Topic: [Discutii Event] Red Goblin MTG booster draft
e vorba despre (da, e in bucuresti. dar Red Goblin e si in cluj acum):
http://redgoblin.ro/shop/#!Event=Draft_ 1265774680
eu nu vreau sa fiu nashpa, stiu ca noi oricum aveam prize pool mult mai mare decat in mod normal si ca asta nu se intampla intr-un shop. poate doar intr-un shop cu pretentii. nu ma astept sa fie cum a fost pana acum, dar totusi, 6 boostere in premii pentru primele 3 locuri, la 8-10 oameni? nu e nici macar un booster de persoana in prize pool
pe magic online la 8 oameni ai prize pool de 12 boostere la 8-4 sau 4-3-2-2 (daca stiu bine) sau ceva de genul. tind sa cred ca astea is premiile minime standard pentru un eveniment de draft, gresesc? si de aici se poate merge mai in sus daca shop-ul doreste asta.
ah, si taxa de intrare e 60... si daca nu gresesc, nu putem veni cu boosterele noastre, nu? nu pentru ca mi-as cumpara boostere din alta parte, ca n-o fac, dar daca castig as vrea sa folosesc boosterele ca sa intru in alt eveniment de draft (ca si pe online de altfel) si sa platesc pe langa o taxa modica asa incat sa nu fie problema pentru shop. din nou, din auzite, in taxa de participare ar fi un suc inclus. pai nu mai bine pun ei prize pool ca pe oficial si ne cumparam noi (oricum ne luam, sa fim sinceri. n-a fost eveniment la care sa nu se consume) sucuri/diverse? inteleg ca e vorba de profit, atat ca nu vad de ce am avea noi de suferit pe o chestie din care ei pot avea acelasi profit si noi sa avem premiile ca la carte?
fac analogia cu magic online pentru ca e un sistem oficial de la wizards, unde preturile la boostere sunt la fel cu cele din paper magic (aprox, poate e mai ieftin putin) si pe langa boostere sunt ticket-urile care practic sunt taxa aceea modica.
asadar, intrebari, /rant:
1. o zic pe fata: o sa se mai stranga lumea la evenimentele de booster draft in cazul de fata?
2. sunt sanse sa se schimbe ceva la prize pool/organizare ca sa fie totul ca pe oficial?
3. se pot face pod-uri in functie de numarul de oameni inscrisi, daca suntem 16 inseamna ca 6 oameni nu joaca? aiurea...
4. va trebui sa ne inscriem pe site-ul lor de aici incolo pentru fiecare eveniment?
5. vor fi si ei prezenti pe deckbox? daca nu, gameflux o sa insemne red goblin de aici incolo?
personal sunt entuziasmat de shop si de faptul ca o sa avem un loc pentru boardgaming. sunt un pic dezamagit in schimb de partea legata de MTG sincer... nu am o problema ca se subtiaza numarul de boostere din premii, sa nu se inteleaga de aici ca m-am obisnuit cu bine si acuma comentez la orice e mai putin decat bine. tot ce vreau sa zic e ca se poate sa fie bine pentru toata lumea si nu inteleg de ce e alt sistem decat cel oficial, de la wizards.
/discuss