Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
446 total results       First Previous Page 3 of 15 Next Last
You must login or register to post a new reply
Posts [ 61 to 90 of 446 ]
Trade score 8 (100%)
Administrators
Registered: 28-May-2009 20:27
toranaga wrote:Imi plac artwork-urile, dar protection e cea mai tampita abilitate din magic ... :P

Da, să știți de pe acum, când jucați cu Ovidiu tre să vă puneți din side o singură carte cu protection la black și o să câștigați :P
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
N-o sa mai fie nevoie ca Ovi o promis ca se lasa de Majic :|
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2010 04:40
12-Dec-2010 20:54 (Last edited: 12-Dec-2010 20:54)
63
Hopa inca un cavaler !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cavalaria va rula pe campul de lupta de la Bulgakov in anul urmator
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
Deci ala negru are protectie la 80% din removal-ul din standard, si ala alb o sa fie probabil cel mai bun hate de infect... mda

Also, tezzeret ii confirmat ca si U/B :P
Trade score 4 (100%)
Administrators
Registered: 29-May-2009 09:33
Trickster wrote:Also, tezzeret ii confirmat ca si U/B :P

I knew it! :P
Trade score 6 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 18:15
Si o sa-l faca la 4 mana ca sa nu se mai planga jucatorii de "negru" ca nu au pw la 4 mana :))
Trade score 1 (100%)
Members
14-Dec-2010 06:47 (Last edited: 14-Dec-2010 06:50)
67
Ceva art-uri noi (si vechi):

http://www.wizards.com/Magic/Magazine/Article.aspx?x=mtg/daily/arcana/602

Ca intotdeauna, unele arata extraordinar, altele so-so... also, golemul ala de pe tron seamana cam mult cu Karn, Silver Golem

Edit: cica bucata lipsa din piept la golem ar fi unde ar trebui sa aiba spark-ul, deci probabil ca Karn o sa fie legendary creature.
Trade score 0 (100%)
Members
Cam multe arturi de partea phyrexienilor din cate vad eu pe acolo. Sunt curios cum va functiona avalansa lui Koth ca pare asa un mass removal la rosu :D
Trade score 1 (100%)
Members
14-Dec-2010 07:31 (Last edited: 14-Dec-2010 07:33)
69
O sa mai apara si cu mirrodin, don't worry...

Ceva informatii din fatpack care cam confirma ca Karn n-o sa fie pw:
The plane of Phyrexia was reduced to a broken husk when Urza's Planeswalker allies devastated it during the Phyrexian Invasionof Dominaria. But this was the end of Phyrexia only as a place not as a force in the Multiverse. Yawgnoth and his minions ensured that Phyrexia would endure by creating an insidious colonization weapon knwon as "the oil".

At the climax of the Phyrexian Invasion, the silver golem Karn realized his destiny as the keystone of the Legacy artifacts. He incorporated Urza's eyes - the Mightstone and Weakstone - into himself, and the Legacy Weapon was activated at last, obliterating Yawgmoth, Phyrexia's leader and god. In that moment Karn become one with the essences of both Urza and Gerrad. He bacme a Planeswalker.

Little later did Karn realize, though, that he carried the Phyrexian oil within him. Long ago Urza gave Karn a Phyrexian heartstone, the source of his sentience, and although Karn's status as a Planeswalker him from the oil, he left traces of it as he traveled through the Multiverse - even on the world of his own creation: Mirrodin.

When Karn was called upon Teferei and his allies to help heal the temporal damage to the Multiverse, he dutifully complied, surrendering his Planeswalker spark to mend the largest temporal rift of all: the one at Tolariam where he was made. And in that instant, the contagion to which he had been immune for so long suddenly took hold of him. Karn's last action as a Planeswalker were to tell his friends not to look for him, and to fling himself through the Blind Eternities to his own plane, quarantining himself.

Also, a se nota troll-ul de pe asceticism :P He looks damn awesome :P Din flavor text il cheama Thrun si-i legendary... can't wait :P
Trade score 0 (100%)
Members
14-Dec-2010 07:53 (Last edited: 14-Dec-2010 07:54)
70
Sunt curios ce abilitati va primii combinatia Embersmith+ Chrome Steed. De asemenea se pare ca phyrexienii astia infectii au pus mana si pe Platinum Emperion oare cum au reusit ?

