Re: Carti imprumut :)
Cred ca deja asta ar trebui discutat pe alt thread, nu m-am putut abtine. oricum, block o fi interesant si chiar vreau sa vad cum ii, dar nu vad de ce ar fi ocupa slotul pentru newcomers.
You are not logged in. Please login or register.
Cred ca deja asta ar trebui discutat pe alt thread, nu m-am putut abtine. oricum, block o fi interesant si chiar vreau sa vad cum ii, dar nu vad de ce ar fi ocupa slotul pentru newcomers.
Nici un format nu e pentru NewCommeri daca e s-o luam asa, ca in orice format exista competitie si o sa fie unii care o s-o ia pe cocoasa. Ziceam de block pentru ca-i mai usor sa faci rost de carti, in sensul ca-s din setul care se ruleaza la drafturi, premii, etc, nu-i ca si cum as incerca sa-mi fac rost de ceva carti de Zendikar din care nu mai faci rost decat foarte greu.
1 Viral Drake si 2 Sphere of the suns daca poate sa-mi aduca cineva ar fi super
Last edited by benczi (2011-06-16 15:11:05)
Poate cineva sa aduca 2 Explore pentru azi?
Imi incerc si eu norocul.
Caut 3 dismember
3 goblin grenade
2 goblin guide
3shrine of burning rage
Bun....as vrea sa particip si eu joi la o carte.Daca ma puteti ajute sa-mi fac dekcu asta http://deckbox.org/sets/63695 as fi recunoscator.
Mersi
Bun....as vrea sa particip si eu joi la o carte.Daca ma puteti ajute sa-mi fac dekcu asta http://deckbox.org/sets/63695 as fi recunoscator.
Mersi
Pot sa iti aduc lynx, vault skirge (cred ca am 4 da' nu is sigur, oricum nu ar trebui sa fie mare lucru sa gasesti), wall, hero, sun titan, 1 grave, doom blade si go for the throat si firewalker (cred ca numai 3). Pot sa aduc si cate 1 sword din fiecare (si eventual si un of war and peace daca vrei) daca mi le aduce benczi.
Last edited by Nimic (2011-07-26 06:53:33)
Nu ma ajuta si pe mine cineva cu 2x Sea Gate Oracle pentru joi si un Mana Leak
Nu ma ajuta si pe mine cineva cu 2x Sea Gate Oracle pentru joi si un Mana Leak
Iti aduc eu.
cristi84 wrote:Nu ma ajuta si pe mine cineva cu 2x Sea Gate Oracle pentru joi si un Mana Leak
Iti aduc eu.
Mersi mult , raman dator
ciobiti wrote:Bun....as vrea sa particip si eu joi la o carte.Daca ma puteti ajute sa-mi fac dekcu asta http://deckbox.org/sets/63695 as fi recunoscator.
MersiPot sa iti aduc lynx, vault skirge (cred ca am 4 da' nu is sigur, oricum nu ar trebui sa fie mare lucru sa gasesti), wall, hero, sun titan, 1 grave, doom blade si go for the throat si firewalker (cred ca numai 3). Pot sa aduc si cate 1 sword din fiecare (si eventual si un of war and peace daca vrei) daca mi le aduce benczi.
mersi fain...also,restul lucrurrilor ma poate ajuta si altcineva...mai un grave titan,la landuri...daca nu fechland macar terramorphic si evolving...ah,si inca un rand de sabii din fiecare
Last edited by ciobiti (2011-07-26 08:36:14)
Ciobi, am așa pentru tine: 4 Arid Mesa, 4 Tectonic, 1 Grave (complimente lui Mihai), 1 Sun Titan și 4 Terramorphic Expanse. Fă un trade ca să nu uit și eu îi dau cancel după ce pun cărțile. Vezi că Grave nu îl am în inventar că-i de la Mihai deci scrie-mi în chat box.
Ciobi, am așa pentru tine: 4 Arid Mesa, 4 Tectonic, 1 Grave (complimente lui Mihai), 1 Sun Titan și 4 Terramorphic Expanse. Fă un trade ca să nu uit și eu îi dau cancel după ce pun cărțile. Vezi că Grave nu îl am în inventar că-i de la Mihai deci scrie-mi în chat box.
Zis si facut...mai ramane atunci marsh flats daca are cineva,sabiile si vampire nighthawk..anyone ?!?!
