Lajos a jucat rosu, iar eu verde, deci au fost 4 deck-uri care aveau rosu si/sau verde. Faza cu draftul si bye-urile a fost o greseala de-a programului, nu a celor care au plecat, si sincer sper sa nu se repete la urmatorul PotY. Eu una daca as fi stiut ca o sa ramaneti in numar impar as mai fi stat, dar cand am plecat eu era numai bine ca pleca si Mihai si nimeni nu lua bye.

PS: Ionut, lasa-te cu amenintarile de LoL ca si-asa acuma te-ai dat pe DotA tongue

Nope, cand ziceam de Rock ma refeream la meta general, nu local.

Oh nu stiam ca avem un admirator secret care spioneaza din umbra si stie ce joaca lumea din Cj big_smile

3

(1,473 replies, posted in GameFlux)

Uhm... asa pe ultima suta de metri, are cineva 2 Gut Shot pentru maine? tongue

Nu exista "la noi" in meta, adica tu, din ce oras esti, nu ai cum sa stii ce meta se joaca aici la Cj sau la Mures (I don't mean that in any bad way big_smile), lumea joaca ce vrea/ce si-a facut acasa, nu toata lumea sta dupa Solar Flare si Kessig. Tier1 si altce concepte de genul nu se aplica mereu.

Faza cu infect nu este deck nu-mi dau seama exact ce vrea sa fie, ceva de genul "manelele nu is muzica"? tongue La noi de exemplu infectul se tine bine si ajunge in top 3, fix acolo langa solar sau kessing sau whatever.

Si s-a incercat Rock, nu IN scars, de la scars incoace. Daca ar fi viabil, ar exista (banuiesc). In fine, parerea mea e ca orice rogue ai incerca daca nu ti-o iei din stanga, ti-o iei din dreapta, ca is prea multe arhetipuri. Asta raportat doar la ce se joaca la noi.

Nu mi se pare ca midrange-ul pe care il poti face acum ajunge vreodata la midrange. GB Rock se tot incearca de la Scars incoace si din pacate o tot da in bara. In loc de GB Rock e Pod-ul si si ala a fost scos din topuri. Oricum, eu ma refeream in principal la evenimente la Cluj/Mures, unde previziunea ta nu e la fel de accurate. Si 1-5-ul ala mi se parea prea variat ca sa poti sa lovesti punctul moale la FIECARE.

PS: ai uitat infect tongue ala e cel mai rogue-ish de fapt.

Mie mi se pare prea variat meta-ul pentru un rogue. In special la un event de genul Mures, Cluj, nu ai de unde estima meta-ul corect decat daca cunosti persoanele respective si stii ca ala joaca mereu control, ala aggro. Si un rogue deck fara sa cunosti meta-ul perfect e cam greu. I mean sure, you can make one, dar nu o sa te duca departe. Ideea la rogue decks e ca lumea vine pregatita contra unui anumit tip de deck-uri si nu au nimic contra ta si ii lovesti in moalele capului. Acum avem si control si aggro, what you gonna aim for, mid-range? Nu cam e viabil in standardul actual.

Eu mereu fac chestia aia, sa verific daca mi-s landurile asezate okay in mare, in special daca am un color screw. Si de multe ori imi descopar 5 din cele 6 landuri de o culoare grupate impreuna. God knows how, eu am facut shuffle ca lumea inainte sa incep meciul. Acuma, daca acceptam ideea ca lumea nu incearca sa triseze, cum zicea Scorpse, mi se pare normal ca eu sa fac shuffle la land-urile alea. Si tocmai ca sa nu tragi de timp prea mult si sa faci pile shuffle, sa le ei si sa le pui random prin deck si apoi mai shuffle-uesti un pic mi se pare cel mai eficient. Acuma sa fim seriosi, nu o sa stiu unde mi-am pus un Plains cand l-am bagat pe la mijlocul deckului si apoi am facut shuffle.

Faza cu iti sare o carte de'a oponentului cand ii faci shuffle la deck si primesti avertizare, desi e unfortunate, e de inteles. Sa consideri cheating ca cineva isi aranjeaza landuri mi se pare prea mult totusi.

8

(14 replies, posted in Taverna)

Infamous e fun si yadayada, dar nu mi se pare one of the great ones. Infamous, Prototype, same shit.

9

(25 replies, posted in Taverna)

*ahem* anti-recomand pcmadd. just saying, am vazut calculator luat de la ei care s-a stricat din acelasi motiv pentru care a ajuns sa fie refurbished. you don't wanna go there.

