Type: Deck Idea
Format (legal 👍) modModern
Approx. Value:
$17.04

0 Likes 11 Comments
Avg. CMC 2.46
Card Color Breakdown
Card Type Breakdown

Please consider subscribing to a Deckbox Premium Account, which provides many useful collecting, trading and deckbuilding features and removes ads! View More Details
Remove ads
Main Deck - 60 cards, 27 distinct
Columns
Name  Edition $ Type Cost
Rarity Color
Creature (20)
1 Ajani's Sunstriker
$0.10 Creature - Cat Cleric
1 Attended Knight
$0.06 Creature - Human Knight
1 Bloodhunter Bat
$0.02 Creature - Bat
1 Bloodrage Vampire
$0.05 Creature - Vampire
1 Bloodthrone Vampire
$0.18 Creature - Vampire
1 Duty-Bound Dead
$0.11 Creature - Skeleton
3 Guardians of Akrasa
$0.08 Creature - Human Soldier
2 Kemba's Skyguard
$0.08 Creature - Cat Knight
1 Liliana's Shade
$0.13 Creature - Shade
1 Perilous Myr
$0.06 Artifact Creature - Phyrexian Myr
2 Servant of Nefarox
$0.08 Creature - Human Cleric
1 Sunspear Shikari
$0.03 Creature - Cat Soldier
4 Tormented Soul
$0.13 Creature - Spirit
Instant (7)
1 Angel's Mercy
$0.07 Instant
2 Divine Verdict
$0.03 Instant
2 Doom Blade
$0.20 Instant
1 Sorin's Thirst
$0.08 Instant
1 Vile Rebirth
$0.08 Instant
Sorcery (4)
2 Duress
$0.04 Sorcery
1 Essence Drain
$0.03 Sorcery
1 Mind Rot
$0.05 Sorcery
Artifact (1)
1 Accorder's Shield
$0.17 Artifact - Equipment
Enchantment (4)
3 Dark Favor
$0.01 Enchantment - Aura
1 Pacifism
$0.04 Enchantment - Aura
Land (24)
2 Evolving Wilds
$0.16 Land
9 Plains
$0.09 Basic Land - Plains
13 Swamp
$1.00 Basic Land - Swamp
Sideboard - 0 cards, 0 distinct
No cards here. :(

Comments
Log in to comment
  • Burzo Ionut (29-Aug-2012 06:19)

    De ce is swampurile dolar bucata? Is this some kind of bad joke?:))))))))))))

     
    • Rareş Dădârlat (29-Aug-2012 07:17)

      Toate basic land-urile au preț mărit din cauza unui shop sau unui bug care a pus un preț maxim de aproximativ 120$ per land.

       
  • Silviu (Edited 28-Aug-2012 17:21)

    probabil o sa sun ca un douchebag cand iti zic asta, dar cand am vazut numele deckului puteam sa jur ca o sa vad angel's mercy sau angel's feather....cartile astea nu sunt bune..deloc...eventual angel's mercy in sideboard...

     
  • Rareş Dădârlat (28-Aug-2012 16:37)

    7 Tormented Soul și 5 Dark Favor nu au ce căuta într-un deck de Constructed. Limita este de 4 bucăți fiecare carte, excepție basic lands.


    Dacă era draft și făceai rost de 20 Tormented Soul atunci da, acolo poți juca câți ai și câți vrei. În constructed însă, limita e 4 buc.

     
    • Toni Boar (28-Aug-2012 16:42)

      iooooooooi... NU stiam, asta imi da peste cap planurile. O sa ma uit din nou peste carti sa vad patru carti de inlocuit. Mersi ca mi-ai zis.

       
      • Toni Boar (28-Aug-2012 16:49)

        acum e bine? M-am pastrat pe enchantment si unblockable. Daca mai ai "critici", sa imi zici ca am toate cartile in inventory.

         
        • Rareş Dădârlat (28-Aug-2012 17:47)

          Măi, acum e legal deck-ul și îmi place că îți ții curba de mana jos și ai destul de mult removal. Încearcă să-l faci mai ”streamline”, adică mai eficient. Văd că ai destul de multe chestii prin inventar care ar putea fi foarte bune în deck. Ideea să bagi creaturi eficiente x 4.


          Ai putea lejer scoate așa: Crippling Blight, Accorder's Shield, Essence Drain, Mind Rot, Angel's Mercy, Sunspear Shikari, Gold Myr, Duskhunter Bat. Faci loc la mai mult removal pe negru (vezi dacă poți face rost de Doom Blade, Victim of Night, Grasp of Darkness) și la creaturi mult mai bune pt acest deck (și pe care le și ai în inventar) gen Ajani's Sunstriker, Attenden Knight, Guardians of Akrasa, Griffin Protector+Captain's Call.

