Type: Deck Idea
Format (legal 👍) modModern
Approx. Value:
$7.37

0 Likes 0 Comments
Avg. CMC 3.26
Card Color Breakdown
Card Type Breakdown

Please consider subscribing to a Deckbox Premium Account, which provides many useful collecting, trading and deckbuilding features and removes ads! View More Details
Remove ads
Main Deck - 40 cards, 22 distinct
Columns
Name  Edition $ Type Cost
Rarity Color
Creature (14)
1 Accorder Paladin
$0.16 Creature - Human Knight
1 Chancellor of the Annex
$2.31 Creature - Phyrexian Angel
1 Inquisitor Exarch
$0.12 Creature - Phyrexian Cleric
1 Leonin Relic-Warder
$0.44 Creature - Cat Cleric
1 Loxodon Partisan
$0.03 Creature - Elephant Soldier
1 Myr Sire
$0.18 Artifact Creature - Phyrexian Myr
2 Neurok Invisimancer
$0.10 Creature - Human Wizard
1 Sensor Splicer
$0.07 Creature - Phyrexian Artificer
2 Spined Thopter
$0.09 Artifact Creature - Phyrexian Thopter
1 Spire Monitor
$0.01 Creature - Phyrexian Drake
1 Vedalken Anatomist
$0.10 Creature - Phyrexian Vedalken Wizard
1 Wing Splicer
$0.31 Creature - Phyrexian Human Artificer
Instant (1)
1 Stoic Rebuttal
$0.30 Instant
Sorcery (1)
1 Vivisection
$0.03 Sorcery
Artifact (4)
1 Darksteel Axe
$0.06 Artifact - Equipment
2 Ichor Wellspring
$0.35 Artifact
1 Origin Spellbomb
$0.13 Artifact
Enchantment (3)
2 Forced Worship
$0.10 Enchantment - Aura
1 Volition Reins
$0.14 Enchantment - Aura
Land (17)
9 Island
$0.10 Basic Land - Island
1 Phyrexia's Core
$0.17 Land
7 Plains
$0.09 Basic Land - Plains
Sideboard - 0 cards, 0 distinct
No cards here. :(

Notes
 
Mentiuni importante:

1.Flood-ul strica orice plan de joc. A avea 15/17 land-uri in primul meci si 12/17 land-uri in al doilea meci nu ajuta deloc. Sergiu stie. (acela a fost meciul in care am pierdut orice sansa de a prinde top 4)

2. Accorder Paladin este foarte slab. (un blocker de cele mai multe ori) Porcelain Legionnaire este mult mai bun, pacat ca nu mi-a picat.

3. Inquisitor exarch si Leonin Relic-Warder sunt prea mana intensive (WW) dar au abilitati foarte bune in limited, mai ales Leonin-ul de cele mai multe ori blocand adevarate threat-uri de la a-si face treaba.

4. Neurok Invisimancer si  Spined Thopter nu m-au dezamagit nici de data aceasta. Foarte puternici in limited.Evasion for the win alaturi de Spire Monitor si Chancellor of the Annex.

5. Controlul asupra jocului mi-a fost asigurat de aceasta data de o carte superba (Vedalken Anatomist),  un counter spell (Stoic Rebuttal), un enchantment de prima clasa (Volition Reins) si 2 enchantment-uri pseudo-removal (Forced Worship). Recunosc, aici trebuie sa intre si Leonin-ul ce m-a salvat de anumite artefacte foarte puternice de pe masa.

6. Splicer-ii sunt foarte buni in limited. Atat Sensor cat si Wing au fost doua aditii bune la deck, desi de multe ori Sensor-ul nu m-a ajutat cu adevarat, dar faptul ca venea la pachet cu un 3/3 l-a facut foarte folositor.

7. Card draw-ul mi-a fost asigurat de un adevarat engine format din 2 x Ichor Wellspring + Phyrexia's Core, alaturi de un Vivisection+Myr Sire (chiar 2 dupa sideboard) si un Origin Spellbomb.

8. Darksteel Axe pe creaturi Unblockable sau cu Flying chiar pune presiune pe adversar.Loxodon Partisan m-a cam dezamagit. De multe ori as fi vrut sa am altceva de 5 mana.

9. Trigon of Corruption este un MUST HAVE in limited. Peter a castigat foarte multe meciuri cu acea carte. Inclusiv cu mine, a castigat un meci datorita acestei carti. Ce e drept, Vedalken Anatomist e chiar mai bun dar faptul ca e creatura si ca are un corp atat de slab (1/2) il face sensibil la removal.

10. Overall a fost o zi buna ce s-a terminat cu un booster ce avea un Batterskull + un Despise. Batterskull-ul l-am transformat in 2 x Baneslayer Angels printr-un trade cu Peter. Rezultat final : 2-1-2
Comments
Log in to comment