releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

releases on November 21, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
2 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply
Posts [ 1 to 2 ]
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Dragi tovarăși și pretini,

am discutat cu Tudorakis și am făcut următoarele ”programări” în ceea ce privește o tură de testing pentru Mureș:

Miercuri, 27 iunie, Cafe Enigma, începând cu ora 18:30. Cine vrea să vină, să vină.
Vineri, 29 iunie, Cafe Enigma, începând cu ora 18:30. Idem sus.

Ideal ar fi să vină lumea cu deck-uri cât mai bune, ca să facem treabă bună. Bineînțeles este voie cu proxy-uri, dar să fie făcute bine (adică nu scris cu pixul peste un island, preferabil listat și pus acolo).

Repet, oricine este binevenit, dar nu se va juca for-fun, ci cât mai serios, inclusiv temporizat și, dacă se strâng destui (adică minim 6) va fi făcut un mini-turneu fără premii.

Vă așteptăm!

Rareșul
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2011 07:21
Rarres wrote:Dragi tovarăși și pretini,

am discutat cu Tudorakis și am făcut următoarele ”programări” în ceea ce privește o tură de testing pentru Mureș:

Miercuri, 27 iunie, Cafe Enigma, începând cu ora 18:30. Cine vrea să vină, să vină.
Vineri, 29 iunie, Cafe Enigma, începând cu ora 18:30. Idem sus.

Ideal ar fi să vină lumea cu deck-uri cât mai bune, ca să facem treabă bună. Bineînțeles este voie cu proxy-uri, dar să fie făcute bine (adică nu scris cu pixul peste un island, preferabil listat și pus acolo).

Repet, oricine este binevenit, dar nu se va juca for-fun, ci cât mai serios, inclusiv temporizat și, dacă se strâng destui (adică minim 6) va fi făcut un mini-turneu fără premii.

Vă așteptăm!

Rareșul

eu nu stiu daca ajung joi la TNM asa ca sa imi spuneti cum sa va dau cartile tie rares si lui Tudorakis
Posts [ 1 to 2 ]
2 total results       Page 1 of 1
You must login or register to post a new reply