251

(96 replies, posted in MTG Targu Mures)

La al doilea PRE se va lua in considerare ce a mai ramas si de acolo pornim, probabil ca vom lua random guildele sa evitam problemele si certurile. Dupa randomizare, cei care vor, inainte sa deschidem boosterele, se va face trade-uri.

PRE-ul numarul 2 va incepe cand incepe TOP4 (deci nu la TOP8).
La PRE 2 va fi doar TOP4.

252

(96 replies, posted in MTG Targu Mures)

Scriam intr-un post ca vor fi premii speciale pt cei ce platesc pina pe 10 septembrie cei 110 RON.

Oficial pot spune ca vor fi AMULETE 3D, cu sigla celor 5 ghilde (desi inca la Azorius inca mai avem probleme).
Fiecare om ce a ales, si daca va plati pina pe 10 septembrie, va primi gilda aleasa cu o amuleta.

Aceasta amuleta se va da doar la MURES! Nu este primit de la Wizzards!

253

(96 replies, posted in MTG Targu Mures)

Rarres wrote:

No ăsta da prize-pool!

Asta sa il luam un fel de LIKE pe Facebook?

254

(96 replies, posted in MTG Targu Mures)

In caz ca ne strangem 32 de jucatori (ceea ce este foarte probabil), prize pool-ul de 64 boostere se vor imparti astfel:
Locul 1: 24x Boostere RTR
Locul 2: 12 Boostere RTR
Locul 3: 5x Boostere RTR
Locul 4: 5x Boostere RTR
Locul 5: 3x Boostere RTR
Locul 6: 3x Boostere RTR
Locul 7: 2x Boostere RTR
Locul 8: 2x Boostere RTR
Locurile 9 - 16: 1x Booster RTR pentru fiecare.

255

(96 replies, posted in MTG Targu Mures)

Dupa cate stiu eu, mergem vreo 6 persoane.

Trimitem masina dupa voi :-))

Desi in majoritatea cazurilor sunt de acord cu tine, la partea cu draftul la rare e mai ciudat putin.

Tu gandesti din perspectiva unui jucator avanat, care sti cand apare un set nou cum sa citesti cartile, ce carti sa draftezi ca sa faci combouri in limited, sa castigi jocurile chiar si cu niste comune. Asta pot doar cei avansati si nici lor nu le iese always.

Totusi, incepatorii se bucura ca ajung la faza in care citesc diferenta intre un "you may" sau "target", daramite sa mai stie diverse combouri in noul set, meta game etc. Nici macar nu stiu multi pina la aprox 1 an, ce landuri sa joace in ce numar, cate carti se joaca in deck de limited ... Pentru ei e "rare draft" in majoritatea cazurilor si daca le pica o rara sau mitica care cred ca e OK pentru acel joc, vor face deck in jurul acelei carti.

Draftul asa cum vezi tu din punctul de vedere al unui avansat, va fi doar dupa 6 luni sau poate la unii dupa 1 an.  E parerea mea, of course ... :-)

258

(96 replies, posted in MTG Targu Mures)

O sa avem timp ...

259

(96 replies, posted in MTG Targu Mures)

Da, teoretic este posibil. La Mures o sa avem din fiecare guilda 10 bucati, asta insemnand ca primii 10 din fiecare gilda sunt pe lista. Istvan, refa postul in asa fel incat sa stim si ordinea inscrierilor, dar repet, teoretic vor fi guilde suficiente. Deci max 10 dintr-o guilda.

Din ce ghilda mai ramane, cine va dori dupa PRE-RELEASE, facem un al doilea PRE-RELEASE daca ne adunam 8, daca nu, in cursul saptamanii. O sa incerc sa mai sanctionez un al doilea PRE, daca nu va fi un regular-sealed, dar ca si PRE nr 2.

90% ca vin, numai daca nu intervine ceva.

Eu personal am ales Izzet inainte sa apara spoilerele. Motivul, control burn? si vreau sa joc in viitor Bolas si vreau carti de Bolas ... Si sa recunoastem, Goblin Electromancer si Charmurile arata super OK, desi nu stiam de ele cand am ales. :-)

My bad :-))))))

Izzet !!!!

Daca ajung, aleg Dimir ...

http://deckbox.org/communities/le_le_games/events/863 - Inscrieri aici.

Format: Mini Master (sau Pack Wars)
Taxa: 20 RON
Numar maxim de jucatori: 32
Locatie si ora: Le & Le Games str Artei nr 3, 11:00 AM

Mini Master e un mod de joc numai bun pentru a introduce noi jucatori in lumea Magicului. Este un format limited, rapid.

Fiecare jucator va primi 1 booster M13 si 15 basic lands (cate 3 din fiecare). Fara sa se uite la ce carti are in booster (exceptand token-ul) va amesteca land-urile cu cele 15 carti si va intra in turneu. Pentru fiecare win va primi inca un booster pe care il va putea adauga in deck-ul sau (limita de 40 de carti).

Poti castiga elemente exclusive pentru contul tau de Duels of the Planeswalkers, pe PC, Xbox sau PS3.
Fiecare participant va primi un flyer care contine un cod pentru Duels of the Planeswalkers, pentru PC, Xbox sau PS3.

Ffiecare jucator va pleca acasa cu boosterele castigate, puteti sa aduceti orice prieten/cunostiinta/ruda ca sa incerce Magic the Gathering.

PREMII:
Locul 1 - Duel Deck Venser vs Koth
Locul 2 - Duel Deck Knights vs Dragons
Locul 3 - 4 Duel Deck  Phyrexia vs. the Coalition

Plus carti FOIL, FULL ART ...

