Land with Exalted, niiiiice!!
Land with Exalted, niiiiice!!
fistyke wrote:dap...poti raspunde la triggered ability.Silviu wrote:fistyke wrote:Pai aproape totuna, si laAngelic Destiny si la Rancor daca dai un raspuns removal pe cast atunci merge in grave. Diferenta e ca daca primeste un naturalize atunci iei in mana.ideea e ca nu poti da bounce sau o-ring pe o creatura cu Rancor si sa fie un 2for1 ca la Angelic Destiny. basically, that $h!t just won't stay dead...
True. Am aici o intrebare. Ai Nihil Spellbomb pe masa. Dai Doom blade pe o creatura (stiu, nonblack). Teoretic enchantment-ul ii vine in mana dupa ce a intrat in grave, deci se poate raspunde la abilitate cu Spellbomb-ul ca sa exileze Rancor, nu? Si nu e 2 for 1, dar na...
singerete wrote:O da. Buna Liliana. Fetch me a land pls...usor dezamagit de carte. nu ma asteptam sa fie JTMS pe negru, dar e below average ce primim aici: nu are nici un impact pe board in tura in care o joc (ignor situatia in care platesc 2BB pentru un sorcery -X/-X, deoarece Liliana nu ramane pe masa dupa miscarea asta) iar emblema e fix win more, pentru care efortul nu este justificat. locul ei va fi probabil intr-un deck care poate face ceva cu swampurile cautate, mai interesant decat doar sa le puna pe masa si sa le tapeze pentru B..
Spoook wrote:daca se printeaza niste carti gen Tendrils of Corruption, Nightmare, Korlash, Heir to Blackblade atunci poate se merita sa o joci....in rest cred ca se duce langa Chandra, ca saraca se plictiseste singura :Poh da, Korlash se lasa asteptat!
fistyke wrote:Here she is, ladies and germsScrew you Wizards! F@#K YOU ON SO MANY LEVELS FOR THIS! Ce mizerabila e, doamne...
m0nstersnatch wrote:Plusvaloare.Spoook wrote:daca se printeaza niste carti gen Tendrils of Corruption, Nightmare, Korlash, Heir to Blackblade atunci poate se merita sa o joci....in rest cred ca se duce langa Chandra, ca saraca se plictiseste singura :Poh da, Korlash se lasa asteptat!
daca era -2 abilitatea de -X/-X respectiv +X/+X era decenta cartea. atunci puteai pune la cale o surpriza malefica, fara sa trebuiasca sa iti iei adio instant de la ea, urmand sa aduca 'valoare' (haha.. nu pot traduce 'value' fara conotatii manelistice :lol:) in urmatoarele runde: "Go fetch!" (sîngerete-style!)
vikirosen wrote:Si iata-l si pe Ajani!
singerete wrote:Eu nu inteleg o chestie...de ce la +1 nu da sa cauti un Plains card?vikirosen wrote:Si iata-l si pe Ajani!
Holy shit. Asta da.
Silviu wrote:singerete wrote:Eu nu inteleg o chestie...de ce la +1 nu da sa cauti un Plains card?vikirosen wrote:Si iata-l si pe Ajani!
Holy shit. Asta da.
vikirosen wrote:dada... BW deckthinning FTWSilviu wrote:singerete wrote:Eu nu inteleg o chestie...de ce la +1 nu da sa cauti un Plains card?
Holy shit. Asta da.
Atunci era prea tare ;)

fistyke wrote:
Ma gandesc ca in EDH e o carte super
Mindclaw Shaman 4R (Uncommon)
Creature - Viashino Shaman {2/2}
When Mindclaw Shaman enters the battlefield, target opponent reveals his or her hand. You may cast an instant or sorcery card from it without paying its mana cost.
m0nstersnatch wrote:..si una mai putin interesanta:
Gem of Becoming, 3
Artifact
3, T, Sacrifice Gem of Becoming: Search your library for an Island card, a Swamp card, and a Mountain card. Reveal those cards and put them into your hand. Then shuffle your library.