisible Stalker
2x Mirran Crusader
4x Oblivion Ring
4x Glacial Fortress
thanks!
Imi pare rau ca vin cu asta asa de tarziu. Dar am nevoie de cartile imprumutate sambata trecuta.
Silviu wrote:Imi pare rau ca vin cu asta asa de tarziu. Dar am nevoie de cartile imprumutate sambata trecuta.you talking to me?
17-Nov-2011 08:27
(Last edited: 17-Nov-2011 08:39)
456
Rarres wrote:Well. yes. actually. BTW pot aduce azi Glacial Fortess si cred ca am si Invisible StalkerSilviu wrote:Imi pare rau ca vin cu asta asa de tarziu. Dar am nevoie de cartile imprumutate sambata trecuta.you talking to me?
apropo de azi... nu v-ati mai razgandit din cei cu "?" http://deckbox.org/communities/gameflux/events/545
daca suntem numai 4 oameni nu se tine evenimentul.
daca suntem numai 4 oameni nu se tine evenimentul.
stiu ca e tarziu.. in caz ca e cineva pe aici, puteti sa ma imprumutati pe maine cu land-uri duale {R} {U} {B} in orice combinatie, oricate aveti de imprumutat...
ca sa nu va mai plictisesc cu vampirii mei lenesi, as juca maine niste zombilai cel putin la fel de lenesi. adica daca-s plictisiti poate nici nu se ridica din mormant...
ca sa nu va mai plictisesc cu vampirii mei lenesi, as juca maine niste zombilai cel putin la fel de lenesi. adica daca-s plictisiti poate nici nu se ridica din mormant...
nightride wrote:stiu ca e tarziu.. in caz ca e cineva pe aici, puteti sa ma imprumutati pe maine cu land-uri duale {R} {U} {B} in orice combinatie, oricate aveti de imprumutat...Da, pot. Am 4 dragonskull, 4 Blackcleave, 2 Sulfur. Le aduc.
21-Nov-2011 20:35
(Last edited: 21-Nov-2011 20:36)
460
Imi poate imprumuta cineva un Primeval Titan pt. edh?
oare are cineva de imprumutat 1 sau 2 Batterskull? :D
Eu as avea neoie de Inkmoth Nexus pentru POTY,daca are cineva imprumut....cat mai multe.desigur :P
Din păcate sunt nevoit să cer returnarea următoarelor cărți de la următorii oameni:
1. de la Benczi 1 Wurmcoil Engine
2. de la Daniel Seica 2 Darkslick Shores și 2 Dissipate
3. de la Gyula 4 Surgical Extraction
4. de la Silviu 1 Mirran Crusader, 1 Grave Titan, 1 Forbidden Alchemy, 1 Nephalia Drownyard și 2 Oblivion Ring
Vă rog să mi le returnați cel târziu sâmbătă după MSE. Vă mulțumesc!
1. de la Benczi 1 Wurmcoil Engine
2. de la Daniel Seica 2 Darkslick Shores și 2 Dissipate
3. de la Gyula 4 Surgical Extraction
4. de la Silviu 1 Mirran Crusader, 1 Grave Titan, 1 Forbidden Alchemy, 1 Nephalia Drownyard și 2 Oblivion Ring
Vă rog să mi le returnați cel târziu sâmbătă după MSE. Vă mulțumesc!
Pentru cei care vin sambata ... as avea si eu nevoie de cartile pe care le am date ...
01-Dec-2011 11:40
(Last edited: 01-Dec-2011 11:51)
465
Are cineva sa imi aduca sambata
3x Rootbound Crag
2x Mayor of Avabruck
1x Daybreak Ranger
4x Copperline Gorge
As avea nevoie de Quarter - Flo , Garruk, Harborul - care e la silviu - midnight hauntingu, avacyn pilgrim x 2 si purify the grave, - Tudor - in afara de garruk restul poti sa mi le dai dupa mse , si de cele 2 volleyuri - Rares
3x Rootbound Crag
2x Mayor of Avabruck
1x Daybreak Ranger
4x Copperline Gorge
As avea nevoie de Quarter - Flo , Garruk, Harborul - care e la silviu - midnight hauntingu, avacyn pilgrim x 2 si purify the grave, - Tudor - in afara de garruk restul poti sa mi le dai dupa mse , si de cele 2 volleyuri - Rares
dunkelgraf wrote:Are cineva sa imi aduca sambataRootbound Crag și Daybreak Ranger îți aduc eu (pe lângă cele 2 volee).