+ la sideboard
Last edited by ciobiti (2011-07-26 08:56:17)
Nimic wrote:ciobiti wrote:Bun....as vrea sa particip si eu joi la o carte.Daca ma puteti ajute sa-mi fac dekcu asta http://deckbox.org/sets/63695 as fi recunoscator.
MersiPot sa iti aduc lynx, vault skirge (cred ca am 4 da' nu is sigur, oricum nu ar trebui sa fie mare lucru sa gasesti), wall, hero, sun titan, 1 grave, doom blade si go for the throat si firewalker (cred ca numai 3). Pot sa aduc si cate 1 sword din fiecare (si eventual si un of war and peace daca vrei) daca mi le aduce benczi.
mersi fain...also,restul lucrurrilor ma poate ajuta si altcineva...mai un grave titan,la landuri...daca nu fechland macar terramorphic si evolving...ah,si inca un rand de sabii din fiecare
Vault skirge nu mai pot aduce ca imi trebe la altceva si numai 3 wall-uri. Restu raman asa.
Si acum ce mi-ar trebui mie
1 X Dispatch
2 X Glint Hawk
1 X Vault Skirge
1 X Mox Opal
2 X Signal Pest
4 X Steel Overseer
Last edited by Nimic (2011-07-26 19:51:23)
Ok....deci imi mai trebuie:
4x Vault skyrge
4x Vampire nighthawk
4x Marh flats sau evolving
1x Sword of body and mind
1X Sword of feast andfamine
3x Kor sanctifier
4x leonin arbiter
Last edited by ciobiti (2011-07-27 07:47:42)
Si acum ce mi-ar trebui mie
1 X Dispatch
2 X Glint Hawk
1 X Vault Skirge
1 X Mox Opal
2 X Signal Pest
4 X Steel Overseer
Am pentru tine așa:
1 Dispatch
2 Glint
2 Signal
2 Seer
Dacă le vrei, faci un trade ca să nu le uit că deja pe mâine aduc cărți la 4 oameni și nu puține. Posibil la 5 oameni.
Last edited by Rarres (2011-07-27 07:41:40)
Ok....deci imi mai trebuie:
4x Vault skyrge
4x Vampire nighthawk
1x Wall of omens
3x Kor sanctifier
4x leonin arbiter
1x kor firewalker
Uf. Mai îți pot da așa:
2 Evolving
1 Wall
1 Firewalker
Pune-le în listă.
ciobiti wrote:Ok....deci imi mai trebuie:
4x Vault skyrge
4x Vampire nighthawk
1x Wall of omens
3x Kor sanctifier
4x leonin arbiter
1x kor firewalkerUf. Mai îți pot da așa:
2 Evolving
1 Wall
1 FirewalkerPune-le în listă.
Will do
Nimic wrote:Si acum ce mi-ar trebui mie
1 X Dispatch
2 X Glint Hawk
1 X Vault Skirge
1 X Mox Opal
2 X Signal Pest
4 X Steel OverseerAm pentru tine așa:
1 Dispatch
2 Glint
2 Signal
2 SeerDacă le vrei, faci un trade ca să nu le uit că deja pe mâine aduc cărți la 4 oameni și nu puține. Posibil la 5 oameni.
Defapt imi mai trebuie 1 Dispatch pe langa alea 2 pe care mi le-ai promis ieri cand am vorbit . In rest ii ok, o sa fac trade-u.
Pot sa dau si eu un seer
Hello,
poate sa-mi aduca cineva
1xChandra, the Firebrand
si 1xEmrakul, the Aeons Torn
si 2xInferno Titan
si 4xDismember
si 1xGeosurge
si 3xSpellskite
Last edited by benczi (2011-07-27 09:45:11)
Ba da' aveti si voi niste cereri
eh hai ca benczi tocmai a schimbat de la 3 Chandra la 1, mai merge
Last edited by missao (2011-07-27 09:12:39)
Ba da' aveti si voi niste cereri
..stai sa vezi cand voi scrie eu haha.. si acum la modul serios, are cineva gideoni (adica mai multi?)
Hello,
poate sa-mi aduca cineva
1xChandra, the Firebrand
si 1xEmrakul, the Aeons Torn
si 2xInferno Titan
si 4xDismember
si 1xGeosurge
si 3xSpellskite
Sa-mi aduci sword-urile . In alta ordine de idei, pot sa-ti aduc emrakul.