           
          • Toni Boar (28-Aug-2012 18:12)

            Hmmm... Sa o luam pe rand: Crippling Blight l-am pus pentru ca face creaturile adversarului sa nu mai poata bloca. Accorder's shield l-am pus pentru Sunspear Shikari, care cu tot cu lifelink-ul m-a cam ajutat. Essence drain iara din cauza castigarii vietii si a unui mic avantaj. La mind rot nu prea tin. Angel's Mercy mi-a salvat viata de mai multe ori. Gold Myr ma ajuta numai la inceput ca mana. La Duskhunter Bat renunt fara probleme.

               Singura problema este ca toate schimbarile facute la asta trebuie facute si la celalalt white-black. Mie imi trebuie indrumari anume asupra cartilor, altfel nu imi vine usor sa imi schimb orice din deck. Daca iti poti lua putin din timpul tau sa imi dai intructiuni exacte cara sa il schimb si pentru care ca sa raman pe influenta black si low cost. Mersi de acuma.

             
            • Rareş Dădârlat (29-Aug-2012 07:12)

              Am făcut o variantă a deck-ului tău la mine pe profil. O poți vedea aici . Nu este o variantă imbatabilă, dar e mai bună decât ce ai tu momentan și am încercat să folosesc cărți pe care le ai deja (unele trebuie să le ceri, dar nu sunt problematice).


              Toate argumentele aduse de tine sunt complet valide și înțeleg că ai anumite afinități pentru cărțile care, în diferite situații, te-au salvat. Problema este în felul următor: n-ai mai jucat până acum într-un mediu competitiv și o să vezi că pur și simplu deck-ul tău n-o să fie de prea multe ori în situații prea bune. Oamenii o să vină cu mult removal la purtător și o să vezi că e greu să faci față.


              Pe rând: Crippling Blight este FOARTE slab în constructed. Compară-l cu un amărât de Pacifism și vei vedea de ce. Accorder's Shield are aplicații foarte limitate și costă mult equip-ul. Sunspear Shikari e bun doar dacă e echipat și cu doar 2 echipamente în deck n-o să-l vezi prea des cu lifelink/1st strike. Essence Drain e 5 mana (!!!) sorcery speed care nici măcar nu garantează că îți omoară creatura aia. Angel's Mercy e o carte slabă și gata.


              De ce trebuie să schimbi alte deck-uri dacă îl schimbi pe ăsta? Îl faci, îl joci, după aceea îl dezasamblezi și gata.


              Îndrumări anume pentru cărți nu prea pot să-ți dau aici, pot să îți recomand doar să citești acest tutoria:(postarea cu numărul 11) și să încerci să te adaptezi în consecință. Dacă vrei și poți, desigur. Indiferent, o să vezi că jocul organizat diferă mult față de ce ai jucat până acum (adică diferă în bine, nu în rău) și o să privești lucrurile cu alți ochi după încheierea turneului de joi seara.

               
              • Toni Boar (29-Aug-2012 09:34)

                Fain deck. As juca cu el daca as avea si cartile lipsa. Acum un mesaj de la "butubutu":

                   -sall mi-am facut acum cont pe deckbox si as vrea daca se poate sa vin si eu la event. v-as ruga sa aduceti ceva deck-uri de beginner si cv deck-uri de vanzare ca m-ar interesa (daca puteti sa-mi spuneti un pret rezonabil) Ms mult...

                 
                • Rareş Dădârlat (Edited 29-Aug-2012 11:46)

                  Toni, nu trebuie să te cramponezi că n-ai cărțile. Fă-ți deck-ul cum vrei tu și apucă-te de făcut rost de cărți. De aia este acest forum, de aia există trade-urile, de aia există cutia milei. Sigur, unele cărți nu le vei putea procura de data asta până joi, dar poate până sâmbătă le poți găsi și cu siguranță până data viitoare faci rost de ele și vei avea un deck solid.


                  Și, dacă e până acolo și vorbim concret, în deck-ul pe care l-am copiat de la tine și l-am ”îmbunătățit” am băgat doar niște Guardians of Akrasa (ai 5 buc în inventar), încă un Ajani's Sunstriker (ai 4 bucăți în inventar), 2 Doom Blade (ăsta chiar îl găsești pe toate gardurile), 2 Grasp of Darkness (pe ăsta-l găsești oleacă mai greu, dar deloc imposibil) și 1 Pacifism (din nou, super-easy). Deci... Unde e problema, mai exact?


                  LE: roagă-l pe colegul tău să-mi scrie un mail și-l îndrum eu mai departe. Dacă nu poate, atunci spune-i că îi aduc un deck pentru începători dar nu va putea juca cu acel deck joi. Altă variantă pentru el momentan nu am, pentru că noi intro-packs aducem doar pe comandă. Dacă dorește, totuși, un deck de pauper pe care să-l joace, să încerce să-mi scrie un mail.