Acuma daca tot a deschis Marius discutia, trebuie sa imi spun si eu parerea: Steam sucks Ideea e foarte buna, e o platforma pt jocuri frumos aranjate in lista, cu achivements + comunitate, vezi ce joaca fiecare din friends list, ce jocuri are, cate ore a jucat, etc. DAAAR vor sa monopolizeze si sa eclipseze orice alta alternativa, ca si cum ce au ei de oferit is the best out there, when it's not. Not necessarily. Da, sunt deal-uri foarte bune pe Steam, motivul pentru care ppl flock to it, it's all marketing, nu e nush ce teorie ascunsa de "omg steam is godly". Oamenii mereu aleg varianta care pare mai simpla si cel mai important, "where everybody hangs out". Jocurile in varianta digitala iti fac viata mai usoara si Steam pare sa fie cea mai organizata platforma pt asa ceva, cu toate astea au si ei lucruri de rezolvat. Cum ar fi, pentru ca mi se aplica, oameni care folosesc acelasi calculator. Aici ai cumparat un joc pe steam si parca nu e produsul tau, pt care ai dat bani, sa il folosesti cum vrei, e dupa regulile lor. E doar un level mai jos decat ce inseamna DRM si ce se intampla cu toate miscarile astea anti-piratare.
Ar fi chiar fain daca au reusit sa repare problema aia, am vazut destule persoane care aveau tot felul de probleme. Sper sa se mai stranga lumea azi, ca eu am chef de un meci-doua-trei-cinci Apropo de jucat in grup, fratii Burzo vad ca sunt cam shy asa, nu cam se joaca cu altii, numa' in groapa lor de nisip. What's the matter, we too low level for you, guys?