eu am luat ca exemplu articolul de Cranial Insertion incat am ajutat si eu din cand in cand la scrierea (traducerea) lor, dar ce am zis, ca nu apar discutii, e valabil general la articole de pe site.
NU am zis ca unii nu-s demn nici de parere... normal ca sunt... ziceam ca probabil nu cineva care abia a cunoscut jocul o sa scrie un articol despre "strategia cea mai buna la draft", mai ales daca a jucat o singura data draft in viata lui/ei. Iar daca ar scrie asa ceva, din punctul lui/ei de vedere, probabil articolul nu va fi destul de apreciat, incat ne-am considera ca ce este scris acolo, este gresit. Desi consider ca si aceasta abordare este gresita. Ar putea ca cineva care a jucat doar un singur draft sa ne descrie intr-un articol cum vede si ce tactici foloseste el/ea in acest format, dupa care altii ar putea sa discute strategia respectiva, sa vine cu idei noi si sa fie ceva frumos. Desi nu cred ca se va intampla in realitate asa.
Iar referitor la Cranial Insertion, eu nu ziceam ca sa intreaba pe Traducatori ci sa intreaba comunitatea. Desi nu ma consider 'top of the cream' dintre jucatorii gameflux ma consider ca un jucator care mai cunoaste si intelege o regula doua in plus fata de altii, mai incepatori, sa zicem; si se intampla sa nu inteleg pe deplin de ce este asa cum zic cei care au raspuns la intrebare. Deci presupun ca sunt si incepatori (si nu numai) care la fel nu inteleg tot ce se intampla in exemplul dat, si ar fi pt binele lor sa intreaba " eu nu inteleg de ce acea creatura nu moare, sau de ce nu merge acel combo etc etc" si cei care au inteles/stiu raspunsul ar putea sa le explice. Poate la lume e rusine sa intrebe, desi nu ar trebui sa fie asa. Eu la inceput cand am jucat contra Gabi, nici nu cred ca el a reusit sa joace ceva fara sa intreb asta de ce este asa, ce rost are, cum as fi putut sa fac eu altfel sa nu ajung in situatia asta prosta ca tocmai pierd, etc etc si el (si nu numai) m-a ajutat, si acum sunt fericit ca stiu mai multe, si chiar am reusit si eu sa-l invat ceva( cu redirect ).
Pt mine asta inseamna o cuminitate.. joc, discutii, discutii, joc, si iarasi discutii. La ultim FNM nu mai stiu contra cine am jucat (parca Tudor...?) si cand a dat un Duress si a luat ceva din mana mea, eu i-am explicat ca ar fi bine sa ia altceva, incat altceva pt mine era mai important, si sper ca asa l-am ajutat, si sper ca pt asta s-a simtit mai bine in comunitatea noastra. Acolo a avut loc o 'mica discutie': ce carte sa fie luat din mana mea. La fel cred ca s-ar putea sa avem diferite discutii si pe site/forum..... nu?
ps. vai de mine azi am scris mai mult post, decat cod C#