3x Rootbound Crag
2x Mayor of Avabruck
1x Daybreak Ranger
4x Copperline Gorge
01-Dec-2011 12:24
(Last edited: 01-Dec-2011 16:17)
467
Imi poate aduce cineva 4x Whispering Specter si 4x Glacial Fortress?
Benczi, poti sa aduci te rog Gavony Township care a ramas la tine dupa EDH?
@ Dunkelgraf: iti aduc sambata toate cartile. Se poate sa joc Garrukul la Poty ? (sambata il aduc si iti aduc si un Daybreak Ranger si 2 Mayori )
@ Dunkelgraf: iti aduc sambata toate cartile. Se poate sa joc Garrukul la Poty ? (sambata il aduc si iti aduc si un Daybreak Ranger si 2 Mayori )
da.
TudorGrigoroaia wrote:Benczi, poti sa aduci te rog Gavony Township care a ramas la tine dupa EDH?
Ov course ... imi trebe sambata sa il joc si pe urma ti.l dau
Rarres wrote:dunkelgraf wrote:Are cineva sa imi aduca sambataRootbound Crag și Daybreak Ranger îți aduc eu (pe lângă cele 2 volee).
3x Rootbound Crag
2x Mayor of Avabruck
1x Daybreak Ranger
4x Copperline Gorge
Sarumana ... poti sa aduci si bloodcrazed de la sergiu? siii :S deck.ul de otel forjat in caz ca nu fabricam unul cum trebe pentru sambata
dunkelgraf wrote:
Sarumana ... poti sa aduci si bloodcrazed de la sergiu? siii :S deck.ul de otel forjat in caz ca nu fabricam unul cum trebe pentru sambata
Normal că se poate.
benczi wrote:Imi poate aduce cineva 4x Whispering Specter?
Am doi la Gyula cred, dacă vorbeşti cu el.
dunkelgraf wrote:Pentru cei care vin sambata ... as avea si eu nevoie de cartile pe care le am date ...
Eu sunt o naspeta si nu-s in oras, deci nu pot sa-ti dau campionul inapoi. Scuze =(
Zgarbas wrote:dunkelgraf wrote:Pentru cei care vin sambata ... as avea si eu nevoie de cartile pe care le am date ...
Eu sunt o naspeta si nu-s in oras, deci nu pot sa-ti dau campionul inapoi. Scuze =(
Nu e bai Ioana ... si fiendhunteru :P
dunkelgraf wrote:Are cineva sa imi aduca sambata
3x Rootbound Crag
2x Mayor of Avabruck
1x Daybreak Ranger
4x Copperline Gorge
Iti pot aduce 2 Mayor of Avabruck. Si rog si eu pe cei care au carti de la mine sa le aduca ( sunt vreo cativa Hero Of Bladehold pe undeva, posibil niste Gideon Jura, nu stiu exact).
Nimic wrote:dunkelgraf wrote:Are cineva sa imi aduca sambata
3x Rootbound Crag
2x Mayor of Avabruck
1x Daybreak Ranger
4x Copperline Gorge
Iti pot aduce 2 Mayor of Avabruck. Si rog si eu pe cei care au carti de la mine sa le aduca ( sunt vreo cativa Hero Of Bladehold pe undeva, posibil niste Gideon Jura, nu stiu exact).
Mersi Daniel,
nici unu dintre voi nu vrea sa dea primarii
Are cineva sa imi dea 3 Galvanic Blast? pt maine
02-Dec-2011 11:16
(Last edited: 02-Dec-2011 11:23)
479
dunkelgraf wrote:Are cineva sa imi dea 3 Galvanic Blast? pt maine
Si eventual, daca are cineva, sa ii dea si
• 2 x Stensia Bloodhall
• 4 x Dragonskull Summit
• 3 x Inkmoth Nexus
• 4 x Blackleave Cliffs
oricare este binevenit. :)
Am 1 Stensia Bloodhall si cred ca si 1 Dragonskull Summit. Si Galvanic Blast m-as mira sa nu am vreo 10 :P
Posts [ 451 to 480 of 1474 ]