Type: Deck Idea
Format (legal 👍) modModern
Approx. Value:
$12.10

0 Likes 3 Comments
Avg. CMC 3.57
Card Color Breakdown
Card Type Breakdown

Please consider subscribing to a Deckbox Premium Account, which provides many useful collecting, trading and deckbuilding features and removes ads! View More Details
Remove ads
Main Deck - 40 cards, 23 distinct
Columns
Name  Edition $ Type Cost
Rarity Color
Creature (13)
2 Bellows Lizard
$0.02 Creature - Lizard
1 Daggerdrome Imp
$0.04 Creature - Imp
1 Dark Revenant
$0.08 Creature - Spirit
1 Desecration Demon
$0.69 Creature - Demon
1 Minotaur Aggressor
$0.05 Creature - Minotaur Berserker
1 Ogre Jailbreaker
$0.04 Creature - Ogre Rogue
1 Rakdos Ragemutt
$0.14 Creature - Elemental Dog
2 Rakdos Ringleader
$0.10 Creature - Skeleton Warrior
1 Rakdos Shred-Freak
$0.11 Creature - Human Berserker
1 Spawn of Rix Maadi
$0.03 Creature - Horror
1 Terrus Wurm
$0.06 Creature - Zombie Wurm
Instant (4)
1 Annihilating Fire
$0.05 Instant
1 Dynacharge
$0.05 Instant
1 Electrickery
$0.92 Instant
1 Launch Party
$0.04 Instant
Sorcery (4)
1 Destroy the Evidence
$0.05 Sorcery
1 Slaughter Games
$0.22 Sorcery
2 Traitorous Instinct
$0.03 Sorcery
Enchantment (3)
1 Deviant Glee
$0.04 Enchantment - Aura
1 Pursuit of Flight
$0.06 Enchantment - Aura
1 Stab Wound
$0.25 Enchantment - Aura
Land (16)
8 Mountain
$0.11 Basic Land - Mountain
8 Swamp
$1.00 Basic Land - Swamp
Sideboard - 0 cards, 0 distinct
No cards here. :(

Notes
 
l-am pierdut pe demon dar dupa aia l-am prins din nou. deck-ul asta ii puternic atata timp cat ai cel putin 2 swamp si 2 mountain pe teren. altfel stai si mori incet.
Comments
Log in to comment
  • Rareş Dădârlat (07-Oct-2012 13:51)

    Băi Toni, permite-mi să te contrazic: ai o curbă de mana MULT prea sus ca să te poți descurca cu 4 landuri pe masă: 7 cărți de cost mai mare sau egal cu 5. Procentaj: 17,5% din deck. That is a lot! 16 landuri joci doar dacă ai maxim 4 chestii pe la 4-5 mana.


    Totodată, lasă-i pe alții să aleagă și să folosească cărți precum: Bellows Lizard, Rakdos Ringleader (e incredibil cât de proastă e cartea asta), Slaughter Games și Destroy the Evidence. Alea sunt cărți cam proaste în orice fel de deck și aprox în orice fel de circumstanțe. Nu zic că nu pot fi folosite, doar că îți trebuie serious deckbuilding and drafting skills ca să le aduci la statutul de jucabile mainboard.


    Totodată, dacă joci Rakdos, atunci cărți precum Terrus Wurm și Minotaur Aggressor sunt MUUUUUUUUUUUUULT prea scumpe. Da, minotaurul poate fi băgat ca și finisher, dar restul cărților din deck trebuie să fie beton și cu cost mic ca să poți da loviturile de grație cu monstrul de 7 (!!!) mana.


    Data viitoare să fii mai atent cu pick-urile tale și cu raționalizarea cărților și sunt sigur că te vei descurca mai bine.

     
    • Toni Boar (07-Oct-2012 18:47)

      ok. unul dintre moticele pentru care am ales slaughter games este pentru ca am auzit ca unii au carti ca lumea (Vraska) si m-a ajutat foarte mult in game pentru ca avea unul in deck 2-3 traitorous instinct si am avut nevoie sa le anihilez ca sa il pot rupe cu demon-ul. cam atat.

       
      • Rareş Dădârlat (Edited 07-Oct-2012 19:24)

        Motivul ăsta cu ”am auzit că unii au cărți ca lumea” este nul. De cele mai multe ori (dar covârșitor mai multe) vei sta cu cartea în mână și nu vei știi pe ce s-o dai în primul meci. În cel mai bun caz, Slaughter Games este carte de side-board pe care o aduci în main dacă vezi la adversar o creatură/PW cu care nu poți interacționa altfel. Și chiar și așa poate să fie complet inutilă pentru că dacă nu-ți vine în mână la timp devine o carte moartă. Încetează să mai supra-evaluezi cărți ca asta pentru că îți ocupă un loc în deck și este o carte CIRCUMSTANȚIALĂ at best (și asta o zic tuturor începătorilor). Știu că ți se pare bună, dar nu e. Deloc. Compară Slaughter Games ăsta cu un ”amărât” de Stab Wound sau alte comune mult mai bune precum Annihilating Fire. Mie mi-a căștigat DE UNA SINGURĂ un meci cu Gyula acel Stab Wound. Cred că l-a rezolvat de vreo 10-12 viață pe om. La draft trebuie mers pe strategii simple, mai ales când ești începător. Creaturi eficiente+removal=best combination.