singerete wrote:Ce s-o întâmplat cu articolul? Gyula a trimis o parte, dar apoi .... silence.Am avut ieri treabă și n-am apucat să traduc. Acum lucrez la el, în cca 3 ore va fi gata. Scuzoaiele mele, gurule.
Posts [ 91 to 120 of 148 ]
Am pus articolul, am trimis link la MTGS. N-am verificat dacă sunt greșeli de ortografie sau exprimare. Dacă sunt, le voi corecta ulterior.
07-Feb-2011 17:41
(Last edited: 07-Feb-2011 17:43)
93
singerete wrote:Am pus articolul, am trimis link la MTGS. N-am verificat dacă sunt greșeli de ortografie sau exprimare. Dacă sunt, le voi corecta ulterior.L-am verificat eu înainte de a ți-l trimite. Dacă a scăpat vreuna, my bad!
LE: ca să-mi spăl mica scăpare de ieri când n-am mai apucat să traduc, mă ofer volutar pentru săptămâna aceasta și pentru săpt viitoare. Următorul articol am înțeles că îl va traduce și Laura, deci îl las pe Gyula să facă împărțelile și o să mă ocup de tarlaua mea.
Pai de ce trebuie sa te "speli"? Tu oricum nici nu te-ai anuntat initial si doar incerci sa ajuti. People get busy, such is life. I don't have any problem with translating it entirely by myself, I do have quite a bit of free time on my hands now.
That will be awesome!
Va Mutumesc...
pe Rares pt ajutorul dat la traducere si la corectare, si nu trebuie sa te scuzi sau sa te simti prost ca fiecare are viata lui, deci este normal. Orice ajutor este bine venit. Iar daca mai ai chef si timp vei avea sansa sa mai traduci in viitor, n-ai frica :)
pe Sergiu pe postare si editare
pe Missao pt traducere de saptamana asta (si nu numai)
pe Rares pt ajutorul dat la traducere si la corectare, si nu trebuie sa te scuzi sau sa te simti prost ca fiecare are viata lui, deci este normal. Orice ajutor este bine venit. Iar daca mai ai chef si timp vei avea sansa sa mai traduci in viitor, n-ai frica :)
pe Sergiu pe postare si editare
pe Missao pt traducere de saptamana asta (si nu numai)
Missao, articolul este pus pe forum...potrivit unei fete :D
Yup, am observat, mersi de atentionare :)
and unless we're talking lesbians it's equally a for-boys and for-girls article, since couples are usually male + female :P
and unless we're talking lesbians it's equally a for-boys and for-girls article, since couples are usually male + female :P
08-Feb-2011 09:52
(Last edited: 08-Feb-2011 09:53)
99
missao wrote:Yup, am observat, mersi de atentionare :)Împărțim articolul?
Do you particularly want to or it's the making up thing? I don't agree with split translation, I think it's better if there's only one translator. Deci daca vrei sa traduci tu articolul, go ahead :)
missao wrote:Do you particularly want to or it's the making up thing? I don't agree with split translation, I think it's better if there's only one translator. Deci daca vrei sa traduci tu articolul, go ahead :)It's the making up thing. Cool with me either way so you do this week's article and me dooey the nexty oaney.
Rares, esti disponibil atunci sa traduci articolul pt saptamana asta?
Pentru că unii dintre voi s-ar putea să se întrebe care e rezultatul acestor articole de pe mtgsalvation acum două săptămâni am pus pe gameflux.ro codul de la google analytics pentru a vedea vizualizările siteului nostru. Rezultatele stau cam așa: din aproximativ 25 de vizite zilnice pe site, 60% din ele sunt din trafic direct (voi ați scris direct în browser gameflux.ro), 28% sunt prin deckbox (adică probabil de pe forumul ăsta), 5% sunt de la facebook (probabil Sergiu a mai pus una alta pe acolo :P), 4.5% sunt de la google (oameni care ne-au căutat sau crawlerele lor) și 3.37% sunt de la mtgsalvation cu un total de 6 vizite unice începând cu data de 7 februarie. :)
Spoook wrote:Rares, esti disponibil atunci sa traduci articolul pt saptamana asta?JAWOHL, HERR GENERAL!!!
Ti-am trimis prin mail articolul de saptamana asta
Am o intrebare tehnica: se poate pune in articol un buton de "show/hide" care sa arata ceva doar dupa ce este apasat? Incat ar fi nevoie de asa ceva in acest articol.
In alta ordine a zilei, se ofera cineva pt traducerea articolului? (este pus pe forum)
In alta ordine a zilei, se ofera cineva pt traducerea articolului? (este pus pe forum)
Spoook wrote:Am o intrebare tehnica: se poate pune in articol un buton de "show/hide" care sa arata ceva doar dupa ce este apasat? Incat ar fi nevoie de asa ceva in acest articol.Pot face eu o parte, în caz că nu se oferă altcineva pentru tot.
Spoook wrote:Am o intrebare tehnica: se poate pune in articol un buton de "show/hide" care sa arata ceva doar dupa ce este apasat? Incat ar fi nevoie de asa ceva in acest articol.
Momentan nu există o astfel de opțiune pe site, dar există addon-uri care fac asta. Laura sau Sebi trebuie rugați pentru așa ceva.
Cum de săptămâna asta am rămas fără articol?
presupun ca din 2 motive
- nu avem parte tehnica pregatita pentru a face articolul cu "hide"
- nimeni nu s-a oferit sa traduca articolul (Rares desi s-a oferit pt o parte sunt sigur ca e foarte ocupat cu probleme personale, iar eu acum nu am avut timp)
- nu avem parte tehnica pregatita pentru a face articolul cu "hide"
- nimeni nu s-a oferit sa traduca articolul (Rares desi s-a oferit pt o parte sunt sigur ca e foarte ocupat cu probleme personale, iar eu acum nu am avut timp)
articolul nou este disponibil daca cineva doreste sa incepe traducerea
Spoook wrote:articolul nou este disponibil daca cineva doreste sa incepe traducereaÎmi pare sincer rău, dar nu am vreme nici săptămâna asta de tradus. Mai vorbim pe mess, poate poate găsesc ceva timp mâine seara. Dar nu ştiu.
Nu este nici o problema, poate o sa am timp sa traduc eu macar o parte
Sincer, guys, mie mi se pare cam chinuita treaba :P Chestia asta trebuie facuta cand sunt destui oameni in asa fel incat sa se faca o rotatie ca lumea, stabilita si planificata, nu asa, ca se chinuie lumea sa traduca. Eu propun un stand by la proiectul asta pana se anunta mai multa lume disponibila. What say you?
Mai bine se baga lumea acum ca sa nu fie standbyul.
Iau eu articolul de sapt viitoare.
Iau eu articolul de sapt viitoare.
Din pacate nu am reusit sa traducem ultimele 2 articole, dar saptamana asta speram sa mearga totul bine,
Zgarbas, iti trimit articolul prin mail..ok?
Zgarbas, iti trimit articolul prin mail..ok?
trimite-l :)
felicitari tuturor pt articol, chiar m-am bucurat cand am vazut ca am reusit sa avem din nou articolul tradus.
este cineva doritor pt articolul de saptamana asta (care este deja disponibil) ?
este cineva doritor pt articolul de saptamana asta (care este deja disponibil) ?
17-Mar-2011 13:35
(Last edited: 17-Mar-2011 13:39)
119
Il iau eu.
check your mail :)
Posts [ 91 to 120 of 148 ]