sebi wrote:Nu prea ai cum să faci ceva super fain la ~15$ cât vor costa aceste deckuri... De acolo și Shock în loc de Lightning Bolt cum zicea Laura. 2 Lightning Bolt valorează 4$... 1/4 din valoarea întregului deck pt 2 comune... nu prea merge.
Cu atat mai mult cu cat jucatorii noi nu cunosc valorile cartilor asa de bine, ar fi in detrimentul lor sa le dai comune scumpe. Noroc ca nu este cazul la noi, dar sunt jucatori care fraieresc incepatorii sa-i stoarca de rarele bune pe care nu le folosesc, dand niste crap-uri in locul lor.
Mie mi se par faine deck-urile. Adica, un theme deck acum e pe la $10, daca nu ma insel, are doar 40 carti + 1 booster. Nu o sa poata folosi toate cartile din booster, in cele mai multe cazuri nici rara. Sa dai $15 pe un deck de 60 de carti, cu 5 rare, care e in totalitate construit pe o tema, mi se pare foarte fain pentru jucatori noi. Singura mea problema este ca deck-urile nu sunt de Standard. Cred ca este important pentru jucatorii noi sa intre direct in mediul si in formatul cel mai jucat, si asta este Standard-ul. Daca nu pot folosi jumatate din cartile pe care le cumpara in primul lor pachet la cele mai frecvente concursuri, o sa fie dezamagiti, si nu-i sigur ca o sa continue sa se joace dedicat. Este aceeasi problema ca si la Duel Decks.
In legatura cu aceasta, parerea mea este ca daca va intra Extended Plus, va creste foarte mult in popularitate, atat in randul celor care joaca Extended, cat si in randul celor care joaca Legacy. Daca se va intampla asta, s-ar putea sa ajunga la fel de raspandit ca si Standard-ul, ceea ce ar fi incredibil de misto. Dar astea sunt iarasi numai dorinte de-ale mele (ca si intoarcerea damage-ului pe stack ).