Topic: [UPDATE] Evenimente Red Goblin
Salutare.
Am discutat cu Tudor cu privire la organizarea evenimentelor de MtG la RG si astea au fost ideile de baza:
- Evenimentele se vor organiza in continuare, insa numarul de locuri disponibile pentru acele ocazii speciale(gen Pre-uri, GameDay)
se vor reduce la 16, uneori 8 (DCI-ul de organizer pe Cluj nu se va anula )
- FNM-urile pot fi si gratis. singura conditie fiind o consumatie minima; programul de inchidere a RG-ului este ora 10:00. dar putem pana mai tarziu daca anuntam cu o zi inainte si ii asiguram cumva lui Tudor transportul pana acasa
- Evenimentul initial de Team Sealed a fost independent de Magic Celebration. boosterele venite de la Wizards erau destinate unui curs de MtG sa atraga oameni noi ( personal, sunt ok cu ideea asta daca acele boostere chiar ajung la aceea "academie" )
- La nivelul de prizepool si entry nu prea sunt schimbari; putem merge la Tudor cu sugestii/solutii pentru organizare, though I feel we've been here before.
Ar mai fi o optiune sa comandam din Germania boostere si sa tinem evenimentele noastre nesanctionate. Am iesi ceva mai ieftin.
DCI-ul de organizer ramane la RG, daca vrem sanctioned events acolo va trebui sa mergem, deocamdata...
Cu toate astea, am o intrebare personala: ai este lume interesata de Magic din membrii comunitatii? Momentan, pot numara pe cei activi pe degete.
Va rog sa va postati parerile sincere in legatura cu situatia noastra actuala si incotro vreti sa ne indreptam.
Last edited by Silviu (2013-08-28 12:00:22)