Ce mai imi face cu mana sunt si cele doua gajici de verde si rosu , aia de verde probabil e din tribul Tel-Jilad si e gajica infectului ala cu protectie la artifacte, iar cea de rosu seamana cu aliatul ala al meu rosu Akun :D:P
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 07-Apr-2010 12:35
Some really awesome artwork I see there. Thrun looks so damn cute! Si goblinii is din-aia mici si simpatici, nu ca aia urati din Zendikar sau Alara :) Imi place si Karn, pacat ca nu o sa fie pw, probabil nu aveau la ce culoare sa il bage cause he's colorless? :P

Artwork de Mirrodin foarte mult nu ma astept sa apara, adica sa nu uitam ca pana la urma e Mirrodin Besieged
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Awesome artwork, yet again!

I see that Koth is bringin' down the house. Literally.

Așteptăm să înceapă marea spoiluială.
Trade score 0 (100%)
Members
Rarres wrote: I see that Koth is bringin' down the house. Literally.
He just seems like he's raging to me. Literally. I bet these red planeswalkers have some anger management issues. :P
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 02-Sep-2009 12:12
missao wrote:
Rarres wrote: I see that Koth is bringin' down the house. Literally.
He just seems like he's raging to me. Literally. I bet these red planeswalkers have some anger management issues. :P

You bet! :lol: (not so diabolical laugh).

Imi place cavalerul rosu (daca se poate numi asa). Si Tezzeret poate nu e asa de rau. Nu par sa ii placa phyrexienii prea mult.
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
Analiza mea:

Clash-ul din prima poza arata bestial, dar personal cred ca e prea detaliat sa fie pe vreo carte, mai dergaba fatpack art sau ceva (desi eu doresc sa vad o carte cu asa ceva).

Robotelul arata a Phyrexia clasic, nu a cainii astia cu infect (Corpse Cur), ceea ce pentru mine e misto :D

Ala nu pare a fi Platinum Emperion, dar un lucru e sigur, e de darksteel (a se vedea luminile care circula in jurul lui), si e infectat de catre Phyrexia... pare misto.

Ce se intampla cu soarele rosu de tipa goblinii asa? Mi se pare ca se cam loveste de Kuldotha.

Artul cu tipa Neurok pe plansa aceea e SUPERBA!!!

Mie mi se pare doar, sau vad piele/carne sub metalul lui Karn? El nu vroia mereu sa se faca living?

Mi se par ciudati Phyrexienii astia. Au capul weird. Nu-mi place.

Dragonul e scary.
Trade score 0 (100%)
Members
14-Dec-2010 12:50 (Last edited: 14-Dec-2010 12:52)
76
Goblinii tipa pentru ca... that's what goblins do.
omg do you think it's Rebecca? :P
Mie mi se pare doar, sau vad piele/carne sub metalul lui Karn?
Poate ii doar mazga de Phyrexia si nu merita sa ii dam importanta :P Cat despre Phyrexieni, mie imi plac cu capul lor ciudat, imi aduce aminte mereu de videoclipul ala si felul in care vorbeau, which is way cooler than anything the Mirrans ever did, unfortunately.

Vroiam sa zic data trecuta, dar care-i faza cu salutul lui Vulshok ala de pe cal? Is it some sort of reverse Vulcan salute? :P
Trade score 1 (100%)
Members
missao wrote:omg do you think it's Rebecca? :P
Ii Terese Nielsen din cate am inteles.
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
vikirosen wrote:Analiza mea:

Robotelul arata a Phyrexia clasic, nu a cainii astia cu infect (Corpse Cur), ceea ce pentru mine e misto :D

Se vede ca n-ai fost la Game Day. Robotzelul ala e Piece Strider si e de Mirrani (3 viata cand intra pe battlefield). A fost carte promo la Game Day Scars of Mirrodin ;)
Trade score 13 (100%)
Members
singerete wrote:

Se vede ca n-ai fost la Game Day. Robotzelul ala e Piece Strider si e de Mirrani (3 viata cand intra pe battlefield). A fost carte promo la Game Day Scars of Mirrodin ;)

Mai, nu sunt eu acasa, dar tot sunt la curent. Nu la Peace Strider ma refeream, ci la a 9-a poza de sus (intre avalansa lui Koth si troll-ul ala ciudat).
Trade score 2 (100%)
Members
Registered: 03-Sep-2010 10:37

Clash-ul din prima poza arata bestial, dar personal cred ca e prea detaliat sa fie pe vreo carte, mai dergaba fatpack art sau ceva (desi eu doresc sa vad o carte cu asa ceva).

