toranaga wrote:m0nstersnatch wrote:..daca Bred for the Hunt era in Gatecrash, Simic era probabil la fel de bun ca si orzhov. damn you wizards !
Ce a fost interesant in comunitatea mea, e ca toata lumea drafta boros sau orzhov. Daca vroiai simic, aveai toate bunataturile din lume (faceau ture de masa carti ca si 3/1 fly trample sau altele de genul) si tot nu prea a reusit sa castige turnee cei care se indurau si alegeau simic
Cred ca si daca ar fi fost cartea asta, tot nu ar fi echilibrat lucrurile
Pe de alta parte, mi se pare mie sau si setul asta e doar pentru limited, fara carti interesante pentru constructed?
hmm....cam in toate comunitatile unde erau spikes s-a draftat orzhov sau boros majoritar. din primele saptamani era clar cum castigi in gtc - orzhov sau boros.
Si de Gtc s-a spus ca e mai mult de limited si a fost plin de carti bune pentru constructed. also, avem doar 3/11 mitice spoilute.
Personal mi se par multe carti bune pentru constructed cat timp formatul se mentine la nivelul de acum (sa poti ajunge la 15-16 mana lejer cu unele deck-uri fara sa pierzi, de exemplu)