Topic: Vieti Personale

Am creat topicul acesta pentru ca mi-e tare dor de lume si nu stiu ce se mai intampla cu voi. Mi-e dor de zilele in care jucam Magic impreuna si nu stiu cand o sa ne intalnim (daca vreodata) in formatul pe care il stiam bine. As vrea sa aud de la voi lucruri, ce se intampla in vietile voastre, ca am prins doar faramituri de prin posturi (unii se muta, altii se casatoresc, altii isi schimba sexul, etc.) Nu vreau sa sune ofensiv pentru nimeni, dar as prefera sa raspunda desigur oameni pe care ii cunosc si cu care am jucat multa vreme impreuna (nu o sa zic pe nume cine, ca nu vreau sa las pe afara pe cineva pe care sa-l uit pe moment).

Cat despre mine, dupa cum poate stiti, momentan sunt in China pentru finalizarea masteratului (e o tara de cacat, vreau sa ma intorc la civilizatie!!!). Stau pana la sfarsitul lui August si dupa ce il termin, ma intorc in Polonia pentru sustinere. Imi caut un doctorat prin ceva tari misto, dar mai important este sa fie pe domeniul meu (si mai exact, pe specializarea care ma preocupa). Dupa terminarea masterului si inainte de inceperea doctoratului probabil o sa am ceva timp liber, daca imi permite programul, caz in care foarte tare as vrea sa dau o vizita pana la Cluj pentru a aduna gasca de demult (cel putin cine poate). Daca am noroc, va fi in jurul Prerelease-ului de Return to Ravnica.

Asa, acum sa aud de voi!

http://pwp.wizards.com/5208063897/Scorecards/Landscape.png

Re: Vieti Personale

Viki, bun topicul acesta. Poate fi folosit inclusiv în scopuri terapeutice!

Nu știu dacă eu mă pot număra printre cei la care te refereai tu acolo, însă o să-ți răspund oricum. Na.

Momentan mă zbat să-mi termin doctoratul în cadrul UTCN-ului, pe care l-am început pe când îți făceai și tu licența. Sper să nu mă zbat în zadar, că de mers prea bine nu merge. Mă rooooooooog. Pe alte planuri, mă ocup cât pot de bine de mica noastră comunitate, lucru care-mi oferă mult mai multe satisfacții decât lucrul la teză. Totodată, de vreo 4 ani sunt enamorat de acceași gajică (și-mi doresc mulți înainte!), dar deocamdată nu am planuri concrete de căsătorie. Vremea este, însă, înainte! După ce-mi închei pe finalul anului teza o să mă întorc la afacerea de familie (avem o mică secție de producție care face tot felul de chestii ce se pot prelucra pe mașini de frezat/strunjit/rectificat/CNC).

Încerc să călătoresc cât mai mult, să-mi fac cât mai multe cunoștințe, să cunosc cât mai bine lumea pe care o bântui și eu.

Cam atât, spor la trebi și poate ne vedem în Cluj!

Rareșul

Re: Vieti Personale

Da, Rares, sigur ca te incadrez. Tin minte cum te chinuiai cu doctoratul. Erai in G-uri la D-l Pasla, nu? Care-i tema tezei? Si pe fata asta a ta, de ce nu ai adus-o pe la MtG (sau poate ai adus-o dar nu tin eu minte)?

http://pwp.wizards.com/5208063897/Scorecards/Landscape.png

Re: Vieti Personale

Hmmm, nu am primit numarul de raspunsuri pe care-l asteptam. Mihai, tu cu ce te mai ocupi? Vad ca ai prezenta destul de constanta la evenimente. Sebi si Laura, voi cum stati? Cum va merge in Austria?

PS: Sebi, cand intra cartile de M13 in baza de date?

http://pwp.wizards.com/5208063897/Scorecards/Landscape.png

Re: Vieti Personale

vikirosen wrote:

Hmmm, nu am primit numarul de raspunsuri pe care-l asteptam.

Poate că oamenii au o oarecare reticență față de scris pe forum astfe de chestii...

Mi-am dat cu seama că nu ți-am răspuns la ce-ai mai scris tu acolo (am tot amânat până când am uitat complet). Deci...

Da, eram în G-uri, dar nu la Pîslă ci la Plitea. Tema: Roboți paraleli cu 6 GdL și două lanțuri cinematice de ghidare.

Pe fată am adus-o de câteva ori la început, dar nu-i priește mediul competitiv așa că s-a lăsat. Plus că în jocul ăsta pierzi mult și ea nu pierde. 'Nuff said!

Re: Vieti Personale

Rares was building some Chronomatoms big_smile only they ended being Chromnomnomnomatons lol

Re: Vieti Personale

Da.. eu is asa, mai sfios la scris smile
Dar o sa iti fac un rezumat scurt. Sunt tot in Cluj, dupa cum ai observat si tu cu participarea... desi am si eu destule absente pe la evenimente, si incerc sa impac in continuare magicul cu restul vietii.
Tocmai m-am intors dintr-un scurt concediu (o saptamana) prin nordul Italiei - zona Toscana - si am reinceput munca de zi cu zi.
Nu stiu ce sa iti mai zic decat ca astept sa ne vedem face-to-face la un joc si o bere smile

PS: Sebi a fost si el cu noi in concediu, deci de aia nu sunt inca introduse cartile de M13 tongue

Re: Vieti Personale

mihai wrote:

PS: Sebi a fost si el cu noi in concediu, deci de aia nu sunt inca introduse cartile de M13 tongue

Asta vroiam sa aflu, mersi big_smile