Dota 2. Dota 2 ii strategie. Heroes VI. Skyrim. Deus Ex. (jocuri care is sigura ca nu ii merg pe calculatorul vechi atata timp care are probleme la LoL tongue) Si in plus, tot ce a zis omul ca il intereseaza in materie de jocuri sucks on console and rocks on PC. Good luck trying to snipe somebody with a controller.

Cat despre xbox vs PS, jocurile de pe PS is pur si simplu mai bune pe PS si exclusiv PS.

10

(25 replies, posted in Taverna)

Sunt multe jocuri care nu merita pe consola. Is piete total diferite si ideal ar fi sa le ai pe ambele, dar eu una daca ar trebui sa aleg intre consola si PC as alege PC. Cel mai important e pentru ce il vrei. Daca vrei sa joci Heroes in retea, un mic exemplu, poti sa zici pa pa la consola tongue

11

(25 replies, posted in Taverna)

Cel mai bine cred ca te pot ajuta tipii de pe xtreme pc, se pricep la din'astea. Scrii acolo pe forum si iti dau sfaturi si is un pic mai in treaba decat poate ce o sa primesti aici tongue

12

(31 replies, posted in GameFlux)

Ideea asta cu notatul comenzilor e stupida. Nu e deloc practica si e o durere de cap. Ne ducem acolo ca sa jucam magic si sa bem o bere intre timp, nu ca sa notam pe carnetel ce am mancat in seara aia. Singura solutie sigura e sa platim cand comandam, altfel fiecare dintre noi poate zice ca a platit tot ce a comandat (si poate e si adevarat), dar ei ne zic ca mai este inca de platit si mereu noi o sa picam de fraieri. O alta posibilitate ar fi ca in loc sa treaca o comanda ca fiind de la masa 5 (daca intr-adevar asa e sistemul lor), sa treaca pe nume, dar nu stiu daca ar face ei asa ceva.

13

(31 replies, posted in GameFlux)

Nu cred ca cineva uita total sa isi plateasca consumatia si iese pe usa, probabil uita ca a comandat 3 beri in loc de 2 si pe astia de la Bulgakov nu cred ca te poti baza. Nu se intampla la fel in origine pentru ca eram singurii din tot localul majoritatea timpului. In Bugakov probabil nici nu ajuta faptul ca ne mutam mereu de la o masa la alta, se mai incurca si chelneritele...

14

(18 replies, posted in Evenimente)

Saffi Eriksdotter

Nice smile De'abia astept.

Nu ar fi mai folositor daca link-ul de la clasament ar fi pus si in primul post?

16

(16 replies, posted in Evenimente)

Eu prefer EDH, daca nu 2HG, daca nu Emperor.

17

(1,473 replies, posted in GameFlux)

Dar tu nu jucai proxy pentru o-ring...?

18

(5 replies, posted in GameFlux)

Nu putem sa testam candva in timpul saptamanii? Inainte de joi sau vineri.

Poti lua gameloss si daca ai scris un nume gresit. Ma rog, la noi nu se prea face pentru ca nu sunt competitii asa serioase, dar e bine de stiut.

Oh right. I didn't notice that when I hovered over my username it actually showed today's date and 6:03 big_smile My bad

Signup time is awesome, but is it intended so that you can see only your own signup or is the organizer the only one able to see everybody's sign up time?

Also, I'm not sure about the purpose of the numbering. If signup time works fine, why the numbers?

Anyway, great job. Thanks.

22

(13 replies, posted in GameFlux)

Eu nu te-as considera prost daca ai face un trade de genul ala, fiecare are motivele si prioritatile lui. Tot ce spun e ca oricat ignori diferenta de bani dintre carti, tot o sa faci o afacere proasta smile Magic-ul e un joc pe bani, dai bani pe evenimente, dai bani pe carti. aka can't piss against the wind.

23

(13 replies, posted in GameFlux)

Eu sustin trade-urile corecte big_smile si respectul fata de cartile altora atunci cand is imprumutate *ahem* I took a subtle stab at you, benczi. guess it's not so subtle anymore mwhahaha!

24

(13 replies, posted in GameFlux)

lol, serios, benczi? tu crezi ca este la noi in comunitate cineva care ARE playset de solemn si dupa ce a facut rost de toti 4 o sa ii dea pentru UN Solemn? asta nu-i edh.

25

(38 replies, posted in GameFlux)

Well ciobi just made another subtle stab ca sa puna paie pe foc pt vanat tongue