265

(5 replies, posted in Mtg Brasov)

Vom face acest draft, dar chiar cu riscul de rare draft. Oamenii vor carti pt ei, pt mine asta e important, nu neaparat cine castiga acel eveniment. Daca vor rare draft, asa sa fie, nu e saptamanal, sau nu o sa dauneze drafturilor cu 60 RON. Sunt 2 in plus fata de cate avem acuma, deci e OK.

266

(8 replies, posted in MTG Targu Mures)

Oricum decat nimic, e mai bine sa faca rare draft, desi si asa unii fac si la drafturi normale.
Evitarea o vom face prin cateva incentive care le am in cap, una ar fi o carte rara pe draft care il dau eu random la unul din participanti (doar daca a stat toate rundele)

267

(8 replies, posted in MTG Targu Mures)

Prizepool exista, carti FNM, etc din store, cartile mele proprii ca si premii, dar nu boostere. Aceste drafturi sunt special pt cardpool si sunt numai dupa ce am facut 2 drafturi.
De exemplu 1 rara cautata sau asa ceva ar putea fi un premiu special RANDOM printre toti jucatorii care stau pina la sfarsit.
Pina acuma faceam intre 2 release-uri 2 drafturi, deci e o imbunatatire, chiar cu acest risc de a pleca mai repede.
Eventual vom gasi o solutie ca sa penalizam (in a way) jucatorii care dau drop fara sa joace 2 runde.
Dar aici vom mai face brainstorming.

Dupa un mic brainstorming in comunitate, schimbam putin regulile de joc la drafturi.

- DRAFT RELEASE - 60 RON
- DRAFT dupa REL la aprox 2-3 saptamani - 60 RON
- orice DRAFT dupa cele de mai sus la 45 RON INSA fara pricepool de boostere, doar cardurile FNM si va fi lunar 1-2 pina la urmatorul PRERELEASE.

Asta inseamna ca  intre 2 seturi vor fi probabil 4 drafturi. 2 * 60 RON si 2 * 45 RON (sa ne facem cardpool pt comunitate, trade etc).

Feel free to comment!

269

(96 replies, posted in MTG Targu Mures)

Eu schimb in Batman :-))))) Se poa?

270

(96 replies, posted in MTG Targu Mures)

Nu dupa PROMO card ar trebui sa alegi ci dupa ce culori iti place sa joci, de ghilda crezi ca merita jucat. Cartile vor fi oricum echilibrate ... parerea mea, dar aveti timp pina pe 10 septembrie.

271

(96 replies, posted in MTG Targu Mures)

Izzet sa fie ...

Attikusz, pina pe 10 septembrie trebuie ales, ca altfel eu nu o sa stiu ce sa comand (sau asa stiu pe moment)

Beep me online si am eu ceva carti. De fapt am avut destul de multe dar era sa ma las si am vandut, dar mai am din seturile din standard destul de multe.

273

(19 replies, posted in Administrativ)

Avem un grup nou aici http://www.facebook.com/groups/28774346 … j_approved care sunt din CJ. Poate ar trebui sa le faceti o vizita cu MTG. (sunt jucatori mai vechi de Warhammer dupa cate stiu). Poate si de acolo 2-3 oameni puteti coopta.

274

(2 replies, posted in MTG Targu Mures)

Stimati colegi din comunitate.

Am crescut! Si se pare ca mai crestem. Avem jucatori noi, ale caror card pool este foarte limitat. INSA vor sa participe la FNM si ei si asta e un lucru mai mult decat laudabil.
Am ajuns sa fim saptamani la rand 14 persoane la FNM, si probabil ca vom creste la 18-20 pina in septembrie.

PROBLEMA: Card pool-ul meu (si probabil si a lui Trombitas, W Szabo Peter) este limitat. Nu pot sa ajut pe toti cu carti de top la numarul pe care il cereti.
Din acest motiv o sa introduc (din punctul meu de vedere) niste reguli pentru imprumut!

- voi da carti la toti cei care cer, DAR numai cei care imi trimit pe mail (lehel@lelegames.ro) pina joi seara. Nu mai cereti carti vinerea inainte de FNM, ca nu am timp sa caut prin carti pentru toti, am si alte lucruri de facut, iar permitand sa tot umblati prin carti, ma trezesc (ca si acum vineri) ca nu mai am carti common si uncommon ca Think Twice, Vapor Snag, Go for the Throat etc. E vina mea ca am permis asta, dar de acuma incolo nu se poate umbla la cartile mele, decat daca cereti inainte.

- voi da carti limitat la numar. Astfel pentru un FNM, incepatorii au prioritate! Incepatorii vor primii carti 10 bucati/FNM cu lista prescrisa (sau le sugerez eu cateva carti daca ei nu stiu ce vor), iar cei avansati vor primi MAXIM 5 carti/FNM. Astfel vom elimina problema ca cei care cer mai repede vor lua toate cartile bune, iar ceilalti raman fara carti, iar deckurile nu mai sunt balansate. Daca aveti cartile voastre, puteti veni cu deckuri de 300-500USD, dar daca nu aveti, cereti imprumut, nu e corect ca la unul sa ii fac cu ajutorul meu un deck de lista, competitiv, iar ceialti sa aiba un deck de 100USD de ex. Normal ca nu au sanse la fel de mari si se vor lasa in timp de magic si nu e in favoarea noastra. Trebuie sa ii ajutam la fel pe toti, ba mai mult, incepatorii vor avea prioritate. Noi cei mai avansati deja trebuie sa avem card pool mai mare.

Multumesc ca m-ati ascultat.
Lehel

275

(14 replies, posted in Taverna)

Eu am user LeLeGames :-)

Testat putin interfata si mie m-i se pare mult mai buna decat cel vechi. O sa revin cu un test mai amanuntit.