Daca sunt reale Garruk si Chandra, atunci nu sunt atat de tari, dar tot folosibili. Nu sunt expert in MTG, dar chiar daca mana cost este mic la Chandra, e si ff usor de scos.
Daca il ai in opening hand, e OK, cu goblin guide (cat mai tine) sau alti goblinasi micuti la mana cost (1,2) poti face relativ multe lucruri (acum poate va fi tare Kuldota sa aduca goblini).
Daca insa il aduci mai tarziu, e foarte usor ca la 3 viata sa poata fi scos, deci e useless. Nici macar -X nu ajuta, creatures you control, red never was good sa aiba multe creaturi, sau chiar daca are, de control si mici.
Partea de minus, e tare, insa cat il poti tine la minus daca nu ii dai si un plus? Proliferate? Volt Charge? Ai 4 in deck, nu ajuta ff mult.
La Garruk, +2 e OK, il aduce la 6 viata si nu e usor de omorit si mai da la o creatura +3/+3 care stim ca oricum are creaturi mari si cu trample chiar e OK abilitatea de +3. Poti folosi la infinit in fiecare tura ca merge OK.
Cu -X la a doua tura aduci creatura cu 6 mana, e super OK, Green Sun fara sa folosesti mana si nu e greu sa il duci nici la +8 sau +10 si creaturile mari pot sosi.
Destroy target artefact or enchantment, cred ca e super OK, o sa fie o gramada in deckuri. Daca te intalnesti cu vampiri, mergi pe primele doua abilitati, dar daca gasesti artefact sau enchantment e OK zic eu.
Sunt ff curios daca sunt fake sau nu, eu sper ca da