Topic: Vieti Personale
Am creat topicul acesta pentru ca mi-e tare dor de lume si nu stiu ce se mai intampla cu voi. Mi-e dor de zilele in care jucam Magic impreuna si nu stiu cand o sa ne intalnim (daca vreodata) in formatul pe care il stiam bine. As vrea sa aud de la voi lucruri, ce se intampla in vietile voastre, ca am prins doar faramituri de prin posturi (unii se muta, altii se casatoresc, altii isi schimba sexul, etc.) Nu vreau sa sune ofensiv pentru nimeni, dar as prefera sa raspunda desigur oameni pe care ii cunosc si cu care am jucat multa vreme impreuna (nu o sa zic pe nume cine, ca nu vreau sa las pe afara pe cineva pe care sa-l uit pe moment).
Cat despre mine, dupa cum poate stiti, momentan sunt in China pentru finalizarea masteratului (e o tara de cacat, vreau sa ma intorc la civilizatie!!!). Stau pana la sfarsitul lui August si dupa ce il termin, ma intorc in Polonia pentru sustinere. Imi caut un doctorat prin ceva tari misto, dar mai important este sa fie pe domeniul meu (si mai exact, pe specializarea care ma preocupa). Dupa terminarea masterului si inainte de inceperea doctoratului probabil o sa am ceva timp liber, daca imi permite programul, caz in care foarte tare as vrea sa dau o vizita pana la Cluj pentru a aduna gasca de demult (cel putin cine poate). Daca am noroc, va fi in jurul Prerelease-ului de Return to Ravnica.
Asa, acum sa aud de voi!