Topic: EDH
Salutare tuturor ! Tocmai m-am mutat din Tg. Mures in Cluj . Imi place foarte mult sa joc EDH dar am auzit ca in Cluj nu prea se joaca . Daca vrea cineva sa joace EDH , imi poate spune si mie unde si cand va rog ?
You are not logged in. Please login or register.
Deckbox Forum » Communities » GameFlux » EDH
Salutare tuturor ! Tocmai m-am mutat din Tg. Mures in Cluj . Imi place foarte mult sa joc EDH dar am auzit ca in Cluj nu prea se joaca . Daca vrea cineva sa joace EDH , imi poate spune si mie unde si cand va rog ?
Salut,
Jucam si edh, mai putin, dar jucam. Candva saptamana viitoare am putea sa facem .
Ok Mersi
Salut,
Jucam si edh, mai putin, dar jucam. Candva saptamana viitoare am putea sa facem .
Eu ajung pe 2 octombrie in Cj si stau ~ 3 saptamani, m-ar interesa sa joc un edh daca sunt doritori.
benczi wrote:Salut,
Eu ajung pe 2 octombrie in Cj si stau ~ 3 saptamani, m-ar interesa sa joc un edh daca sunt doritori.
Putem pune sa jucam pe 3. Dar dane un semn daca esti, sau nu.
toranaga wrote:benczi wrote:Salut,
Daca jucam pe 5 cred ca pot ajunge si eu. E si sambata.
toranaga wrote:benczi wrote:Salut,
Pe 3, sanse mari sa plec spre Bistrita si sa fac alte chestii. prefer oricum sa joc relativ ziua daca e in weeekend, sau seara, dar pentru asta trebuie sa ajung sa fiu liber. Voi avea x lucruri a rezolva in perioada asta.
Ps: vreau sa joc, dar nu va faceti jocul neaparat dupa mine.
EDH azi. Veniti?
ps. daca are cineva din:
Armillary Sphere
Chromatic Sphere
Culling Dais
Executioner's Capsule
Expedition Map
Golgari Cluestone
Throne of Geth
Trading Post
sa=mi aduca pt. azi.
Deckbox Forum » Communities » GameFlux » EDH