Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer

Marvel's Spider Man
releases on September 26, 2025!

Preorder now on CardKingdom Preorder now on TcgPlayer
196 total results       First Previous Page 5 of 7 Next Last
You must login or register to post a new reply
Posts [ 121 to 150 of 196 ]
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 31-Mar-2010 21:08
Da, e mişto că se potriveşte şi in real life, dar face şi referire la Mirrodin. Nice.
Trade score 6 (100%)
Members
Registered: 13-Jul-2009 18:15
Nu inteleg laura de ce te-ai simtit atacata :))
Eu de la inceput am zis ca nu poti compara nocturnus cu imperious perfect. sunt doua lucruri diferite, apoi am descris cat de bine am putut fiecare carte. imperious perfect e mai bun, din punctul meu de vedere, decat archdruid tocmai pe ideea ca iti da un elf fata de mana. tot timpul o creatura e mai buna decat mana care poate sa iti foloseasca sau poate sa nu.
ne legam de preturile impuse de o piata? pai hai sa iti aduc aminte ce pret avea nocturnus inainte sa apara zendikar cu vampirii... daca nu mai ti minte, iti zic eu: 4 dolari; asta pentru ca era rara si m10, ca si orice set care apare vara, e jucat mai putin decat seturile din alta perioada. dupa ce a aparut zendikar, cand au aparut carti frumoase de negru si primul deck jucabil de negru dupa vreo 2 ani reali, daca nu si mai mult, in jurul acestei carti, te miri ca i-a crescut pretul?! acelasi lucru se intampla acum si cu jace. cum vrei sa ai pret mare la un lord de elfi cand sunt vreo 10, am exagerat ca sa nu te legi iarasi, in ultimii 3 ani.
sunt de acord ca acum nu mai sunt jucati elfii deoarece lipsesc cartile porcoase din lorwyn, dar sincer, nu as vrea sa le vad inapoi :)
si ca final, eu nu stiu sa fi castigat vreodata vampirii ca sa poti sa zici ca au fost sau sunt un deck care castiga concursuri. bine, eu am o teorie si asta e pentru ca nu isi folosesc capul si uita carti importante, care totusi in ultima vreme apar in deck, dar sunt preluate de prea putini jucatori ca sa le creasca procentul de victorii.

ca si jucator de negru si al deck-ului de vampiri, pot sa iti zic ca nu nocturnus iti castiga meciurile, decat poate in proportie de 20%, ci o combinatie cat mai variata de vampiri mici si de obicei in ordinea buna. daca iti vine gatekeeper, apoi ghast, nu ai rezolvat nimic, insa invers...
dar tu, jucand verde si neavand removal, evident ca esti suparata pe el si ti se pare mare bascula :) si nu pentru ca da +2/+1 ( dau pariu) ci pentru ca da cel mai urat evasion fata de verde, fly.

cat despre fetchuri, daca ai fetch, chiar daca il spargi tot poate sa ia un bolt in freza pe stack, sau nu? daca vine negru doar bolt, din removal-ul jucat in ziua de azi, nu il omoara, celelate carti de removal jucate fiind universale, deci sa nu exageram; cum zicea si sergiu, doomblade nu il omoara, dar sa fim seriosi...cine dreq joaca asa ceva?

Ps: evident ca au ***** din nou discard prin noua carte de verde. nu inteleg de ce se mai chinuie sa reprinteze mecanica...
Trade score 13 (100%)
Members
Registered: 15-Oct-2009 12:54
toranaga wrote:Nu inteleg laura de ce te-ai simtit atacata :))
Ps: evident ca au ***** din nou discard prin noua carte de verde. nu inteleg de ce se mai chinuie sa reprinteze mecanica...

O readuc pentru ca e o mecanica faina. Niciodata nu a fost dominanta, dar e fun sa o regasesti pe o carte din cand in cand. Chair m-a dus cu gandul la mecanici care nu au fost incercate inca. Ce parere ati avea de o chestie de genul:

Aetherfire Sharptooth - RG
Creature - Beast 3/3
Whenever Aetherfire Sharptooth becomes the target of a spell or ability as long as its on the stack, it deals 3 damage to that spell or abilities controller.
Trade score 8 (100%)
Administrators
Registered: 28-May-2009 20:27
Nevermind, reprintează și Elvish Archdruid. My day just got better :D
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Registered: 13-Jul-2009 18:18
Da mah, se reprinteaza si Archdruid-ul, no la asta nu ma asteptam. Pai inseamna ca putem sa ne asteptam la cate 2 lorzi/culoare?

Iar ciclul Titanilor e super misto... cred ca nu-i unu sa nu-mi placa (poate putin ala de albastru).
Trade score 0 (100%)
Members
Registered: 15-Sep-2009 06:57
laura wrote:Nevermind, reprintează și Elvish Archdruid. My day just got better :D

:)) eu citeam azi posturile si nu am inteles despre ce tot va certati ca am vazut deja ca este reprintat :))
dar macar v-ati descarcat un pic :P
Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 13-Nov-2009 11:40
ala negru e super tare. Parca ii si va pe aia din echipa de developare

"Ba.... lordu vampir are nevoie de vamp tokens, ca noah... 5 sa tapezi e cam mult. Ce facem?"
"Bagam la titan zombie tokens, cum ce facem???"
"Dar ce leg-"
"Taci ma! Zombie tokens!"
Trade score 8 (100%)
Administrators
singerete wrote:Da mah, se reprinteaza si Archdruid-ul, no la asta nu ma asteptam. Pai inseamna ca putem sa ne asteptam la cate 2 lorzi/culoare?

