26

(341 replies, posted in Noutăți)

Doar ca e nasol sa consumi removal pt un 1 drop.

Bravo Domnule! Foarte bine spus!

28

(96 replies, posted in MTG Targu Mures)

Ma bag si la al doilea pre cu Golgari. Sper sa fie destul timp pentru 2 event-uri intr-o zi avand in vedere ca primul va avea multi participanti.

29

(341 replies, posted in Noutăți)

Unleash + Exalted cred ca o sa fie super tare!

30

(32 replies, posted in Evenimente)

Intr-adevar super ideea cu team sealed. Sunt sigur ca o sa va distrati la eveniment si e o modalitate foarte buna de a explica concret celor mai noi cum se construiste un deck, mana curve, etc. Si nu stiu daca mi-a scapat mie, dar in articol nu am vazut care ar fi numarul de jucatori/echipe minim cu care se poate organiza un event de genul acesta? De asemenea se poate sanctiona? Sau e format casual?

Nu cred ca e din cauza spoilerelor. Daca te uiti pe Planeswalkers Points o sa vezi ca si acolo cei mai multi au optat pentru Izzet si Azorius. Poate o sa se schimbe ordinea, dar sigur va ramane tot o guilda cu albastru in top smile)

PS: Or fi multi "Control Freaks" in lumea asta MtG lol

32

(6 replies, posted in Mtg Brasov)

Poti sa o inrosesti si pe ultima, cu toate ca e usor de realizat. Am vorbit chiar azi cu Vlad si am convenit ca pana la sfarsitul lui septembrie sa avem toate cerintele rezolvate pentru a putea deveni Core si sa putem organiza si noi FNM si Pre-Release (ca Launch Party am inteles ca nu o sa mai existe sub titulatura aceasta).
La evenimentul de sambata Vlad nu o sa fie dar la urmatorul cred ca ne vom intalni si cu el si o sa putem centraliza ce avem pana acum si sa stabilim un plan de actiune concret. Din cate am inteles la Wizards se vad cu delay evenimentele pe care le organizam asa ca daca totul merge bine o sa putem fi Core cu acte in regula pana la sfarsitul anului.

33

(96 replies, posted in MTG Targu Mures)

M-am razgandit: Vreau Izzet !

34

(5 replies, posted in Mtg Brasov)

Salutare tuturor!

Cei de la Tg. Mures au avut urmatoarea initiativa : vor sa organizeze drafturi mai ieftine, adica 45 RON taxa de participare si sa fie fara premii. Adica nu primesti boostere la final dar se pun toate rarele draftate pe masa si fiecare isi alege pe rand cate o carte de la primul la ultimul clasat si apoi de la ultimul la primul ( in sistem potcoava ). Ce parere aveti? Credeti ca am putea face draft in fiecare saptamana in felul acesta?

Cu stima,

Sorin

35

(535 replies, posted in Taverna)

Rarres wrote:

Totodată, este hiper-relaxat când pierde, indiferent de situație.

Foarte adevarat! Iata si dovada smile)

http://www.channelfireball.com/articles … 3-draft-4/

Anyways, pentru mine Channel LSV a inlocuit Seinfeld, Friends sau whatever serial era in reluare seara la TV la 21:00 smile

36

(2 replies, posted in Mtg Brasov)

Salutare tuturor!

Dupa cum vedeti comunitatea MTG Brasov are acum si forum! Avand in vedere ca anul trecut pe vremea asta eu vedeam primele carti de MtG din viata mea, consider ca ne-am descurcat destul de bine smile . Sunt bucuros ca am ajuns pana aici si sper ca mica noastra comunitate sa primeasca cat mai curand noi membri si sa ajungem sa organizam saptamanal cate un eveniment sanctionat

Acest forum este destinat in principal  pentru a comunica, organiza si discuta despre orice are legatura cu MtG-ul si sper sa il folositi cu placere. Ramane si grupul de pe facebook o varianta foarte buna de comunicare bineinteles.

Va urez tuturor bun venit pe forum si la cat mai multe evenimente!

Cu stima,

Sorin

37

(96 replies, posted in MTG Targu Mures)

Vin si eu la pre-release. Nu stiu inca pentru ce guild optez.

38

(14 replies, posted in Evenimente)

Unde draftezi online?

Sorin nu-mai-stiu-numele-de-familie = Sorin Solomon

Mi-a placut si mie jocul cu tine Rares si imi pare bine ca te-am cunoscut. Sper sa ne intalnim cat mai curand.

40

(9 replies, posted in MTG Targu Mures)

Unde vad daca sunt inscris?

41

(6 replies, posted in MTG Targu Mures)

Eu as veni, dar faceti ceva cu ora de incepere ca 12 mi se pare prea tarziu mai ales daca suntem multi jucatori si o sa fie multe runde. Un 10-11 mi se pare mai ok ca sa putem ajunge si noi in timp util acasa ( cei care suntem din "provincie").

42

(4 replies, posted in MTG Targu Mures)

Felicitari!!!
Hai ROMANIA!