Ala nu pare a fi Platinum Emperion, dar un lucru e sigur, e de darksteel (a se vedea luminile care circula in jurul lui), si e infectat de catre Phyrexia... pare misto.

Ce se intampla cu soarele rosu de tipa goblinii asa? Mi se pare ca se cam loveste de Kuldotha.

Mie mi se pare doar, sau vad piele/carne sub metalul lui Karn? El nu vroia mereu sa se faca living?

Dragonul e scary.

Darksteel as Mirran

As Scars of Mirrodin divides things up, darksteel falls on the Mirran side. I think it's clear that darksteel was around since Mirrodin's first moments, so perhaps the Mirrans have greater claim to it—but then, Phyrexia's been incubating since the beginning, too. But as it has turned out, as the Mirrans fight that civilization of oil-blooded necro-monstrosities that share their plane, they've turned to darksteel to aid in their fight. To date, the Phyrexians have not shown the ability to manipulate or infect darksteel. I mean that ... that would just be wrong.

Luat de pe siteul official. Dar mai vedem ce se intampla. :)
Trade score 1 (100%)
Members
Funny, da nu pusca... infect mere si pe indestructible...
Trade score 42 (100%)
Members
Registered: 28-May-2010 16:45
poate e un in-game balance sa nu faca darksteelul overpowered?
Trade score 13 (100%)
Members
benczi wrote:

Dragonul e scary.

Darksteel as Mirran

As Scars of Mirrodin divides things up, darksteel falls on the Mirran side. I think it's clear that darksteel was around since Mirrodin's first moments, so perhaps the Mirrans have greater claim to it—but then, Phyrexia's been incubating since the beginning, too. But as it has turned out, as the Mirrans fight that civilization of oil-blooded necro-monstrosities that share their plane, they've turned to darksteel to aid in their fight. To date, the Phyrexians have not shown the ability to manipulate or infect darksteel. I mean that ... that would just be wrong.

Luat de pe siteul official. Dar mai vedem ce se intampla. :)

Da, dar asta se refera doar la status quo. E clar ca in poza e un golem de darksteel si are simbolul Phyrexiei.
Trade score 0 (100%)
Members
Well it better have a major drawback, cause an indestructible artifact golem with infect doesn't sound nice at all.
Trade score 1 (100%)
Members
15-Dec-2010 18:51 (Last edited: 15-Dec-2010 19:12)
85
Intro packs:

Also, imaginea de pe cel U/B mai mare:

Edit: also the booster box:

Aaaand bosters:

Fatpack:
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 31-Mar-2010 21:08
For some reason, I don't think I'm gonna like this set much.
Trade score 6 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 18:15
missao wrote:Well it better have a major drawback, cause an indestructible artifact golem with infect doesn't sound nice at all.
Pai ar insemna ca doar vreo 3-4 carti ar scapa de el, deci clar carte stupida... :)
Trade score 13 (100%)
Members
toranaga wrote:
missao wrote:Well it better have a major drawback, cause an indestructible artifact golem with infect doesn't sound nice at all.
Pai ar insemna ca doar vreo 3-4 carti ar scapa de el, deci clar carte stupida... :)

N-ar fi prima oara sa printeze asa ceva ;)
Trade score 1 (100%)
Members
Vlad wrote:For some reason, I don't think I'm gonna like this set much.
Is it the brain in the walking jar? :P
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Oct-2009 11:35
toranaga wrote:

de jace cate carti scapa? :)
Posts [ 61 to 90 of 446 ]
446 total results       First Previous Page 3 of 15 Next Last
You must login or register to post a new reply