toranaga wrote:m0nstersnatch wrote:..daca Bred for the Hunt era in Gatecrash, Simic era probabil la fel de bun ca si orzhov. damn you wizards !
Ce a fost interesant in comunitatea mea, e ca toata lumea drafta boros sau orzhov. Daca vroiai simic, aveai toate bunataturile din lume (faceau ture de masa carti ca si 3/1 fly trample sau altele de genul) si tot nu prea a reusit sa castige turnee cei care se indurau si alegeau simic ![smile](https://deckbox.org/forum/img/smilies/smile.png)
Cred ca si daca ar fi fost cartea asta, tot nu ar fi echilibrat lucrurile
Pe de alta parte, mi se pare mie sau si setul asta e doar pentru limited, fara carti interesante pentru constructed?
hmm....cam in toate comunitatile unde erau spikes s-a draftat orzhov sau boros majoritar. din primele saptamani era clar cum castigi in gtc - orzhov sau boros.
Si de Gtc s-a spus ca e mai mult de limited si a fost plin de carti bune pentru constructed. also, avem doar 3/11 mitice spoilute.
Personal mi se par multe carti bune pentru constructed cat timp formatul se mentine la nivelul de acum (sa poti ajunge la 15-16 mana lejer cu unele deck-uri fara sa pierzi, de exemplu)