Imperious Perfect nu a fost confirmat de către Wizards. Eu zic că dacă reprintează Elvish Archdruid nu vor reprinta și Imperious Perfect, dar rămâne de văzut.
Trade score 27 (100%)
Members
Registered: 14-Dec-2009 21:09
Ionut wrote:ala negru e super tare. Parca ii si va pe aia din echipa de developare

"Ba.... lordu vampir are nevoie de vamp tokens, ca noah... 5 sa tapezi e cam mult. Ce facem?"
"Bagam la titan zombie tokens, cum ce facem???"
"Dar ce leg-"
"Taci ma! Zombie tokens!"

=)) ce tare ai fost! =)) "Taci mă! ZOMBIE TOKENS!"
Echipa de developare? :D I think you took that translation a little bit too much by the letter. :D
Trade score 13 (100%)
Members
Laura, lasa naibii Elvish Archdruid si Imperious Perfect! Ai vazut Gaea's Revenge? E cea mai faina carte in verde care am vazut-o!!!

Trade score 1 (100%)
Members
Registered: 28-Aug-2009 07:38
To burst your timmy bubble... n-are trample :P
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Da are Haste. Oricum o aditie super tare la deck-urile de EDH.
Trade score 13 (100%)
Members
Trickster wrote:To burst your timmy bubble... n-are trample :P

Trample-ul se va da cu noul Overrun, care in cazul de fata, nu va da +3/+3, ci va da +8/+8!
Trade score 1 (100%)
Members
Ok, victorie pentru timmy :P De data asta :P
Trade score 12 (100%)
Community Admins
laura wrote:
Imperious Perfect nu a fost confirmat de către Wizards. Eu zic că dacă reprintează Elvish Archdruid nu vor reprinta și Imperious Perfect, dar rămâne de văzut.

Da, ai dreptate, Imperious Perfect a disparut si din spoiler-ul celor de pe MTGSalvation. :( Desi mie mi-ar fi placut mai mult Imperious-ul decat Archdruid.
Trade score 27 (100%)
Members
I FUCKING LOVE THE TITANS!!! I do! They are awesome and very flavourful! Limited is going to be great.
Trade score 8 (100%)
Administrators
Rarres wrote:I FUCKING LOVE THE TITANS!!! I do! They are awesome and very flavourful! Limited is going to be great.

Ce au de a face titanii cu Limited? Șansele să prinzi vreun titan în sealed sau draft îs atât de mici încât nici nu are rost sa le iei în considerare
Trade score 27 (100%)
Members
laura wrote: Ce au de a face titanii cu Limited? Șansele să prinzi vreun titan în sealed sau draft îs atât de mici încât nici nu are rost sa le iei în considerare
Nu-s de acord aici cu tine. Uite de exemplu câți Gideon au picat de când a ieșit RoE. Aceeași mărime a setului, Gideon e 1 carte, titanii sunt 5. Și ce-am ținut? 3 drafturi și s-au cumpărat foarte puține boostere separat. Statistic vorbind șansele sunt decente. Dacă era vorba de o singură carte care face nu-știu-ce, atunci da, era foarte improbabil. Așa, cu 5, șansele sunt ok. Și, când am zis că Limited va fi fain, nu mă refeream strict la faptul că există acești titani, ci la faptul că arată fain tot setul, cu reprinturi cu tot.
Trade score 1 (100%)
Members
Deci da, daca-ti vine un titan o sa castigi limited-ul... daca-ti vine un baneslayer o sa castigi limited-ul si 50 de dolari :P Miticele astea...
Trade score 13 (100%)
Administrators
Registered: 18-May-2009 18:29
Wow... ce frumos e ăsta... nicest Ooze ever, if one can say that :P

Trade score 13 (100%)
Members
sebi wrote:Wow... ce frumos e ăsta... nicest Ooze ever, if one can say that :P

No, that would be S.N.O.T. or Vile Bile. No, seriously, the coolest ooze is Consumptive Goo.
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Da, super faina carte. Me want 4!!!
Trade score 8 (100%)
Administrators
singerete wrote:Da, super faina carte. Me want 4!!!

Stați la coadă :P
Trade score 12 (100%)
Community Admins
Trade score 12 (100%)
Community Admins
In sfarsit o carte care ajuta Mill Deck-urile: Leyline of the Void. Aleluia!

Nici Leyline-ul de rosu nu-i rau deloc. Bye bye Kor Firewalker :D
Trade score 1 (100%)
Members
Sincer eu il prefer contra vengevine :P.

Astea ca astea, dar: reprint de nantuko shade, reprint de voltaic key. Setul meu preferat... nota 10 wizards, nota 10.
Trade score 6 (100%)
Members
Eu nu prea inteleg de ce au pus dark tutelage si nu phyrexia arena :)
Interesant ca au pus leyline-urile, imi aduce aminte gabi de deckul de samurai care l-am facut cu el :)))
Si in sfarsit o carte buna de negru, daca reprinteaza nantuko shade :)
Trade score 1 (100%)
Members
Ca poate arena era prea tare? :P Las, ii bun si asta, dark confidant, enchantment version... jucabil.

Si ce deck de samurai, ca tu mi-ai scos leyline-ul din deck :P
Trade score 6 (100%)
Members
Am jucat mult cu leyline in deck :))
zici ca e prea tare, da sunt o gramada de carti porcoase puse in setul asta...gen mana leak?! :))
Trade score 1 (100%)
Members
Ii mana leak, nu counterspell... exact cum si asta ii dark tutelage, nu phyrexian arena :P Carti ok, nu carti broken :P
Posts [ 121 to 150 of 196 ]
196 total results       First Previous Page 5 of 7 Next Last
You must login or register to post a new reply