Teenage Mutant Ninja Turtles
releases on March 06, 2026!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Teenage Mutant Ninja Turtles
releases on March 06, 2026!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
2 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply
Posts [ 1 to 2 ]
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Dragi tovarăși și pretini,

am discutat cu Tudorakis și am făcut următoarele ”programări” în ceea ce privește o tură de testing pentru Mureș:

Miercuri, 27 iunie, Cafe Enigma, începând cu ora 18:30. Cine vrea să vină, să vină.
Vineri, 29 iunie, Cafe Enigma, începând cu ora 18:30. Idem sus.

Ideal ar fi să vină lumea cu deck-uri cât mai bune, ca să facem treabă bună. Bineînțeles este voie cu proxy-uri, dar să fie făcute bine (adică nu scris cu pixul peste un island, preferabil listat și pus acolo).

Repet, oricine este binevenit, dar nu se va juca for-fun, ci cât mai serios, inclusiv temporizat și, dacă se strâng destui (adică minim 6) va fi făcut un mini-turneu fără premii.

Vă așteptăm!

Rareșul
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2011 07:21
Rarres wrote:Dragi tovarăși și pretini,

am discutat cu Tudorakis și am făcut următoarele ”programări” în ceea ce privește o tură de testing pentru Mureș:

Miercuri, 27 iunie, Cafe Enigma, începând cu ora 18:30. Cine vrea să vină, să vină.
Vineri, 29 iunie, Cafe Enigma, începând cu ora 18:30. Idem sus.

Ideal ar fi să vină lumea cu deck-uri cât mai bune, ca să facem treabă bună. Bineînțeles este voie cu proxy-uri, dar să fie făcute bine (adică nu scris cu pixul peste un island, preferabil listat și pus acolo).

Repet, oricine este binevenit, dar nu se va juca for-fun, ci cât mai serios, inclusiv temporizat și, dacă se strâng destui (adică minim 6) va fi făcut un mini-turneu fără premii.

Vă așteptăm!

Rareșul

eu nu stiu daca ajung joi la TNM asa ca sa imi spuneti cum sa va dau cartile tie rares si lui Tudorakis
Posts [ 1 to 2 ]
2 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply