Topic: [Discuţii]Eventuale probleme de rezolvat
Duminică am fost informat la casă în Bulgakov că cineva a plecat fără să-şi plătească o porţie de bruschete. Personal ştiu că Dan şi Vali au luat aşa ceva dar i-am sunat şi ei şi-au plătit consumaţiile integral, aşa că vă rog să vă gândiţi dacă nu cumva v-aţi luat careva şi aţi uitat să plătiţi. Mai există posibilitatea (cam mică, dar există) să fie o greşeală din partea Bulgakovului. Oricum, treaba trebuie rezolvată până joi.
În altă ordine de idei, după o discuţie avută cu El Guru (aka Sergiu), am zis că ar fi o idee să împrăştiem fluturaşii pe care îi are Sergiu în dotare (mulţi!) pe la facultăţi. Cine are chef de aşa ceva să se auto-sesizeze. Io o să mă ocup de facultatea de mecanică de pe Bd. Muncii, că acolo merg zilnic. Aş putea să dau şi pe la FSEGA că e lângă mine, dar mai vedem.
Totodată, pentru eventualii noi jucători, vă rog să-mi spuneţi dacă aţi fi dispuşi careva să-şi ia câte un învăţăcel pe care să-l şcolească şi să-l ajute la început. Eu deja i-am spus lui Sergiu că sunt dispus la aşa ceva, pentru că cei noi nu prea învaţă mare lucru la un FNM, MSE sau jucând cu alţi începători. Dimpotrivă, poate fi mult prea debusolant pentru un jucător nou. Această "ucenicie" ar presupune probabil o după-masă petrecută cu învăţăcelul pe săptămână, cca 3 "şedinţe", eventual împreună cu alte echipe, preferabil jucându-se 2HG.
Suntem cca 17 jucători relativ experimentaţi în comunitate. Dacă din aceştia 5 îşi pot face timp pentru noii oameni şi din acei noi oameni 2 rămân şi joacă va fi un câştig pentru toată lumea. Recrutarea se poate repeta peste 2 - 3 luni şi, cu puţin noroc, o să devină Bulgakovul neîncăpător joia şi în weekend. La ultimul MSE au fost foarte mulţi oameni şi a fost bestial, deci nu văd de ce nu am vrea să îmbunătăţim situaţia curentă.