101

(3 replies, posted in Evenimente)

Heh, nu'i nimic... Data viitoare poate :-)

102

(3 replies, posted in Evenimente)

Având în vedere interesul scăzut pentru evenimentul ăsta, îl voi șterge sad

103

(3 replies, posted in Evenimente)

Salut, o să fiu în Cluj pentru câteva zile și mă gândeam că ar fi fain să dăm un EDH vineri. Dacă e lume interesata, vă rog confirmați aici: http://deckbox.org/communities/gameflux/events/477

104

(10 replies, posted in Evenimente)

Zgarbas, siteu ăsta e super magnificent și-ți citește gândurile! Dacă vrei o carte anume și vrei să o împrumuți de la cineva și te interesează cine o are în inventory poți merge pe pagina cărții respective, mergi în josul paginii la Users having this card și selectezi 'in inventory'. Vei vedea apoi ceva de genul ăsta: http://deckbox.org/mtg/Spark%20Elementa … ;t=i#users rezultatele ar trebui să fie ordonate în funcție de proximitatea ta de persoana respectivă, adică jucătorii din Cluj ar trebui să fie primii wink

105

(70 replies, posted in Administrativ)

Gyula, au fost 3 evenimente incluse în ultimul update al clasamentului:

eventul din 25 iunie unde:
    TU - nu ai participat
    GABI - nu a participat
    IOANA - a primit 7 puncte

release unde:
    TU - ai primit 11 puncte
    GABI - a primit 17 puncte
    IOANA - a primit 1 punct

release side event unde:
    TU - ai primit 12 puncte
    GABI - a primit 7 puncte
    IOANA - nu a participat

Dacă și cu aceste informații crezi că ceva nu e bine let me know și voi reface ultimele calcule smile

106

(70 replies, posted in Administrativ)

Wow, foarte tare se supără lumea când greșesc ceva, dar după ce corectez nu primesc nici un 'ok, e bine acuma', poate chiar și un 'mersi'...

107

(70 replies, posted in Administrativ)

Am corectat, ar trebui să fie ok acum.

108

(70 replies, posted in Administrativ)

Încă o chestie, pentru super TNMul din 14 iulie, voi acorda doar 2 puncte primului loc și 1 punct locului 2 datorită prezenței scăzute de 6 oameni neutral

109

(70 replies, posted in Administrativ)

Indeed, ceva nu e koser. Will take care :-)

110

(70 replies, posted in Administrativ)

Rejoice, the standing is here: http://gameflux.ro/?page_id=888

111

(70 replies, posted in Administrativ)

Pre-releaseul de sâmbătă e sus: http://gameflux.ro/?page_id=888, dar lipsește un eveniment din 25 iunie pe care îl voi introduce în clasament după ce primesc rezultatele.

112

(408 replies, posted in Noutăți)

missao wrote:

Ah pai as da lejer un Doom Blade ca sa termin tura cuiva big_smile Daca tot se vorbea de 2 for 1, 1 carte pentru huge tempo loss is a freakin' good deal.

Eu nu cam vad vreo situatie in care cineva ar juca cartea aia... am I missing something?

Cred că se poate folosi ca un panic button din câte înțeleg eu. Cheia e ce scrie în paranteză (exile all spells și nuș ce de pe stack). Adică dacă în timpul turei mele tu-mi dai ceva mârșavenie instantă (Evacuation), aia se pune pe stack, eu activez Sundialu sau cum îi spune, Sundialu se rezolvă primul, ce mai este pe stack dispare, cărțile mele rămân tot pe masă, ți-am dat un fel de counter la Evacuate cu prețul de a-mi termina tura.

Dar oricum mi se pare o carte foarte situațională care nu prea a fost gândită pentru standard, ci mai mult pentru formate care includ mai multe ediții.

113

(70 replies, posted in Administrativ)

No bun, am reușit să fac în sfârșit update la clasament cu toate evenimentele din luna mai: http://gameflux.ro/?page_id=888. Pentru simplitate și claritate, am zis că o să aplic noua metodă începând cu 1 Iunie, deci următoarele evenimente de azi încolo se vor supune noii reguli de calcul. O zi a copilului faină vă doresc!

Thank you for the bug report. I will have a look and I will fix it as soon as possible smile

115

(67 replies, posted in Taverna)

singerete wrote:

Cand o sa apara asa carti in comunitate, atunci putem sa ne gandim, dar pana atunci eu zic sa ne rezumam la ce avem.

Desi Obliterate am vazut la Viki, iar Lifeforce la Laura (Bulinutza).

Obliterate nu-i asa rau. Curata masa tuturor, nu doar oponentilor. Treaba ta daca poti sa-ti revi mai repede ca ceilalti.

CE? eu nu joc Lifeforce!
Oricum, mă bucur că v-ați hotărât în sfârșit să banați Ulamog, paleta mare. Eu am zis de multe ori că mă ridic de la masă dacă vine cineva cu el.

116

(70 replies, posted in Administrativ)

Ok, să îmi spuneți atunci începând de la ce eveniment să calculez cu noul sistem. Momentan ultimul eveniment pe care l-am primit și trebuie să îl procesez e cel din 22 mai (sau 21 mai) din Club Origine

117

(70 replies, posted in Administrativ)

Dacă tot e să se facă modificări la modul în care sunt date puncte în clasamentul nostru intern, aș avea și eu o propunere. Ideea de a da mai multe puncte la un turneu cu mai multe persoane e bună pentru că la urma urmei ai de bătut mai mulți oameni, trebuie decku să fie tunat pentru mai mulți oponenți și așa mai departe. Sugestia mea este însă nu creșterea numărului de puncte care se dau pentru participare, ci creșterea numărului de puncte care se dau câștigătorilor, și creșterea numărului de persoane care sunt considerate câștigătoare. De exemplu:

Eveniment cu <10 participanți:
locul 1: 3 puncte
locul 2: 2 puncte
locul 3: 1 punct
participare: 1 punct   (așa cum este acum)

Eveniment cu 10 - 15 participanți:
locul 1: 4 puncte
locul 2: 3 puncte
locul 3: 2 puncte
locul 4: 1 punct
participare: 1 punct

Eveniment cu 16+ participanți:
locul 1: 6 puncte
locul 2: 5 puncte
locul 3: 4 puncte
locul 4: 3 puncte
locul 5: 2 puncte
locul 6: 1 punct
participare: 1 punct

Acest sistem ar felicita oamenii care au reușit să izbândească în condiții mai grele (e mult mai greu să câștigi la un eveniment cu 20 de oameni decât la unul cu 10)

118

(70 replies, posted in Administrativ)

Clasamentul până la pre-release inclusiv e sus: http://gameflux.ro/?page_id=888

119

(70 replies, posted in Administrativ)

Am făcut update și cu ultimele evenimente, inclusiv cel din 16 aprilie smile

First of all, thank you very much for your feedback.

As far as the request for .xls export is concerned, you might want to have a look at the other forum posts regarding this issue, like this one: http://deckbox.org/forum/viewtopic.php?id=316 . Excel export is definitely on the list as top priority because it is a very often requested feature, so fingers crossed! big_smile

As for a tournament legal print of the decklist, could you give us a bit more details as to what exactly makes a decklist tournament legal? We intended, of course, the decklist print to be useful for players to hand out at events, so your feedback would be very much appreciated.

121

(70 replies, posted in Administrativ)

Executat! Scuze de întârziere smile http://gameflux.ro/?page_id=888

122

(12 replies, posted in Trading Post)

I am also willing to trade worldwide via mail, but it may be that from all the thousands of users you chose the ones that are not active anymore. If I think about it, it would make sense that when you see another user's account page, we should show you their last activity so you see if indeed they are still active on the website. Have you checked that the users you initiated a trade with have 'Worldwide' set to their trading possibilities?

123

(82 replies, posted in Taverna)

Zgarbas wrote:

60$ fara alte limite e approved. oricum oamenii nu o sa prea bage carti uber scumpe cu limita asta.

Eu tocmai am aflat că nici măcar un singur Jace, the Mind Sculptor nu încape în suma asta... Sunt foarte în urmă cu prețurile din magic..

124

(70 replies, posted in Administrativ)

Am primit reclamații din partea celuilalt Ionuț B. care a apărut în clasament și părea ok apelativul Pletosu'... asta în caz că celălalt Ionuț nu e pletos și el că nu-l știu big_smile

125

(82 replies, posted in Taverna)

Ce pot să zic tot din experiență e că și Pauperul ăsta și Budget deck buildingu devin boring după o vreme. Adică pe mine personal Pauperul începuse să mă enerveze pentru că mi se părea că nu mai am ce experimenta până nu apare o ediție nouă. Eu zic să nu vă lăsați de Standard, ci doar să jucați Standard fără a suferi pentru că nu aveți titani sau Jace. Încercați să vă faceți deckuri de Standard din cărțile pe care le aveți (idei originale sau luați o idee de pe internet și scoateți cărțile pe care ne le aveți și le înlocuiți cu altceva). Eu sunt de părere că în proporție de 40% contează deckul și restul de skill și noroc. Eu personal și când luam un net atestat de pe net mi-o luam pentru că nu eram în stare să îl joc. Sau venea Dan cu ceva aberație de a lui și ne bătea pe toți pentru că el e pur și simplu un jucător bun. So, nu cărțile fac meciu, ci jucătorul ;-)